Imprumut urgent Provident pentru nevoile tale familiale

Last update: ianuarie 9, 2023

O solutie sigura de a te imprumuta simplu si fara bataie de cap este oferita de cei de la Provident.

Accesarea unui credit nebancar Provident, o forma urgenta de a face rost de bani, poate fi solutia optima de a depasi un abis financiar.

Stiti cu totii ce inseamna sa ramaneti uneori fara bani, nu ma indoiesc ca sunt multi oameni carora abia le ajunge salariul de la o luna la alta. Si atunci, iminent apar astfel de situatii neplacute, cand financiar nu ne mai putem descurca. Ai ramas fara bani de gradinita ori factura la curent.

Nu mai avem bani de adidasi pentru copil ori bani sa reparam frigiderul. Nu mai putem sa ne cumparam abonament pe Metrou si nici bani de benzina nu mai avem.

Exista si adevarate colapsuri financiare, adica situatii mult mai dificile decat cele enumerate anterior. Ca de exemplu, s-a scumpit francul elvetian, iar salariul nu-ti mai ajunge sa-ti platesti rata lunara. Ori poate s-a imbolnavit soacra si n-ai cu ce s-o duci in spital, chiar si acum, cand comisioanele medicilor nu sunt inca legalizate.

Exista o forma acceptabila, spunem noi, de imprumuturi de urgenta, cunoscuta deja de foarte multe romani; este vorba de imprumutul Provident. Fiind una din cele mai cunoscute IFN-uri de la noi, oamenii apeleaza de regula la Provident atunci cand au nevoie astringenta de bani, deci, in foarte multe momente de colaps financiar.

Sunt, evident, si situatii cand oamenii vor sa-si zugraveasca apartamentul, iar banca nu le accepta veniturile lor, ori poate nu au o vechime suficienta in munca pentru a se incadra la un credit bancar. Atunci, oamenii se indreapta catre IFN-uri.

Pentru ca Provident este una din societatile flexibile, transparente si destul de maleabile in privinta rambursarii, multi romani au beneficiat ori vor beneficia de serviciile acestei societati nebancare. Exista si carcotasi, insa, cum nicio padure nu este lipsita de uscaturi, nici in acest caz situatia nu sta diferit.

Citeste si  Credit fara giranti ori alte obligatii

Revenind la imprumutul urgent de la Provident, v-am explicat intr-un alt articol de-al nostru ce inseamna creditarea la domiciliu, cat cost si ce implica. Astazi nu ne vom axa pe acest serviciu, vom discuta exclusiv despre imprumuturile nebancare in sine, fara serviciile aferente.

Un imprumut Provident se acceseaza cu doua acte, buletin si fluturas de salariu ori cupon de pensie, dupa caz. Pentru accesarea lui, trebuie sa aveti peste 18 ani si un venit mediu per familie de 540 de lei, ori 300 de lei, daca sunteti singur.

Cat poti imprumuta si pe ce perioada?

Ratele creditului Provident sunt fixe, saptamanale ori lunare, si pot fi in numar de minim 48 saptamani si de maxim 134 saptamani, ori pot fi intre 12 si 21 luni in cazul creditului STAR (sume de la 6.000 la 15.000 lei), in functie de valoarea imprumutului solicitat.

Simulatorul de credite dupa platforma IFN-ului va va ajuta sa calculati in mod rapid ratele saptamanale aferente sumei de bani pe care doriti s-o solicitati de la Provident.

Avand in vedere ca este vorba de un imprumut fara garantii, costurile asociate trebuie sa asigure acoperirea riscurilor acestui tip de produs financiar.

Acesta este motivul pentru care, creditele rapide fara garantii, care sunt acordate in conditii lejere, au si costuri mai mari decat cele ale caror conditii de eligibilitate se deruleaza pe cel putin o pagina, si include cereri, adeverinte, contracte de munca, acte aditionale la contractele de munca, vechime in munca, vechime la ultimul angajator, date despre alte credite, informatii despre potentialul tau financiar largit, etc.

Un imprumut Provident, iti poate aduce o suma maxima de 15.000 de lei, cu rambursare in rate lunare ori saptamanale.

Din experinta va pot spune ca, aceste imprumuturi urgente sunt cautate in special in perioadele cu cheltuieli mari, cum sunt de exemplu perioadele ce preced sarbatorile de Craciun ori de Paste.

Citeste si  Imprumut iCredit: simplu, facil, la indemana oricui

Romanii tind sa-si planifice din timp sarbatorile, iar conform unor date publicate de Provident, se pare ca 64% dintre romani acorda timp pentru a-si planifica cheltuielile, lucru imbucurator, daca ne raportam la niste perioade negre din istoria financiara a Romania, asa cum a fost perioada aniloe 2005 – 2008.

Noi apreciem pozitia Provident vis-a-vis de aceasta forma de educate financiara. Dupa parerea noastra, platforma online Provident este una foarte completa, probabil printre singurele care contin si altfel de informatii utile pentru clientii ce apeleaza la creditele nebancare.

Related Posts

2 Comments

  1. J G C
  2. J D

Add Comment