Imprumuturi pentru nevoi imediate. Cum e mai simplu?

Last update: ianuarie 11, 2023

Solutia cea mai rapida de a obtine un imprumut este accesarea online de la IFN unde aprobarea este aproape instanta.

Multe societati nebancare ofera posibilitatea accesarii de imprumuturi online, intr-un timp foarte scurt.

Este adevarat ca imprumuturile online sunt si cele mai scumpe produse financiare din piata, insa, cand exista o nevoie imediata, ce nu suporta amanare, aceasta este calea cea mai accesibila.

De regula, sa soliciti un imprumut online nu este atat de complicat. Actele solicitate sunt de obicei copii scanate dupa buletin si dupa extrasul de cont. Sunt insa si IFN-uri ce solicita alte acte doveditoare ale venitului, chiar daca accesezi online.

Unele dintre IFn-uri practica ceea ce se cheama pre-aprobarea online, adica iti lasi datele pe platforma IFN-ului, folosesti calculatorul pentru a-ti calcula sumele de bani compatibile cu venitul tau si ratele pe care ar urma sa le plateti, dupa care se trece la semnarea actelor printr-un contact fizic: fie se deplaseaza un reprezentant al societatii nebancare la tine acasa (creditele la domiciliu de la Provident ori iCredit), ori te deplasezi tu cu documentele semnate la sediul institutiei (cazul Cetelem).

Exista, fireste, si IFN-uri ce acorda credite 100% online; aici delimitam doua tipuri de credite, anume cele in cuantum redus (microcreditele) acordate fara batai de cap, cu dobanzi destul de ridicate (Viva Credit, Extra Simplu, Telecredit, etc), ori in cuantum ridicat (Credius – ofera pana la 40.000 de lei exclusiv online, fara deplasari).

Multe dintre IFN-urile ce acorda imprumuturi online iti ofera posibilitatea deschiderii unui cont pe platforma proprie, unde, autentificandu-te, poti sa-ti urmaresti evolutia financiara de la inceputul pana la sfarsitul procesului de creditare (poti vedea in timp cat mai ai de plata, ce trebuie sa platesti si cand, etc).

Iata si cateva informatii mai ample despre ofertele de imprumuturi online ale IFN-urile:

1. Credius ofera pana la 40.000 de lei, fara sa fie nevoie sa te deplasezi. Ai nevoie dodar de buletin. Aprobarea creditului se face intr-o ora. Pentru accesarea trebuie sa ai 18 ani, sa fi ceatean roman si sa ai o vechime de o luna in munca.

Citeste si  Imprumut iCredit: simplu, facil, la indemana oricui

Cererea de credit o completezi online pe platforma IFN-urile, iar contractul iti este livrat acasa, ori daca nu doresti asta, te poti deplasa tu la un birou Credius. Banii ii primesti in contul tau bancar, ori daca doresti, poti sa-i ridici cash de la o banca.

2. Cetelem iti ofera un imprumut online, cu dobanda incepand de la 9,95% si rate fixe. Algoritmul de accesare la Cetelem este destul de simplu de urmat: mai intai calculezi sumele de care ai nevoie si ratele aferente, apoi completezi formularele online, urmeaza sa printezi documentele completate.

Pentru acest credit rapid online nebancar de la Cetelem nu este nevoie de adeverinta de venit si nu ti se solicita nici garantii daca e vorba de un credit de pana in 225.000 de lei.

3. Provident ofera clientilor sai ceea ce se cheama o pre-aprobare online. Cu alte cuvinte, tu iti lasi datele personale pe platforma online a IFN-ului si astepti sa fi contactat de un reprezentant Provident.

Cei de la Provident ofera serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului (serviciu contra cost) care iti permite sa primesti banii imprumutati acasa si apoi, sa platesti in acelasi mod ratele aferente.

4. Smile Credit este un alt IFN ce ofera imprumuturi rapide online in cuantum de la 200 la 2000 lei, pe perioade de la 15 la 35 de zile, insa durata contractului de imprumut este de 24 de luni.

Pentru a apela la Smile Credit, trebuie sa ai peste 19 ani, venituri lunare certe, un cont bancar unde sa incasezi veniturile lunare, o adresa de email, un numar de mobil si un buletin valabil. Smile Credit ne garanteaza ca produsul lor este „cel mai rapid credit 100% online”.

Related Posts

Add Comment