Oferte de credite tomnatice – bune la timpul lor

Pentru ca toamna nu doar ca se numara bobocii, dar si banii, iata cateva oferte de credite non-bancare pentru situatii financiare dificile.

Ofertele de credite nebancare aparute in aceasta perioada vin impreuna cu o serie de facilitati in avantajul clientilor.

Pentru ca toamna sunt cheltuieli mari, oamenii sunt de regula stramtorati in aceasta perioada si nu stiu cum sa faca rost de bani. Banii cheltuiti cu rechizitele scolare ale copiilor, cu conservele pentru iarna, cu diversele reparatii prin casa, cu punerea la punct a centralelor termice, etc, sunt de regula multi si de celel mai multe ori golesc punga.

Multi romani apeleaza la credite in aceasta perioada pentru a-si acoperi necesarul financiar al acestui sezon incarcat. Nu e de ici de colo sa cumperi rechizite copilului ori copiilor.

Daca ai un salariu minim pe economie si trebuie sa cumperi rechizite pentru doi copii, n-ai alta posibilitate sa o faci decat sa te imprumuti. Evident ca nici imprumutul nu este neaparat o solutie in cazul in care veniturile sunt reduse, insa, in caz de forta majora, este ultima cale de rezolvare.

O indatorare excesiva acum nu este deloc recomandata, mai ales ca vom intra in curand in sezonul rece, sezon in care cheltuielile vor creste substantial, odata cu cresterea cheltuielilor pentru incalzirea locuintei. Si nu uitati ca din acest an gazele s-au scumpit si s-ar putea sa avem surprize majore dupa liberalizare pretului acestora.

In fine, noi nu ne-am propus sa va tinem un curs de economisire, ne-am permis sa va dam cateva sfaturi care nu au de ce sa strice.

Solutii credite nebancare 20231

Revenind la subiectul nostru de astazi, anume la ofertele de credite nebancare prezente in piata financiara din Romania in aceasta toamna, iata cate dintre acestea:

1. Hora Credit ne pune la dispozitie o oferta serioasa de credite nebancare, cu sume variind de la 100 de lei la 10.000 de lei, pe perioade de la 1 la 6 luni. Dobanda este fixa, iar la un credit nou intre 100 si 3.000 de lei, daca rambursezi in primele 30 de zile, nu platesti deloc dobanda. Creditul poate fi accesat online. Pentru accesarea unui imprumut Hora Credit, trebuie sa incarci pe platforma online a IFN-ului o fotografie cu buletinul si una cu dovada unui cont bancar. Daca nu ai dovada de extras bancar poti sa soliciti eliberarea acestui act de la banca.

Citeste si  Imprumuturi cu valoare ridicata dar costuri mai mici

2. Credius au in portofoliu cateva oferte de creditare: imprumuturi de nevoi personale, credite online, pentru pensionari si pentru achizitie de bunuri. Sumele ce pot fi imprumutate variaza de la 800 la 50.200 de lei, iar perioada de creditare de pana la 5 ani. Cererea de credit se completeaza in 5 minute, iar aprobarea nu dureaza mai mult de o ora. Pentru semnarea contractului de imprumut, ai nevoie de buletin. Orice persoana care acceseaza trebuie sa aiba peste 18 ani, sa fie cetatean roman si sa aiba cel putin o luna vechime in munca.

3. Provident vine cu oferte speciale pentru dezvoltarea copilului, dar isi pastreaza si produsele aflate deja in portofoliul regulat. Sumele ce pot fi accesate de la Provident variaza intre 500 si 15.000 de lei, ratele se pot plati saptaman (daca sunt sume mai mici) ori lunar, in cazul in care imprumuti o suma mai mare. Banii ii poti primi in 24 de ore, daca apelezi la serviciul de gestionare la domiciliu al imprumutului. Pentru a solicita un imprumut, ai nevoie de buletin si de o adeverinta de venit (se poate descarca de pe site-ul provident). Variantele de creditare oferite de Provident sunt imprumtuurile standar si STAR. Primul are rambursare saptamanala, cel de-al doilea lunara.

4. BRD Finance are in protofoliu trei tipuri de credite, si anume, creditul pentru achizitia de bunuri, creditul auto si leasingul financiar. Creditul de nevoi iti poate oferi sansa sa-ti rezolvi problemele financiare ori sa duci la bun sfarsit planurile pe care le ai. Se acceseaza simplu cu o dovada de venit ori fara, daca ti se pot verifica veniturile prin intermediul ANAF. In cadrul acestui credit exista si doua variante disponobile pentru achizitia de bunuri din magazin, creditul fara griji si creditul Simplu. Creditul fara griji este disponobil in hipermarketurile Carrefour, iar creditul SIimplu este disponibil in magazinele Dedeman.

Citeste si  Imprumut la tine acasa - mai multe rate

Acestea sunt doar cateva dintre ofertele de credite nebancare prezente in aceasta perioada in piata financiara din Romania. Noi am incercat sa va aducem in atentie cateva variatiuni de produse financiare, astfel incat sa va faceti oarecare idee despre posibilitatile de obtinere a unor sume de bani.

Care sunt beneficiile oferite de aceste produse financiare

Vestea buna este ca timpii se acordare s-au diminuat drastic pentru creditele nebancare. Ba mai mult de atat, si bancile concureaza IFN-urile la timpii de acordare, de cand nu mai solicita adeverinta de venit si merg pe consultanrea veniturilor in baza de date ANAF.

Evident, in cazul creditelor nebancare, facilitatile sunt in avantajul clientului in special pe partea de eligibilitati.

Costurile sunt inca mai mici la banci.

Depinde de voi sa va faceti socotelile unde va incadrati in functie de venituri, istoricul vis-a-vis de alte credite (scoringul din Biroul de Credite), vechimea in munca, stabilitatea financiara pe termen scurt si mediu, etc.

Un alt avantaj al acestor imprumuturi este dat de documentatia redusa pe care o solicita IFN-urile la accesare. De regula se merge pe doua acte scanate ori fotografiate, si anume cartea de identitate si dovada de venit.

Vechimea in munca nu este un criteriu unanim prezent printre cerintele societatilor nebancar.

De asemenea, contractul de munca nu este solicitat drept conditie de eligibilitate. Veniturile acceptate de IFN-uri acoperind o plaja foarte larga.

Nu in ultimul rand, costurile asociate sunt de regula fixe, fara comisioane ascunse si fara taxe imprevizibile.

Related Posts

Add Comment