Credit IFN de nevoi si pentru cei varstnici

O solutie de depasire a unui impas financiar ne este oferita de Unicredit Consumer Financing prin al lor credit de realizari personale.

Prin acest credit poti accesa sume mari de bani pe perioade lungi de timp, varsta admisa fiind intre 18 si 70 de ani.

Apeland la creditul de realizari personale, ai la dispozitie sume de bani cuprinse intre 1.500 si 100.000 de lei, pe perioade cuprinse intre 6 si 60 de luni.

Avantajele creditului de realizari personale:

 • sume mari la dispozitie
 • nu se solicita garantii ori codebitori
 • ai de ales intre dobanda fixa ori variabila
 • se accepta o gama larga de venituri.

Acest credit poate fi completat cu o asigurare de viata pentru protectia ta. De asemenea, daca iti duci veniturile prin UniCredit Bank, si exista o conventie intre angajatorul tau si banca, obtii reduceri frumoase la dobanda.

Costurile acestui credit sunt:

 • dobanda fixa incepe de la 8,99%
 • dobanda variabila porneste de la 7,99%

Iata si cateva exemple de calcula, la care s-a considerat dobanda fixa:

 • o suma de 5000, accesata pentru o perioada de 12 luni, considerandu-se un venit net lunar de 2.000 de lei, rata lunara are valoarea de 482,78 lei, suma totala de rambursat fiind de 5.793,36 lei.
 • un imprumut de 10.000 de lei contractat pentru 24 de luni, considerandu-se un venit net lunar de 3.000 de lei, rata lunara ajunge la 508,64 lei, iar suma totala de rambursat este de 12.207,36 lei.
 • creditul de 50.000 de lei accesat pe 60 de luni are rata lunara este de 1.210,42 lei, iar suma totala de rambursat este de 50.000 lei. S-a luat in considerare venitul net lunar tot la valoarea de 3.000 de lei.

Conditiile de accesare pentru creditul de realizari personale:

 • sa ai o varsta intre 18 si 70 de ani (aceasta este o veste buna pentru pensionarii care se mai incadreaza inca pentru acest credit)
 • sa ai un venit lunar net minim de 450 de lei (minim 250 de lei pentru navigatori).
Citeste si  Credit nebancar antreprenor pentru intreprinzatori

Actele necesare:

 • buletin
 • documente care sa demonostreze veniturile tale, in cazul in care nu le ai declarate la ANAF.
 • cerere de credit

Perioada de raspuns in cazul creditului de realizari personale depinde si de suma maxima pe care vrei sa o imprumuti.

Astfel, pentru creditele de pana la 25.000 de lei, poti primi raspunsul pe loc la cererea ta, daca ai venituri inregistrate la ANAF. Pentru sume mai mari, perioada de raspuns este de maxim doua zile lucratoare.

Rambursarea creidtului de realizari personale se face in caseriile bancii UniCredit Bank ori in punctele PayPont sau la statiile de plata SelfPlay. Se poate si prin debitare libera dntr-un cont deschis la banca.

Dupa cum ati putut observa din exemplele prezentate de noi de calcul pentru creditul de realizari personale, desi este un credit acordat de un IFN – este vorba de UniCredit Consumer Financing, totusi, costurile sunt extrem de avantajoase.

Cum solicit un credit de realizari personale?

Asadar, se poate sa gasim si credite ieftine de la IFN, dupa cum noi v-am descris candva si cateva oferte de credite cu dobanda 0. Dar, ati observat ca cerintele nu sunt la fel de permisive ca la IFN-urile obisnuite. Desi, exista si un rever al medaliei, cum s-ar spune.

Mai multe informatii privind creditul de realizari personale puteti sa gasiti in orice sucursala a bancii, ori pe platformele online ale bancii ori ale IFN-ului.

Poti aplica online pe platforma Ucfin.ro, lasandu-ti datele si vei fi contactat de un reprezentant de vanzari al IFN-ului.

Acest IFN este unul cu experienta in piata, cu conditii medii de eligibilitate, dar si cu costuri pe masura.

Din observatiile noastre, clientii au pareri pozitive despre produsele oferite de UCEFIN.

Detalii gasiti pe platforma ucfin.ro. Puteti sa le trimiteti si un mesaj prin email la adresa ucfin.contactclienti@unicredit.ro, ori puteti sa sunati la numarul de telefon 021 200 20 20 sau *2020.

Citeste si  Pe termen indelungat sau pe termen scurt? Cum e mai avantajos?

Related Posts

Add Comment