You are here: Home Info credite nebancare Imprumuturi IFN cu ipoteca

Imprumuturi IFN cu ipoteca

Imprumuturi nebancare acordate in baza unei ipoteci. Daca vrei bani mai multi, apeleaza la aceste imprumuturi IFN cu ipoteca

Creditele de la IFN acordate pe termen lung sunt tot mai tentante pentru clientii romani. Din aceasta cauza, multe IFN-uri au inceput sa-si modifice produsele financiare proprii, indeosebi pe partea de timpi de acordare. Si nu vorbim doar de IFN-urile ce acorda exclusiv credite cu ipoteca, ci de toate firmele nebancare prezente in piata.

Exista in piata financiara din Romania si solurii nebancare pentru imprumutarea unor sume mai mari de bani, in conditii de eligibilitate ce nu tin de verificarea veniturilor.

Astfel de solutii financiare poarta numele de credite nebancare ipotecare, si ele se gasesc in ofertele actuale ale unor IFN-uri.

Institutiile Financiare Nebancare ce acorda credite nebancare ipotecare, pun accent pe valorile garantiilor, si nu pe veniturile clientilor, ori pe statutul acestora de angajati. In fapt, multte din IFN-urile ce acorda astfel de imprumuturi ipotecare, nici nu solicita adeverinta de venit ori vechime la locul de munca.

Cand te aflii intr-un impas financiar, un credit nebancar ipotecar poate fi o solutie optima, in conditiile in care, suma de bani pe care doresti sa o obtii este mare, si nici nu te poti incadra in conditiile de eligibilitate solicitate de banci pentru acordarea unui astfel de credit ipotecar.

Deci, daca ai norocul sa accesezi de la banci un credit ipotecar, este clar ca-l obtii mai ieftin. Insa, daca nu te incadrezi, poti apela la IFN-uri. Cum ziceam mai sus, exista IFN-uri ce acorda credite nebancare ipotecare, in conditii destul de avantajoase si transparente.

Avantajele acestor imprumuturi IFN cu ipoteca: nu se solicita adeverinta de venit, nu ti se solicita vechime in munca, ai nevoie doar de documentele legate de ipoteca (actul de proprietate, actele de intabulare si cele cadastrale).

Evident, riscurile unui credit ipotecar, bancar ori nebancar, sunt destul de ridicate, pentru ca, exista pericolul, in caz de nerambursare a imprumutului, sa pierzi respectivul bun cu care ai garantat sumele de bani obtinute. Asadar, este indicat sa te asiguri, inainte de solicitare, ca esti capabil sa-ti rambursezi imprumutul, in conditiile contractului pe care il inchei cu respectiva societate.

Iata si cateva din obtiunile din piata de a contracta astfel de imprumuturi IFN cu ipoteca:

1. Verida Credit – cea mai cunoscuta societate nebancara ce acorda astfel de credite cu ipoteca. De la Verida poti contracta un creit pentru 30 de ani. Avantajul major este ca obtii rate egale fixe, pe toata durata perioadei de creditare. Pentru acest imprumut, poti aduce o dovada de venit, societatea acceptand o plaja foarte larga de categorii de venituri. Trebuie sa ai minim 21 de ani ca sa aplici si sa dispui de o locuinta pe care sa o lasi garantie. Actele necesare: documente de stare civila, act de identitate, acord de consultare Centrala Riscurilor Bancare si Biroul de Credite, documentele care atesta veniturile si actele locuintei.

2. Easy Credit – acorda credite ipoteca pe termen scurt si mediu, pentru persoanele fizice. Pentru aceste imprumuturi, veti avea nevoie de un avans minim de 25%, perioada de acordare fiind de maxim 10 ani. Creditul poate fi rambursat oricand doresti. Poti aplica simplu, iar aprobarea se poate face in 48 de ore. Sumele maxime ce pot fi obtinute sunt de 100.000 euro. Nu este nevoie de acte doveditoare ale venitului.

3. Cetelem – una din cele mai mari IFN-uri din piata, ofera clientilor un credit de nevoi personale cu ipoteca – Grand Credit. Acest imprumut iti poate aduce sume de bani cuprinse intre 40.000 si 1.000.000 lei. Pentru solicitare, ai nevoie de: copie dupa buletin, adeverinta de venit, fisa fiscala, cupon de pensie pentru pensionari, ultima factura de utilitati si un extras de cont, actele de proprietate.

5. Fast Finance – o societate nebancare ce acorda credite de nevoi personale cu garantie imobiliara. Poti solicita la acest IFN sume cuprinse intre 2.000 si 150.000 euro, pe perioade de la 6 la 60 de luni. Nu se solicita adeverinta de venit, singurele acte obligatorii sunt cele de proprietate asupra imobilului pe care-l lasi garantie. Pentru a aplica trebuie sa ai o varsta minima de 18 ani si un venit lunar echivalent cu valoarea unei rate.

Daca nu te descurci cu aplicarea pe aceste imprumuturi IFN cu ipoteca, poti aplica la un broker de credite, pentru a te indruma catre produsul financiar corespunzator nevoilor tale.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies