You are here: Home Info credite nebancare Ai un plan? Aplica-l simplu cu un credit Cetelem!

Ai un plan? Aplica-l simplu cu un credit Cetelem!

Orice plan ai avea, Cetelem pune nevoile tale in prim-plan, oferindu-ti un credit rapid nebancar pentru orice proiect.

Asadar, credite rapide nebancare pentru proiectele tale, acordate simplu, in trei pasi – aceasta este oferta celor de la Cetelem.

Daca nu stiati, Cetelem este una din institutiile financiare nebancare cu cea mai mare rezonanta de la noi. Unul din motivele pentru care cei de la Cetelem se evidentiaza este dobanda foarte mica, aproape de neinchipuit pentru o societate nebancara. Dobanda anuala efectiva incepe de la 9,81%, deci, foarte mica.

Printe produsele financiare pe care Cetelem le ofera clientilor, se numara: creditul 100% online, cel in magazin, de nevoi personale prin telefon, creditul auto, cardul de credit si in fine, asigurarile.

Sa le luam pe rand:

1. Creditul 100% online – se acorda persoanelor fizce, fara intermediari. Procesul de imprumut se deruleaza ultra rapid, accesarea online insemnand efectiv completarea unui formular. Fiind un serviciu gratuit, accesarea online nu va costa suplimentar, fata de creditul in sine. Cum procedezi mai exact? Simulezi intai sa vezi cam ce rata poti obtine, corelat cu creditul dorit, completezi mai apoi formularul online, apoi printezi documentele solicitate si le trimiti catre cetelem. Raspunsul il vei primi aproape instant daca documentele sunt in regula. Prin acest credit rapid nebancar online de la Cetelem poti obtine suma de bani dorita, in acord cu veniturile tale lunare. Pentru accesare, trebuie sa fiti salariat cu vechime neintrerupta in munca de 6 luni pe perioada determinata ori nedeterminata si de minim 3 luni la ultimul loc de munca, pensionari sau PFA. De asemenea, trebuie sa aveti o varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani. Documente necesare: cererea de credit, copie dupa buletin, documente doveditoare ale venitului, adeverinta de venit tip respectiv fluturas de salariu, copon de pensie in original, documente care sa ateste domiciliu si fisa fiscala pe anul anterior.

Citeste si  Creditul simplu si rapid

2. Creditul in magazine – este accesabil in magazinele partenere cetelem. Cum procedezi? Daca-ti doresti u produs si nu ai banii necesar, apelezi la finantarea in rate fixe de la cetelem. Adica, accesez direct un credit rapid nebancar direct din magazin, adica achizitionezi produsele dorite in rate, in conditii avantajoase.

3. Creditul de nevoi personale prin telefon – este o forma simpla de a da curs planurilor tale, fara batai de cap. Pentru ca acum este sezonul cel mai incarcat din punct de vedere al cheltuielilor, Cetelem, ofera conditii avantajoase pentru a-ti echilibra bugetul familiei, in mod simplu si rapid. Accesand un credti rapid nebancar prin telefon, poti sa obtii o preaprobare in 10 minute direct la telefon. Dobanda anuala efeciva pleaca de la 9,8%, asadar, foarte mica. Tu platesti rate fixe pe toata durata creditului, deci, n-ai a te teme de cine stie ce costuri ascunse.

4. Cardul de credit de la Cetelem are un nume edificator – carde cardulescu si este un card emis de catre Cetelem IFN Sa sub sigla MasterCard. Acest card iti permite sa efectuezi cumparaturi la comerciantii ce accepta MasterCard, sa scoti bani de la bancomate, sa efectuezi tranzactii in rate fixe la magaziele partenere, sa efectuezi tranzactii online, dar si sa transferi bani din contul de card in orice cont personal.

5. Creditul auto – este in fapt o finantare cu 0 avans pentru persoane fizice si persoane fizice autorizate. Acest credit auto este usor de accesat, rapid si flexibil. Pentru accesare trebuie sa aveti o varsta cuprinsa intre 20 si 70 de ani si un venit de minim 5000 de lei lunar net. Durata creditului variaza intre 6 luni si 5 ani. Pentru a accesa creditul auto, trebuie sa aveti o serie de documente: buletin, acte doveditoare ale venitului, cerere de creditare, info precontractual, conditii generale de credite, adeverinta de venit ori fluturas de salariu si fisa fiscala, iar pentru pensionari – talonul de pensie in original. PFA trebuie sa aiba documentatia specifica. In cadrul creditului auto, identificam trei variante: turbo credit auto joker, creditul auto promo si program Remat Rabla.

Citeste si  Solutii de finantare mulate pe nevoile tale

6. Asigurarile emise de Cetelem IFN SA clientilor sai se rezuma la urmatoarele tipuri: bancassurance valabila pentru toate tipurile de credite, si respectiv asigurarile individuale incheiate prin intermediul Cetelem Agent de Asigurare SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies