Un credit IFN cu o alta abordare: Flex Credit

FlexCredit – solutii de creditare de pana la 8.000 de lei. Accesare din birou (exista 40 in tara), online sau, si mai simplu, de acasa.

Acesta este un produs financiar aflat in portofoliul Flex Financial – un IFN permisiv la care gasiti credite dar si servicii rapide si transparente.

Indiferent de provocarile carora vrei sa le faci fata, un FlexCredit este oportun, avand in vedere conditiile simple de accesare, costurile transparente si flexibilitatea in rambursare.

Poti aplica pentru un imprumut la acest IFN in cel mai apropiat birou Flex Credit, ori prin consultant direct acasa. De asemenea, ai posibilitatea si de a aplica online pe platforma IFN-ului.

Cei de la FlexCredit pot fi gasiti in toata tara – au peste 40 de birouri in diverse orase cu peste 200 de consultanti, deci sunt accesibili.

Durata de analiza pentru creditul FlexCredit dureaza cateva ore.

Dupa analiza datelor furnizate si daca documentele sunt in regula, urmeaza sa primiti banii in cursul zilei.

flex credit Romania

Despre Flex Financial IFN

Flex Financial IFN este o societate nebancara inregistrata in registrul general al IFN-urilor la BNR in anul 2020, avand in portofoliu acordarea de credite de consum.

Indiferent de optiunea ta, fie ca doresti sa-ti cumperi o casa, sa folosesti banii pentru studii ori pentru a-ti dezvolta o cariera, cei de la Flex Financial te pot ajuta sa-ti duci la capat proiectele.

Acest IFN ne propune o alta abordare, prin care serviciile lor sa fie accesibile si acelor persoane care nu au acces la serviciile oferite d ebanci.

Caracterisitici credite

Oferta de creditare de la Flex Financial IFN

 • Flex week
 • creditul Flex pensionar
 • imprumutul de nevoi personale
 • Flex afacere

Imprumutul acordat cu garantii imobiliare are urmatoarele caracteristici:

 • sume intre 600 si 400.000 de lei
 • aprobarea creditului pana in 24 de ore dupa ce ai strans toate actele
 • dobanzi fixe pe toata durata contractului de credit
 • rambursare in intervalul 14 zile – 60 de luni
 • acceptare a istoricului negativ la BC, adica sunt acceptati si restantierii. Aici IFN-ul ne spune ca istoricul de creditare pozitiv nu este o conditie obligatorie.
Citeste si  Credite acordate de urgenta

Creditul pentru pensionari are un cuantum de maxim 6000 de lei si ratele se ramburseaza lunar.

Flex Week este un credit ce se acorda cu rate fixe. Poti imprumuta pana la 7.000 de lei pentru maxim 45 de saptamani.

Ca sa aplici trebuie sa ai cel putin 18 ani si un venit constant.

Imprumutul ipotecar este garantat cu proprietatea imobila.

Societatea abordeaza doua tipuri de imprumturi, si anume, cel cu garantie imobiliara (IFN-uri care acorda credite mari) si cel pe termen scurt.

Creditul lor rapid va da accesul al sume intre 700 si 7.000 de lei pe perioade cuprinse intre 12 si 45 de saptamani.

Flex Creditul in 3 pasi simpli

 • soliciti creditul dorit
 • aplici completand un formular ajutat de un consilier de credit ori sunand la tel 021 9639
 • primesti banii imprumutati in biroul Flex Financial IFN sau prin intermediul consolierului direct la domiciliul vostru.

Cine se califica pentru un credit ipotecar?

Orice client cu cetatenie romana ori cu zedienta permanenta, care are varsta mai mare de 18 ani este eligibil pentru un astfel de credit. Suplimentar, trebuie sa indeplineasca niste conditii de eligibilitate legate de venit si titlu de proprietate.

Pentru eligibilitatea proprietatii, se solicita sa fii primul proprietar al imobilului si pentru al doilea domiciliu. Sunt acceptate si locuintele unifamiliale, condominii, terenuri si apartamente pentru care imprumutatul este primul proprietar.

Proprietatea se evalueaza, iar pentru obtinerea creditului nu conteaza la cat se evalueaza proprietatea. Poti obtine un credit, indiferent de suma de evaluare, dar imprumutul final va depinde de nivelul evaluari, ca parte procentuala din acesta.

