Imprumut urgent fara garantii pentru salariati si pensionari

Last update: ianuarie 3, 2021

Daca vrei un credit urgent fara garantii, poti apela la Fast Finance – un IFN ce acorda credite atat salariatilor cat si pensionarilor

Creditul urgent fara garantii de la Fast Finance iti pune la dispozitie sume de bani intre 1.500 si 15.000 de lei.

Pentru ca banii pe care ii poti imprumuta prin intermediul acestui produs financiar reprezinta o suma mai mare decat cele pe care le poti obtine accesand un microcredit, si conditiile de eligibilitate in acest caz sunt mai aspre.

De regula, prin accesarea unui credit rapid nebancar online, poti imprumuta sume de bani de pana la 2.000 de lei pe o perioada de pana la 30 de zile.

Ei bine, in acest caz, cei de la Fast Finance pun la dispozitie clientilor, sume de bani cuprinse intre 1.500 si 15.000 de lei. Asadar, poti sa-ti rezovi cu adevarat niste probleme financiare, ori sa-ti duci la bun sfarsit planurile pe care le ai.

Cu 15.000 de lei, poti sa-ti mobilezi un apartament, sa-ti cumperi electrocasnicele pentru o locuinta, ori sa-ti zugravesti apartamentul. Mai poti si sa-ti cumperi o centrala termica cu calorifere cu tot, ori sa-ti amenajezi bucataria asa cum doresti.

Iata ca, creditul urgent fara garantii de la Fast Finance reprezinta o altfel de solutie, o solutie pentru planuri serioase, nu pentru nevoi de moment.

Fiind un imprumut rapid si discret, il poti accesa cand si cum doresti. Poti chiar sa-ti refinantezi niste credite, daca este cazul.

Pentru a-l accesa, trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 21 si 70 de ani si un venit net lunar de minim 1.000 de lei.

Imprumutul are rate fixe si nu necesita garantii materiale.

Perioada de creditare este cuprinsa intre 3 luni si 36 de luni. Ratele sunt fixe si au valori incepand de la 125 de lei pe luna.

Pentru un imprumut pe 12 luni, DAE are valoarea maxima de 109,83%.

Citeste si  Informatii clare despre creditele nebancare

Sunt acceptate o serie de venituri: salarii, pensii, chirii, venituri din activitati independente, dividende, venituri obtinute de PFA, etc.

Actele necesare accesari unui credit urgent fara garantii de la Fast Finance:
– buletinul valabil
– extras de cont cu ultimele incasari de venituri
– adeverinta de venit
– card de salariu valabil
– card de pensie valabil
– contractul de credit semnat.

Pentru a solicita acest produs financiar, trebuie sa completezi un formular pe platforma online a societatii nebancare (https://www.fast-finance.ro/credite/creditul-urgent) si sa astepti sa fi contactat de un consultant al IFN-ului. In timpul programului de lucru, poti chiar sa te conversezi pe chat-ul activ de pe platforma online a IFN-ului. (programul de lucru este de luni pana joi, de la 7,30 la 18).

(Visited 41 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment