Oferte de credite tomnatice

Last update: ianuarie 3, 2021

Pentru ca toamna nu doar ca se numara bobocii, dar si banii, iata cateva oferte de credite nebancare pentru situatii financiare dificile

Ofertele de credite nebancare aparute in aceasta perioada vin impreuna cu o serie de facilitati in avantajul clientilor.

Pentru ca toamna sunt cheltuieli mari, oamenii sunt de regula stramtorati in aceasta perioada si nu stiu cum sa faca rost de bani. Banii cheltuiti cu rechizitele scolare ale copiilor, cu conservele pentru iarna, cu diversele reparatii prin casa, cu punerea la punct a centralelor termice, etc, sunt de regula multi si de celel mai multe ori golesc punga.

Multi romani apeleaza la credite in aceasta perioada pentru a-si acoperi necesarul financiar al acestui sezon incarcat. Nu e de ici de colo sa cumperi rechizite copilului ori copiilor. Daca ai un salariu minim pe economie si trebuie sa cumperi rechizite pentru doi copii, n-ai alta posibilitate sa o faci decat sa te imprumuti. Evident ca nici imprumutul nu este neaparat o solutie in cazul in care veniturile sunt reduse, insa, in caz de forta majora, este ultima cale de rezolvare.

O indatorare excesiva acum nu este deloc recomandata, mai ales ca vom intra in curand in sezonul rece, sezon in care cheltuielile vor creste substantial, odata cu cresterea cheltuielilor pentru incalzirea locuintei. Si nu uitati ca din acest an gazele s-au scumpit si s-ar putea sa avem surprize majore dupa liberalizare pretului acestora.

In fine, noi nu ne-am propus sa va tinem un curs de economisire, ne-am permis sa va dam cateva sfaturi care nu au de ce sa strice.

Solutii credite nebancare 2021

Revenind la subiectul nostru de astazi, anume la ofertele de credite nebancare prezente in piata financiara din Romania in aceasta toamna, iata cate dintre acestea:

1. Cetelem ne pune la dispozitie o oferta serioasa de credite nebancare, cu sume variind de la 1.000 de lei la 225.000 de lei, pe perioade de la 6 la 60 de luni. Dobanda este fixa si incepe de la 7,9%, ratele fiind si ele tot fixe. Creditul poate fi accesat online, insa, pentru finalizarea formalitatilor de creditare, trebuie sa printezi documentele, sa le semnezi si sa te trimiti catre biroul celor de la Cetelem. Documentele solicitate sunt: copie dupa buletin, factura de utilitati si extras de cont (nu este nevoie de adeverinta de venit), consimtamantul de verificare a bazei de date ANAF, acordul de consultare a CRC si cererea de acordare a creditului – formular tip.

Citeste si  Solutii de finantare mulate pe nevoile tale

2. Credius au in portofoliu cateva oferte de creditare: imprumuturi mici pe termen scurt, credite mari pe termen lung, un produs accesabil online simplu si rapid si creditele pentru pensionari. Sumele ce pot fi imprumutate variaza de la 600 la 30.000 de lei, iar perioada de creditare de la 4 la 6 luni pentru creditele mici si de la 7 luni la 60 luni pentru creditele acordate pe termen lung. Cererea de credit se completeaza in 5 minute, iar aprobarea nu dureaza mai mult de o ora. Pentru semnarea contractului de imprumut, ai nevoie de buletin.

3. Provident vine cu oferte speciale pentru dezvoltarea copilului, dar isi pastreaza si produsele aflate deja in portofoliul regulat. Sumele ce pot fi accesate de la Provident variaza intre 500 si 20.000 de lei, ratele se pot plati saptaman (daca sunt sume mai mici) ori lunar, in cazul in care imprumuti o suma mai mare. Banii ii poti primi in 24 de ore, daca apelezi la serviciul de gestionare la domiciliu al imprumutului. Pentru a solicita un imprumut, ai nevoie de buletin si de o adeverinta de venit (se poate descarca de pe site-ul provident).

4. BRD Finance ofera credite de nevoi personale, fie online, fie la domiciliul clientilor. Totul se deruleaza rapid, fara batai de cap. Pentru accesarea unui credit de nevoi personale la acest IFN, aveti nevoie de: copie dupa buletin, formular tip de credit si documentele doveditoare ale veniturilor. In cazul creditelor accesabile online, formalitatile par deosebit de simpliste. Veti gasi pe platforma online BRD Finance un simulator de credite, unde puteti sa va calculati valoarea ratei lunare si valoarea totala platibila. Poti imprumuta sume cuprinse intre 1.000 si 100.000 de lei, pe perioade de la 12 la 60 de luni, cu dobanda anuala fixa de 9,9%. In cazul creditelor de nevoi personale la domiciliu, este scutit de deplasarile la banca pentru ca un reprezentant al IFN-ului se deplaseaza la tine acasa. Pentru analiza eligibilitatii de catre reprezentantul ce se deplaseaza la domiciliu, aveti nevoie de actul de identitate si de documente doveditoare ale veniturilor. Dobanda creditului gestionat la domiciliu este de 7,9% pe an, dobanda fixa. Pentru accesarea lui aveti nevoie de un venit minim net in valoare de 500 de lei.

Citeste si  Credit cu rate egale direct acasa

Acestea sunt doar cateva dintre ofertele de credite nebancare prezente in aceasta perioada in piata financiara din Romania. Noi am incercat sa va aducem in atentie cateva variatiuni de produse financiare, astfel incat sa va faceti oarecare idee despre posibilitatile de obtinere a unor sume de bani.

Vestea buna este ca timpii se acordare s-au diminuat drastic pentru creditele nebancare. Ba mai mult de atat, si bancile concureaza IFN-urile la timpii de acordare, de cand nu mai solicita adeverinta de venit si merg pe consultanrea veniturilor in baza de date ANAF.

Evident, in cazul creditelor nebancare, facilitatile sunt in avantajul clientului in special pe partea de eligibilitati. Costurile sunt inca mai mici la banci. Depinde de voi sa va faceti socotelile unde va incadrati in functie de venituri, istoricul vis-a-vis de alte credite (scoringul din Biroul de Credite), vechimea in munca, stabilitatea financiara pe termen scurt si mediu, etc.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment