You are here: Home Info credite nebancare Un credit IFN cu o alta abordare

Un credit IFN cu o alta abordare

Flex Financial este un IFN ce pune la dispozitia clientilor sai produse si instrumente unice, servicii rapide si transparenta

Flex Financiar IFN este o societate nebancara inregistrata in registrul general al IFN-urilor la BNR in anul 2016, avand in portofoliu acordarea de credite de consum.

Indiferent de optiunea ta, fie ca doresti sa-ti cumperi o casa, sa folosesti banii pentru studii ori pentru a-ti dezvolta o cariera, cei de la Flex Financial te pot ajuta sa-ti duci la capat proiectele.

Acest IFN ne propune o alta abordare, prin care serviciile lor sa fie accesibile si acelor persoane care nu au acces la serviciile oferite d ebanci.

Ce ne ofera Flex Financial?

  • sume intre 600 si 400.000 de lei
  • aprobarea creditului pana in 24 de ore dupa ce ai strans toate actele
  • dobanzi fixe pe toata durata contractului de credit
  • rambursare in intervalul 14 zile – 60 de luni
  • acceptare a istoricului negativ la BC, adica sunt acceptati si restantierii. Aici IFN-ul ne spune ca istoricul de creditare pozitiv nu este o conditie obligatorie.

Societatea abordeaza doua tipuri de imprumturi, si anume, cel cu garantie imobiliara (pe termen lung) si cel pe termen scurt.

Imprumutul este garantat cu proprietatea imobila.

Cine se califica pentru un credit ipotecar?

Orice client cu cetatenie romana ori cu zedienta permanenta, care are varsta mai mare de 18 ani este eligibil pentru un astfel de credit. Suplimentar, trebuie sa indeplineasca niste conditii de eligibilitate legate de venit si titlu de proprietate.

Pentru eligibilitatea proprietatii, se solicita sa fii primul proprietar al imobilului si pentru al doilea domiciliu. Sunt acceptate si locuintele unifamiliale, condominii, terenuri si apartamente pentru care imprumutatul este primul proprietar.

Citeste si  Credite cu minim de documente

Proprietatea se evalueaza, iar pentru obtinerea creditului nu conteaza la cat se evalueaza proprietatea. Poti obtine un credit, indiferent de suma de evaluare, dar imprumutul final va depinde de nivelul evaluari, ca parte procentuala din acesta.

Daca esti interesat, poti chiar sa-ti refinantezi un credit ipotecar existent, aplicand in acest caz pentru o refinantare. Capitalul minim in cazul refinantarilor este de 20%.

Poti sa platesti si in avans, fara penalitati.

Pentru creditele de nevoi personale exista flexibilitate din partea IFN-ului, pentru ca oferta lor iti permit sa rambursezi in ritmul preferat de tine.

Imprumutul Flex Credit poate fi accesat de oricine. Pentru accesare ai nevoie de un venit permanent lunar.

Sunt acceptati si cosemnatari la acest imprumut personal Flex Credit, cu conditia ca aceste persoane sa poata oferi garantii.

Daca din varii motive ajungi in imposibilitatea de a-ti achita ratele (ramai fara loc de munca, de exemplu), trebuie sa iei imediat legatura cu cei de la Flex Financial.

Penalizarile de intarziere se aplica dupa o intarziere mai mare de 15 zile.

Poti sa rambursezi creditul foarte usor, avand la dispozitie mai multe cai. Poti sa efectuezi un transfer bancar online catre Flex Financial, sau poti sa depui banii cash in contul bancar al IFN-ului.

Parerile exprimate de client pentru produsele Flex Credit par a fi multumitoare. Oamenii au apelat la serviciile lor si si-au exprimat parerea despre interactiunea cu IFN-ul (‘serviciul personal la usa mea. foarte usor de aplicat’, ‘ei au avut incredere in mine cand nimeni nu o mai facea’).

Flex Financial ofera si serviciul la domicilu.

Citeste si  Creditul simplu si rapid

Poti sa aplici online, procesul este simplu, rapid si transparent.

Initial ti se verifica datele, trebuie sa completezi un formular online cu datele tale, apoi alegi produsul dorit si perioada. Dupa ce prezinti documentele necesare, urmeaza sa semnezi contractul. Odata finalizate aceste formalitati, primesti banii direct in contul tau bancar.

Cand completezi formularul online, ai posibilitatea sa alegi suma dorita de bani si perioada de creditare.

Perioadele de creditare disponibile sunt: 14 zile, 30 de zile, 8 luni, 1 an, 2 ani, 3 ani, 4 ani si 5 ani.

Pe cei de la Flex Financial IFN ii gasiti la adresa Bd. Gheorghe Sincai, nr `5B, et 2, ap. 18, Bucuresti. Puteti sa-i contactati telefonic la numarul 021 9639, ori sa le trimiteti un mesaj pe adresa office@flexcredit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies