Bani doar cu buletinul de la bancomat

Last update: ianuarie 9, 2023

Cea mai tare veste pentru doritorii de imprumuturi: bani doar cu buletinul de la bancomat

Se numeste creditomat si este cea mai noua gaselnita in materie de imprumuturi rapide doar cu buletinul. In fapt, vorbim de un sistem automat ce-ti scaneaza datele din buletin si completeaza actele pentru credit. Acest sistem iti permite sa imprumuti sume de pana la 15.000 de lei, intr-un mod cat se poate de simplu si rapid. Evident, nu este ieftin deloc.

Cat dureaza sa accesezi un astfel de credit si sa pleci acasa cu banii? 60 de minute! Oferta apartine unei institutii financiare nebancare si este valabila doar pe baza buletinului de identitate.

Evident, lucrurile nu sunt chiar asa de simple, mai este nevoie de un extras de cont pe care sa-l luati de la banca unde aveti un cont deschis, unde sa va incasati veniturile. Practic, acest cont bancar, reprezinta siguranta ca dispuneti de venitul necesar pentru a va rambursa la timp creditul accesat.

Actele putine si procedura simplificata inseamna o tentatie pentru cei ce sunt intr-un impas financiar. Costurile ridicate, ne determina sa ne gandim insa de doua ori inainte de a accesa astfel de produse financiare. Aceasta este intra-adevarat o propunere tentanta pentru cei ce doresc bani doar cu buletinul de la bancomat.

Sa va dezvaluim si societatea nebancara care a inventat creditomatul – este vorba de Credius. Practic, acest creditomat reprezinta o solutie unica in piata financiara bancara si nebancara, prin care oamenii pot cu adevarat avea accesa la credite doar cu buletinul, fara batai de cap.

Se pare ca reteaua creditomatelor nu este una extinsa, pentru ca, deocamdata totul este in teste – este vorba despre un prototip al celor de la Credius.

Iata in sfarsit o veste buna pentru 2021, pentru cei ce sunt in cautarea unui credit rapid. Pana la urma, sa ajungi la un creditomat si sa soliciti un credit, dupa ce ti-ai scos de acasa dupa calculator un extras de cont, reprezinta o formalitate.

Citeste si  Solutii de imprumut fara giranti si garantii in 2023

Celebrul de acum creditomat Credius functioneaza in Afi Cotroceni si deocamdata este un prototip a ceea ce inseamna creditarea rapida. Se pare ca cei de la Credius si-au propus sa efectueaza teste, in urma carora respectivul aparat sa fie imbunatatit, iar sistemul sa fie cat mai simplu posibil.

Asadar, poftiti la creditomat! Nu uitati ca cei de la Credius ofera credite fara adeverinta de venit, doar cu buletinul, cu conditia sa platiti o dobanda mai mare.

Related Posts

Add Comment