Daca esti interesat, poti chiar sa-ti refinantezi un credit ipotecar existent, aplicand in acest caz pentru o refinantare. Capitalul minim in cazul refinantarilor este de 20%.

Poti sa platesti si in avans, fara penalitati.

Descrierea imprumutului Flex Credit – conditii, acte

Pentru creditele de nevoi personale exista flexibilitate din partea IFN-ului, pentru ca oferta lor iti permit sa rambursezi in ritmul preferat de tine.

Citeste si  Pareri despre imprumuturile Credius. Tu ce crezi?

Imprumutul Flex Credit poate fi accesat de oricine. Pentru accesare ai nevoie de un venit permanent lunar.

Sunt acceptati si cosemnatari la acest imprumut personal FlexCredit, cu conditia ca aceste persoane sa poata oferi garantii.

Daca din varii motive ajungi in imposibilitatea de a-ti achita ratele (ramai fara loc de munca, de exemplu), trebuie sa iei imediat legatura cu cei de la Flex Financial.

Penalizarile de intarziere se aplica dupa o intarziere mai mare de 15 zile.

Poti sa rambursezi creditul foarte usor, avand la dispozitie mai multe cai. Poti sa efectuezi un transfer bancar online catre Flex Financial, sau poti sa depui banii cash in contul bancar al IFN-ului.

Apeland la un Flex Credit putem obtine banii necesar pentru a ne pune planurile in miscare.

FlexCredit Romania este o societate nebancara care ofera clientilor sai produse si servicii adecvate, croite pe nevoile oamenilor.

Pentru a accesa un Flex Credit trebuie sa indepliniti conditiile de elgibilitate impuse: peste 18 ani, o dovada solida de venit regulat, un act de identitate in termen.

Flex Credit pareri

Multi clienti ai acestui IFN sunt de parere ca produsele lor, atat creditul rapid nebancar cat si cel cu ipoteca pe perioada lunga de timp sunt unele transparente cu costuri la vedere. Aceste produse sunt deseori comparate cu creditele bancare populare FlexCredit oferite prin intermediul Flex Financial IFN.

Imprumutul lor ipotecar nebancar este unul cu costuri relativ mici. Flex Financial este in definitiv o institutie financiara respectabila in piata, inregistrata la BNR, cu un portofoliu variat.

Nu sunt multe IFN care sa acorda credite ipotecare, de aceea atragem atentia asupra Flex Financial IFN si asupra produsului sau FlexCredit. Pana la urma, merita sa inspectati aceasta solutie cu ipoteca pe termen mediu ori lung, similara intrucatva creditelor bancare de gen.

Un motiv in plus de a-ti forma o parere despre FlxCredit este faptul ca specialistii lor sunt dispusi sa te ajute, oferindu-ti consultatie.

Citeste si  Solutii de imprumut fara giranti si garantii in 2024

Cu un imprumut urgent Flex Financial iti rezolvi cat ai bate din palme nevoia financiara, cu minim de documente si cu costuri destul de bunicele.

Chiar si pentru renovarea case, Flex Credit poate fi o alternativa viabila.

Ce mai trebuie sa stii despre FlexCredit?

Flex Financial ofera si serviciul la domicilu.

Poti sa aplici online, procesul este simplu, rapid si transparent.

Initial ti se verifica datele, trebuie sa completezi un formular online cu datele tale, apoi alegi produsul dorit si perioada. Dupa ce prezinti documentele necesare, urmeaza sa semnezi contractul. Odata finalizate aceste formalitati, primesti banii direct in contul tau bancar.

Cand completezi formularul online, ai posibilitatea sa alegi suma dorita de bani si perioada de creditare.

Perioadele de creditare disponibile sunt: 14 zile, 30 de zile, 8 luni, 1 an, 2 ani, 3 ani, 4 ani si 5 ani.

Pe cei de la Flex Financial IFN ii gasiti la adresa Soseaua Mihai Bravu, nr. 510A, et. 2, sector 3. Puteti sa-i contactati telefonic la numarul 021 9639, ori sa le trimiteti un mesaj pe adresa office@flexcredit.ro.

Related Posts

One Response

 1. P O I

Add Comment