You are here: Home Info credite nebancare Imprumuturi online pentru nevoi imediate

Imprumuturi online pentru nevoi imediate

Calea cea mai rapida de a obtine un imprumut este accesarea online de la IFN

Multe societati nebancare ofera posibilitatea accesarii de imprumuturi online, intr-un timp foarte scurt.

Este adevarat ca imprumuturile online sunt si cele mai scumpe produse financiare din piata, insa, cand exista o nevoie imediata, ce nu suporta amanare, aceasta este calea cea mai accesibila.

De regula, sa soliciti un imprumut online nu este atat de complicat. Actele solicitate sunt de obicei copii scanate dupa buletin si dupa extrasul de cont. Sunt insa si IFN-uri ce solicita alte acte doveditoare ale venitului, chiar daca accesezi online.

Unele dintre IFn-uri practica ceea ce se cheama pre-aprobarea online, adica iti lasi datele pe platforma IFN-ului, folosesti calculatorul pentru a-ti calcula sumele de bani compatibile cu venitul tau si ratele pe care ar urma sa le plateti, dupa care se trece la semnarea actelor printr-un contact fizic: fie se deplaseaza un reprezentant al societatii nebancare la tine acasa (creditele la domiciliu de la Provident ori iCredit), ori te deplasezi tu cu documentele semnate la sediul institutiei (cazul Cetelem). Exista, fireste, si IFN-uri ce acorda credite 100% online; aici delimitam doua tipuri de credite, anume cele in cuantum redus (microcreditele) acordate fara batai de cap, cu dobanzi destul de ridicate (Viva Credit, Extra Simplu, Telecredit, etc), ori in cuantum ridicat (Credius – ofera pana la 30.000 de lei exclusiv online, fara deplasari).

Multe dintre IFN-urile ce acorda imprumuturi online iti ofera posibilitatea deschiderii unui cont pe platforma proprie, unde, autentificandu-te, poti sa-ti urmaresti evolutia financiara de la inceputul pana la sfarsitul procesului de creditare (poti vedea in timp cat mai ai de plata, ce trebuie sa platesti si cand, etc).

Iata si cateva informatii mai ample despre ofertele de imprumuturi online ale IFN-urile:

1. Credius ofera pana la 30.000 de lei, fara sa fie nevoie sa te deplasezi. Ai nevoie dodar de buletin. Aprobarea creditului se face intr-o ora. Pentru accesarea trebuie sa ai 18 ani, sa fi ceatean roman si sa ai o vechime de o luna in munca. Cererea de credit o completezi online pe platforma IFN-urile, iar contractul iti este livrat acasa, ori daca nu doresti asta, te poti deplasa tu la un birou Credius. Banii ii primesti in contul tau bancar, ori daca doresti, poti sa-i ridici cash de la o banca.

2. Cetelem iti ofera un imprumut online, cu dobanda incepand de la 7,9% si rate fixe. Algoritmul de accesare la Cetelem este destul de simplu de urmat: mai intai calculezi sumele de care ai nevoie si ratele aferente, apoi completezi formularele online, urmeaza sa printezi documentele completate. Pentru acest credit rapid online nebancar de la Cetelem nu este nevoie de adeverinta de venit si nu ti se solicita nici garantii daca e vorba de un credit de pana in 225.000 de lei.

3. Provident ofera clientilor sai ceea ce se cheama o pre-aprobare online. Cu alte cuvinte, tu iti lasi datele personale pe platforma online a IFN-ului si astepti sa fi contactat de un reprezentant Provident. Cei de la Provident ofera serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului (serviciu contra cost) care iti permite sa primesti banii imprumutati acasa si apoi, sa platesti in acelasi mod ratele aferente.

4. Happy Credit – produs financiar al Credit pentru fiecare IFN, o institutie financiara ce ofera credite online clientilor, ce au implinit 18 ani, ce au un venit lunar de 400 de lei si o vechime de o luna minim in munca. Pentru accesarea unui imprumut online Happy Credit trebuie sa ai o copie dupa buletin ori un talon de pensie mai recent de 60 de zile si o copie dupa buletin (in cazul pensionarilor). Avantajul acestor imprumuturi online marca Happy Credit este acela ca pot fi contractate si de persoane mai in varsta, de pana la 90 de ani. Intre 80 si 90 de ani ti se solicita totusi sa ai un Girant. altfel, este clar un imprumut perfect si pentru pensionari. Am tinut sa mentionam acest lucru, pentru ca nu sunt multe posibilitati de imprumuturi pentru pensionari in piata, nici la banci si nici la IFN-uri.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies