Credite de consum avantajoase de la IFN

Last update: ianuarie 9, 2023

Iata si o oferta de creditare rapida si transparenta de la Avantaj Expert Credit IFN

Daca ai nevoie de bani si-ti doresti o solutie financiara rapida si eficienta, poti apela la creditele nebancare de consum de la Avantaj Expert Credit IFN. Aceasta societate nebancara este autorizata BNR si ofera clientilor imprumuturi de nevoi personale in regim de urgenta.

La Avantaj Expert Credit gasiti doua categorii de credite nebancare, anume cel in cont si cel la domiciliu.

Creditul rapid in cont inseamna ca banii imprumutati iti sunt livrati direct in contul tau deschis la o banca comerciala. Ratele aferente se platesc lunar, creditul in sine necesitand, dupa cum ii spune si numele, existenta unui cont bancar.

Creditul rapid la domiciliu semnifica aducerea banilor imprumutati la domiciliul clientului si plata bilunara a ratelor, tot la domiciliul clientului. In acest caz, contul bancar nu mai este necesar. Important de retinut ca serviciul de gestionare a creditului la domiciliul clientului necesita costuri suplimentare.

De imprumuturi nebancare de la Avantaj Expert Credit pot beneficia clientii cu varste cuprinse intre 21 si 70 de ani ce au venituri demonstrabile: salarii, pensii, venituri PFA, venituri din chirii, agricultura, etc.

Conform Avantaj Expert Credit, poti solicita un credit chiar daca ai referinte negative in Biroul de Credit, insa, situatia este considerata de la caz la caz in functie de gravitatea fiecarui caz in parte.

Documente necesare accesarii unui credit:

– adeverinta de salariu
– cupon de pensie in original, pentru pensionari;
– buletin de identitate;
– factura de utilitati;
– document cu contul IBAN al solicitantului, daca optezi pentru creditul in cont.

Un imprumut nebancar de la Avantaj Expert Credit poate fi solicitat telefonic la numarul 0722826825, unde veti fi in legatura cu unul din consultantii societatii nebancare care iti va oferi cea mai viabila solutie pentru tine.

Citeste si  Imprumut iCredit: simplu, facil, la indemana oricui

Banii ii primesti in contul tau bancar sau la domiciliu, in functie de creditul pentru care ai optat.

Dupa ce semnezi contractul de credit, banii iti sunt virati in cont sau adusi acasa in 3 zile lucratoare.

Plata ratelor aferente creditului se efectueaza fie prin contul tau Avantaj, daca ai optat pentru un credit in cont, fie la domiciliu, daca ai optat pentru creditul rapid la domiciliu.

Accesand aceste credite nebacare de la Avantaj Expert, poti sa soliciti sume cuprinse intre 500 si 5500 lei. Imprumutul se poate contracta pe perioade cuprinse intre 6 luni si 22 luni, in functie si de suma pe care ai imprumutat-o.

Iata si cateva exemple de calcul:

– pentru un imprumut de 500 de lei, pe o perioada de 6 luni, rata lunara este de 104 lei, suma totala de rambursat la finalul celor 6 luni de contract fiind de 624 lei;

– pentru 1000 de lei imprumutati pentru 6 luni, rata lunara este 201 lei, suma totala de rambursat este de 1207 lei;

– daca imprumuti 2000 de lei pentru 12 luni, rata lunara este de 219 lei, suma totala de rambursat fiind de 2626 lei;

– pentru un imprumut de 3000 de lei contractat pentru 12 luni, rata lunara ajunge la 325 lei, iar suma totala de rambursat este de 3903 lei;

– un imprumut de 5500 de lei, adica maximul sumei ce poate fi accesata, pentru o perioada de 22 luni, rata lunara este de 377 lei, suma totala de rambursat este de 8289 lei.

O oferta foarte tentanta este oferita de catre Avantaj Expert Credit persoanelor care aduc alte persoane pentru a contracta un credit. In acest caz, bonusul brut este de 3%, suma calculata la valoarea creditelor acordate si recomandate de catre dumneavoastra.

Important de stiut ca exista reprezentante Avantaj Expert Credit in mai multe orase din tara: Ploiesti, Craiova, Targoviste, Caransebes, timisoara, braila, Gaiesti, Brasov, Constanta, Zalau, Calarasi, Buzau, Bistrita, Iasi, Resita si Galati.

Citeste si  VivaPersonal - creditul rapid de nevoi personale

Related Posts

Add Comment