VivaPersonal – creditul rapid de nevoi personale

Viva Credit si-a transformat creditul pana la salariu intr-o linie de imprumut facila.

Tot online, tot in 2 ore, tot fara hartii si tot fara deplasari, poti obtine de data asta sume mult mai mari de la Viva Credit, chiar poti urca pana la 10.000 de lei.

Creditul de nevoi personale al celor de la Viva pare a fi o initiativa indrazneata, la care credem noi ca se vor alinia si alte societati nebancare ce acordau pana in prezent doar microcredite, pe perioade scurte de timp.

Un alt aspect pe care cu certitudine multi dintre voi il cauta este cel legat de finantarea persoanelor cu istoric negativ – cei inscrisi cu restante in Biroul de Credit. Da, se pare ca nou produs al celor de la Viva Credit da posibilitatea si celor cu istoric negativ sa-l acceseze.

Creditul este in continuare negarantat si poti sa obtii banii in doua ore de la accesare.

Aceasta noua metoda de finantare marca Viva Credit este o noua deschidere a societatilor de tip nebancar.

Conditiile pentru accesarea creditului Viva Personal

– 21 de ani impliniti
– venit incasat din salariu, pensie ori PFA
– cont bancar sau un card

Date informative Viva Credit:

Tel: 021 303 0088 / 0372 402 500
Fax: 037-287-9383
Suport Clienți: suport@vivacredit.ro
Nr inregistrare BNR: RG-PJR-41-110267.

Imprumutul poate avea o valoare de maxim 10.000 de lei, si poate fi folosit asa cum iti doresti, indiferent de scopul pentru care il accesezi: fie ca vrei sa pleci in concediu, fie ca vrei sa platesti avansul la o masina, sa-ti cumperi un frigider, ori sa-ti platesti intretinerea.

Accesarea se realizeaza online, fara batai de cap, transferul banilor se face direct catre contul tau bancar.

Durata contractului de credit este de 12 lni, ratele lunare avand valoare egala. Pentru creditul maxim de 10.000 de lei, vei plati o rata lunara de 220,08 lei.

Citeste si  Credite acordate de urgenta

Suma totala pe care o veti avea de rambursat la finalul celor 12 luni de contract va fi de 12640,95 lei. DAE-ul este in acest caz de 70,81%.

Daca nu rambursezi la timp, platesti o penalizare de 1,25% pe zi, dobanda calculata la suma datorata, fara a se lua in calcula penalizarea.

Related Posts

One Response

  1. S L

Add Comment