Ocean Credit – linie de credit directa – solutie discreta

Ocean Credit vine spre voi cu o oferta diversificata de creditare in functie de nevoile fiecaruia: credit Pinguin, Delfin si Crab.

Imprumuturile oferite de Ocean Credit vin din sfera produselor facile, usor de accesat, fara deplasari.

Ocean Credit este un IFN inregistrat la BNR in registrul general I.F.N., ca desfasurand urmatoarele activitati de creditare: credite de consum, microcredite si emitere de garantii.

Accesand o descoperire de cont instant de la Ocean Credit beneficiezi rapid de banii imprumutati, practic dupa ce ti se verifica datele si scoringul din BC (acesta trebuie sa fie pozitiv).

Daca nu esti sigur ca vrei sa oferi informatii despre cardul tau bancar, stati linistit, cei de la Ocean Credit ne garanteaza ca ei nu solicita astfel de date, ca totul se deruleaza cu ajutorul datelor de pe card, fara sa introduci IBAN-ul ori alte date specifice contului tau bancar.

Avantajul major al acestui credit nebancar este ca poate fi accesat 24 din 24. Serviciul Ocean Credit este disponibil non-stop, inspectarea cererilor efectuandu-se chiar si in afara oferelor de program ale bancilor, pentru ca cererile de overdraft se analizeaza automat.

Oferta de creditare Ocean Credit:

 1. Varianta Crab – credit pana la salariu in cuantum de maxim 1.500 de lei cu acordarea pentru 30 de zile. DAE-ul este de 447,63%.
 2. Creditul Pinguin cu plata in 3 rate. Suma ce poate fi accesata este de maxim 4.500 lei pentru o perioada de rambursare de 3 luni. DAE-ul este de 288,35%.
 3. Linia de credit Delfin cu un cuantum ridicat de pana la 9.000 de lei. Acordarea se face pentru 12 luni. DAE-ul pentru suma maxima de de minim 38%.

Creditul celor de la Ocean Credit este 100% online, transferul banilor efectuandu-se instant in orice zi si la orice ora. Poti accesa un imprumut de bani Ocean Credit chiar si in weekend!

Citeste si  De ce sa optezi pentru institutiile nebancare?

Cei de la Ocean Credit aduc in prim plan o oferta pre-aprobata. Ce semnificatie are? Daca imprumutul ti-a fost aprobat deja, tu nu trebuie decat sa aplici pentru a incasa banii direct pe cardul de salariu.

Ca sa alegi suma, trebuie sa te califici pentru un imprumut, adica sa indeplinesti conditiild de acordare. Ulterior, in contul tau de client vei vedea produsele accesibile tie: creditul pana la salariu, cel pe 3 luni ori linia de creditare pentru un an.

Banii ii primesti aproape automat, indiferent de ora la care aplici. Poti sa aplici si in noaptea de duminica, daca esti pe linia de credit Delfin, ai acces la contul tau 24 din 24, 7 din 7.

Dobanda la Ocean Credit incepe de la 38% in functie de tipul produsului, de suma accesata si de perioada de creditare.

Dar exista si dobanda mai mica la Ocean Credit.

Spre exemplu, in cazul creditului Pinguin, cel cu rambursare in 3 rate, dobanda totala este de 11,94%. Cu alte cuvinte, daca imprumuti 1000 de lei, vei rambursa 1119,4 lei. Acestui exemplu ii corespunde o dobanda anuala efectiva de 447,67%.

Pentru accesarea acestui imprumut, trebuie sa indeplinesti urmatoarele criterii de eligibilitate:

 • peste 18 ani
 • card valid unde sa-ti incasezi veniturile lunare
 • venit minim lunar de 1065 lei
 • o adresa de email, o cont real de Facebook, un telefon mobil
accesare Ocean Credit IFN

Actele necesare solicitarii imprumutului de la Ocean Credit sub forma de overdraft sunt:

 • buletin scanat ori fotografiat
 • datele cardului
 • autentificare cu contul facebook

Pasii accesarii overdraftului Ocean Credit:

 • creezi un cont pe platforma oline a IFN-ului
 • validezi cardul – ti se va retine o suma de 2 lei pentru verificarea (se verifica daca nu iti este blocat cardul ori daca nu ai sume de bani blocate pe card)

Contractul de credit se semneaza electronic.

Ocean Credit ofera trei tipuri de imprumuturi, este vorba de creditul Pinguin (DAE – 99.92%) in cuantum de maxim 4.500 de lei cu rambursare in trei rate fixe si de creditul Delfin in cuantum de maxim 9.000 de lei cu rambursare in 12 luni (DAE 30,42%) si creditul Crab, care va pune la dispozitie sume de pana la 1500 lei pentru o perioada maxima de 15 zile (DAE de 199,9%).

Citeste si  Credit nebancar antreprenor pentru intreprinzatori

Rambursarea creditului se poate face in trei moduri:

 • debitare lunara din contul tau
 • transfer bancar
 • depunere a banilor la o unitate CEC Bank.

Poti verifica in orice clipa ce sume ai de rambursat din contul tau de client de pe platforma online a IFN-ului.

Daca ai probleme in a-ti rambursa imprumutul, este mai bine sa anunti dinainte pentru a gasi impreuna o solutie.

In caz de intarzieri, vei plati un comision de intarzire de 0,5% din suma imprumutata restanta pe zi. Si de asemenea vei fi raportat catre Biroul de Credit.

Beneficii – pareri

Parerile clientilor despre Ocean Credit am vazut ca sunt in general pozitive. Cei ce si-au exprimat parerile pe forumuri despre imprumutul nebancar de la Ocean Credit ofera indeosebi informatii pozitive cu privire la rapiditatea de obtinere a sumelor de bani.

Actele necesare Ocean Credit sunt si ele un pic inedite, usor diferite fata de ce solicita un IFN in general. Faptul ca ti se cere un cont activ de facebook este un lucru inedit, namaintalnit in piata financiara, cel putin din cate stim noi.

Pentru obtinerea unui imprumut online la Ocean Credit este nevoie sa urmezi niste pasi relativ simpli: sa completezi o cerere (usor si comod din confortul camerei tale, ori din alt loc convenabil tie), sa oferi informatiile necesare, sa astepti sa ti se verifice eligibilitatea si sa ti se spuna daca ti s-a aprobat sau nu. Daca creditul ti-a fost aprobat, banii ii primesti rapid.

Printre beneficiile ofertei Ocean Credit (asa cum este ea vazuta de acest creditor):

 • dobanda mica
 • lipsa costuri suplimentare
 • actele sunt putine
 • nu iti ia mult timp sa aplici
 • fara sa apelezi la prieteni ori rude pentru suma dorita de bani
 • beneficiezi de discretie
 • aplici online, fara bataie de cap.

Pe cei de la Ocean Credit ii gasiti in Calea Floreasca, 112, Bucuresti, 014463. Program de lucru Ocean Credit: de luni pana vineri de la 9:00 la 17:00. Puteti sa luati legatura cu ei prin email: adresa este info@oceancredit.ro. Mai multe informatii gasiti pe platforma online oceancredit.ro.

Citeste si  Imprumut pe loc. E mai rapid pe card? Cerinte

Related Posts

Add Comment