You are here: Home Info credite nebancare Creditul simplu si rapid

Creditul simplu si rapid

TBI Credit a lansat un nou produs de finantare – creditul expert cu aprobare rapida

TBI Credit este o societate nebancara cu experienta deja bogata pe piata financiara din Romania. Regasindu-se printre cele mai mari institutii financiare nebancare, ce detin in portofoliu o gama larga de produse: de nevoi personale, de achizitie de bunuri, carduri de credit, creditul auto, etc.

Noutatea venita din partea celor de la TBI Credit este lansarea unui nou tip de finantare – creditul expert. Acest imprumut este unul de nevoi personale dedicat si personalizat.

Accesarea se deruleaza rapid, in 3 pasi simpli: completezi formularul online fara deplasari la banca, urmeaza ca un consultant TBI Credit sa ia legatura cu tine, iar in final sa iti fie aprobat creditul si sa primesti suma de bani dorita.

Formularul online este unul usor de completat si contine urmatoarele rubrici: date personale (nume, prenume, CNP, judet, oras, telefon, adresa de email), suma de bani pe care doresti s-o imprumuti, data angajarii (luna si an), vechime totala in munca, venitul net ce mai mic din ultimele trei luni, alte obligatii financiare daca e cazul (alte rate), iar in final trebuie sa bifez o casuta cum ca esti de acord cu transmiterea, prelucrarea si consultarea Biroului de Credite. Urmeaza sa trimiti formularul completat si sa astepti sa fi contactat de cei de la TBI Credit, care te vor informa daca ti-a fost aprobat creditul sau nu. In cazul in care ti se aproba, banii ii primesti rapid.

Acest credit rapid de nevoi personale este unul simplu de accesat, cu documente putine, flexibil si accesibil unui numar mare de clienti.

Citeste si  Credite de consum avantajoase de la IFN

Petru a-l accesa trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 24 si 75 de ani si o vechime la locul de munca de 12 luni neintrerupt, in functie de bonitate. Trebuie sa ai un venit minim lunar de 500 lei net.

Documentele necesare: copie dupa buletin, adeverinta de venit sau ultimul talon de pensie, cererea de creditare si acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Mai multe detalii, dar si formulare de aplicare gasiti pe platforma online: http://www.tbicredit.ro.

Un exemplu de calcul pus la dispozitie de TBI Credit, ne releva ca pentru un imprumut de 10000 lei, contractat pe o perioada de 12 luni, vom avea o dobanda anuala efectiva de 33,35% pe an, urmand sa platim o rata lunara de 970,58 de lei, iar pe langa aceasta rata lunara, vom plati la inceput o suma unica de 641,75 lei care reprezinta comision de analiza al dosarului. Oricum, dobanda anuala efectiva este una redusa pentru o astfel de clasa de credite rapide de nevoi personale.

Va mai spunem sa suma maxima ce poate fi accesata este de 5000 de euro, echivalent in lei.

De asemenea, va mai informam ca, n-ar fi rau sa vizualizati si celelalte oferte ale TBI Credit, pentru ca, sunt oferte destuld e avantajoase pentru niste produse financiare nebancare.

Acorda o nota, daca ti-a placut!
[Total: Average: ]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies