You are here: Home Info credite rapide Imprumuturi pentru datornici

Imprumuturi pentru datornici

Ofertele de credite pentru datornici se regasesc in portofoliul unor IFN-uri si in 2019. Cateva solutii online.

Imprumuturi pentru datornici ofera o mica parte dintre IFN-urile din piata. Deocamdata, putem sa afirmam ca exista posibilitatea si in 2019 ca datornicii bancilor sa acceseze credite rapide nebancare, in conditii permisive, fara multe acte.

Numarul restantierilor inscrisi in Biroul de Credit a urcat la finele anului trecut la peste 700.000. O cifra impresionanta, avand in vedere populatia activa din Romania, adica cea angajata intr-o munca platibila si taxabila.

Avand in vedere acest numar mare de restantieri, multi dintre ei doritori de noi imprumuturi, societatile nebancare si-au nuantat oarecum ofertele, acceptand si o parte dintre ei la finantare. Asadar, exista posibilitatea sa te imprumuti la unele IFN-uri chiar daca esti restantieri si inscris in Biroul de Credit.

Ca sa obtii un imprumut, in cazul in care esti inscris in Biroul de Credit, trebuie sa-ti fi achitat datoria care te-a plasat de prima data pe listele negre ale acestei societati. In Biroul de Credit ‘intri’ daca ai avut intarzieri mai mari de 30 de zile la plata ratei unui credit si ramai tmp de patru ani, socotiti din momentul in care ti-ai achitat integral datoria avuta.

Asadar, cu o plaja insemnata de restanieri dornici de a se imprumuta, IFN-urile au scos pe piata produse accesibile si acestor clienti. Unele dintre IFN-uri se adreseaza direct acestor clienti. Spre exemplu, cei de la Credius si-au numit produsul destinat acestora, drept un credit de redresare.

Credite rapide pentru restantieri 2019 veti gasi in portofoliul mai multora dintre IFN-urile din Romania.

Iata cateva oferte de credite pentru datornici:

creditul pentru redresare de la Credius – o solutie pentru restantieri oferita de Credius. Pentru a-l obtine, trebuie sa ai minim 18 ani, sa ai un venit legal, sa fi ceatean roman si o luna minim vechime in munca. Dobanda creditului pentru restantieri este fixa. Sunt acceptate si persoanele inscrise in Biroul de Credit – cele cu istoric negativ. Poti accesa un credit pentru datornici online de la Credius. Poti imprumuta pana la 40.000 lei pentru maxim 5 ani.

creditele rapide pentru cei cu istoric negativ de la Viva Credit. Aceste produse finciare pot fi accesate in situatii de urgenta, cand te confrunti cu o lipsa de lichiditati si ai nevoie de bani imediat. Trebuie sa ai un venit sigur si sa daca rambursezi in mai putin de 30 de zile, dobanda este 0. Viva Credit ofera o linie de creditare pe 5 ani. Se poate accesa online, cu acte scanate. Sumele de bani pe care le poti obtine de la Viva sunt de maxim 2.000 de lei.

imprumut rapid pentru restantieri de la CreditFIx. O oferta de imprumuturi pentru restantieri care-ti da accesul la sume de bani intre 100 si 3.000 de lei, pe perioade de maxim 62 de zile. Nu ti se solicita acte pe hartie, totul se desfasoara rapid. CrediFIx a prevazut special un produs penru rau platnici, destinat platii unor restante. Daca iei un credit online de la CreditFix poti primi 2.000 de lei cu dobanda 0, restituind in maxim 62 de zile.

credite pentru restantieri de la Fast Finance. Cei de la Fast Finance ne spun ca oricine merita o a doua sansa, asa ca nici cei restantieri nu ar trebui sa li se interzica dreptul de a se imprumuta din nou. Chiar daca esti restantier si inscris in Biroul de Credit, poti solicita un credit urgent la Fast Finance si vei primi o suma de bani in acord cu ventiurile tale actuale. Poti imprumuta sume intre 1.500 si 15.000 de lei, in functie de veniturile tale. Perioada maxima de accesare este de 36 luni.

Astfel de produse financiare accesibile si restantierilor veti mai gasi in piata nebancara. Trebuie doar sa aveti rabdare si sa cautati cu atentie. Evident, urmariti ca ofertele respective sa se potriveasca profilului vostru de client, adica sa va asigurati ca puteti indeplini conditiile de eligibilitate stabilite de IFN-urile respective.

Aceste imprumuturi pentru datornici nu sunt delimitate clar in ofertele IFN-uri de alte categorii de clienti. In fapt, sunt niste produse financiare care se adreseaza unei categorii mai largi de clienti, categorie ce ii include si pe restantierii inscrisi in Biroul de Credit.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies