Credit online de nevoi personale

Last update: ianuarie 3, 2021

Un imprumut care iti aduce sume mai mari de bani, accesabil online, de la Viva Credit

Pentru planuri marete, ai acum la dispozitie Viva Personal, un credit rapid online de nevoi personale, al carui cuantum urca pana la 10.000 de lei.

Accesarea se face tot rapid, ca si in cazul creditului pana la salariu (produsul marca inregistrata a celor de la Viva Credit). Dureaza 7 minute ca sa accesezi si sa primesti o suma de bani imprumut, fara garantii si fara giranti. Nu este nevoie nici de adeverinta de venit, si nici de alte acte.

Poti sa aplici online sau telefonic si primesti banii rapid daca esti eligibil. Uneori nu dureaza mai mult de 2 ore ca sa-ti vina banii in cont.

Creditul de nevoi personale Viva Personal este tot un credit permisiv, insa care ofera o suma mai mare spre accesare. El se acorda 100% online, fara adeverinta de venit si fara factura de utilitati. Completezi pur si simplu un formular online. Trebuie sa te asiguri ca ai la dispozitie o copie dupa buletin si un extras de cont.

Imprumutul se acorda pe o perioada de 12 luni, iar rambursarea se face in rate fixe. Poti aplica online pe platforma online a IFN-ului – www.VivaPersonal.ro ori poti suna la numarul de telefon 021 303 0088.

Daca esti intr-un impas financiar, ori ai de facut o cheltuiala mare, cum e cazul de sarbatori, atunci acesta este momentul propice pentru a apela la Viva Personal pentru un credit.

Viva Personal poate fi catalogat si drept un credit doar cu buletinul, caci are toate caracteristicile produselor financiare descrise astfel, existe in piata. Un credit doar cu buletinul este un produs financiar acordat in baza actului de identitate, fara sa ti se solicite si alte acte. In afara de asta, IFN-ul ce acorda credite doar cu buletinul, nu solicita nici garantii si nici giranti.

Citeste si  Un credit IFN cu o alta abordare

Cu Viva Personal poti sa dispui de bani asa cum iti doresti. Acesta nu este un credit de achizitie. Tu stii mai bine la ce folosesti banii.

Dispunand de o suma destul de mare, de 10.000 de lei, este bine sa te si asiguri ca ai de unde sa o rambursezi. In acest sens, vei gasi pe platforma Viva Personal si cateva sfaturi de gestionare a economiilor si optiunile tale de rambursare ale creditului cu buletinul.

Update 2019. Cei de la Viva au un nou produs in portofoliu, in fapt este o linie de creditare pe 5 ani. Acest produs este disponibil in conditii permisive de accesare, chiar si pentru cei cu istoric negativ in BC.

De-a lungul timpului, Viva Credit ne-a obisnuit cu unele dintrele cele mai permisive oferte din piata, din acest motiv este si unul dintre cele mai populare IFN-uri din online.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment