You are here: Home Info credite nebancare Imprumut pentru redresare

Imprumut pentru redresare

Cei de la Credius ofera un credit rapid nebancar pentru restantieri in ideea ca acesti oameni merita o a doua sansa

Poti solicita un imprumut rapid Credius pentru restantieri, denumit sugestiv de acest IFN cunoscut – credit pentru redresare. Aplici pentru un credit chiar daca esti restantier si inscris in Biroul de Credit. Sunt niste conditii pe care trebuie sa le indeplinesti: sa fi stins datoria care te-a plasat in Biroul de Credis, suma datorata sa nu fi fost mare, sa ai bonitatea necesara pentru achitarea la timp a ratelor imprumutului actual dorit.

Credius vine in intampinarea rau-platnicilor bancilor cu un produs inedit – creditul pentru redresare, o solutie cu adevarat salvatoare pentru acesti oameni. Este salvatoare in primul rand pentru ca, daca esti restantier, putin problabil ca o banca sa te mai imprumute. Si-n al doilea rand, daca ai nevoie de o suma mai mare de bani, nici IFN-urile nu sunt atat de intelegatoare.

Cei de la Credius au gasit totusi o formula simpla de creditare si pentru aceste persoane, insa, nu ofera imprumuturi chiar pentru toti restantierii, ci doar pentru acele persoane care si-au achitat datoria pana la urma, adica s-au dovedit de buna-credinta.

Este dificil sa te trezesti intr-un impas financiar si sa nu poti iesi din el. De regula, pierderea serviciului, diminuarea brusca a veniturilor, o pierdere in familie, o imbolnavire brusca a unui membru al familiei, pot fi cauzw generatoare a unor astfel de necazuri financiare. Cand te prind necazurile cu un credit in derulare si nu mai ai posibilitatea sa-ti platesti la timp ratele, bancile te raporteaza catre Biroul de Credit. Si ramai inscris in Biroul de Credit patru ani incepand din momentul in care ti-ai platit datoria. In aceasta situatia, orice lipsa de lichiditati devine o problema, pentru ca nu mai acces la un credit bancar. Singura optiune este sa te indrepti catre IFN-uri. Nici IFN-urile nu acorda toate credite restantierilor. Cele care o fac au limite de sume, in acord cu riscurile asociate.

Citeste si  Credit IFN pentru realizari personale. Si pentru pensionarii pana in 70 de ani.

In acest context, vin cei de la Credius cu aceasta oferta intenteresanta de creditare pentru persoanele aflate intr-o situatie financiara dificila. Creditul rapid nebancar de redresare este ca o gura de oxigen pentru un om aflat la ananghie.

Practic, cu un astfel de imprumut te poti redresa finaciar, iti poti gasi echilibrul si mai ales linsitea. Stim cu totii ce inseamna sa nu ai bani, si cat de stresant si frustrant este sa nu gasesti mijloacele de a depasi astfel de momente.

Si acum sa va spunem cum obtineti acest credit pentru restantieri de la Credius: poti sa completezi online cererea de credit si in urma analizezi unui reprezentant Credius, vei fi contactat intr-o ora. Poti sa-ti calculezi pe platforma online a IFN-ului ratele convenabile in functie de suma dorita si perioada de creditare.

Exista mai multe tipuri de imprumuturi rapide nebancare aflate in portofoliul celor de la Credius: creditele mici acordate pe termen scurt, creditele mari acordate pe termen lung, creditele rapide online simplu de accesat, produsele pentru pensionari si creditele pentru diaspora.

Pentru cei din Bucuresti, exista 13 filiale Credius la care pot apela direct, daca nu vor sa acceseze online:

Bucuresti Auchan Vitan
Calea Vitan, nr. 236, sector 3, Auchan Vitan

Bucuresti Chitila
Soseaua Chitilei, nr. 284, Centrul Comercial Colosseum Retail Park

Bucuresti Colentina
Soseaua Colentina, nr. 426 A, sector 2, Carrefour Colentina

Bucuresti Cora Alexandriei
Soseaua Alexandriei, nr. 152, sector 5, Cora Alexandriei

Bucuresti Cora Lujerului
Bd. Iuliu Maniu, nr. 19, sector 6, Cora Lujerului

Bucuresti Grand Arena Mall
Bd. Metalurgiei, nr. 12-18, sector 4, Mall-ul Grand Arena

Citeste si  Credite urgente de bani pentru nevoi diverse

Bucuresti Liberty Mall
Soseaua Progresului, nr. 151-171, sector 5, Mall-ul Liberty

Bucuresti Obor
Soseaua Colentina, nr. 2, sector 2, Complexul Bucur Obor

Bucuresti Piata Crangasi
Calea Crangasi, nr. 29, sector 6, Piata Crangasi

Bucuresti Piata Delfinului
Aleea Dobrina, nr. 1-3, sector 2, Piata Delfinului

Bucuresti Piata Sudului
Str. Sergent Nitu Vasile, nr. 1, sector 4, Piata Sudului

Bucuresti Piata Veteranilor
Bd. Iuliu Maniu, nr. 78–80, Sector 6

Bucuresti Titan
Str. Liviu Rebreanu, nr. 6 A, sector 3, Magazinul Titan

Si in tara exista o serie de birouri active Credius la care pot apela cu incredere. Intreaga retea de birouri Credius o puteti vizualiza pe platforme online a IFN-ului.

Pentru a accesa online un imprumut rapid nebancar CrediUs trebuie inainte de toate sa inscrii datele tale de contact si detaliile creditului dorit pentru ca un reprezentant Credius sa inceapa analiza dosarului.

Pentru detalii suplimentare privind oferta celor de la Credius, puteti suna la nr de tel.40 312 293 000, ori puteti trimite un email pe adresa: salut@credius.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies