Credite urgente de bani pentru nevoi diverse

Last update: ianuarie 3, 2021

Daca vrei sa aflii de unde si cum poti face rost de imprumuturi urgente de bani, iata cateva solutii bancare si nebancare.

Credite urgente de bani cauta cei ce nu au o stabilitate financiara indeajuns de buna, care sa le permita parcurgerea perioadei dintre doua salarii lunare. Asadar, persoanele care termina salariul dupa doua saptamani, sunt nevoite sa imprumute pentru a ajunge cu brio la urmatorul salariu.

Evident, in acest caz mentionat mai sus, creditele urgente de bani nu sunt o solutie. Mai mult de atat, in cazul in care te imprumuti doar pentru a ajunge la urmatorul salariu, reprezinta o inconstienta financiara.

Cu alte cuvinte, nu este o solutie creditul, atunci cand tu nu te ajungi cu banii de la un salariu la altul. Cei ce o fac totusi, ajung in situatii si mai neplacute, pentru ca se ingroapa financiar pe termen mediu si lung.

Si atunci, cine poate accesa astfel de credite urgente de bani pentru nevoi diverse? Exista categorii aparte de persoane care sunt ‘abonate’ la aceste produse financiare. O categorie destul de mare este cea a restantierilor. Restantierii, cei inscrisi in Biroul de Credit cu restante (mai multe informatii despre cei inscrisi in BC), nu mai pot contracta alte credite bancare, de aceea opteaza pentru varianta creditelor urgente de la IFN. IFN-urile (nu toate), acorda astfel de credite urgente nebancare chiar si acestor persoane cu grad ridicat de risc, solicitand in schimb dobanzi mari.

Care sunt limitarile de accesare ale unui credit?

De multe ori, fara adeverinta de venit, doar cu buletinul, restantierii, pot accesa un credit rapid si pot obtine banii chiar si in 2 ore de la accesare. Ce IFN-uri acorda astfel de credite urgente? Iata cateva exemple dintre cele mai vizibile din piata: Viva Credit, Telecredit, Extra Simplu, Credit Fix, Ferratum, Mobilo Credit etc.

Citeste si  De ce sa optezi pentru imprumuturi nebancare?

Chiar daca nu mai suntem in era creditului doar cu buletinul (ca-n perioada de dinainte de criza economica), totusi, atat IFN-urile, cat si bancile au gasit solutii de creditare fara adeverinta de venit, doar cu buletinul. IFN-urile acorda credite doar cu buletinul, acoperindu-si riscurile prin intermediul dobanzilor, iar bancile acorda la randul lor imprumuturi doar cu buletinul, daca ai veniturile raportate la ANAF. Diferenta dintre cele doua entitati financiare este ca banca iti verifica mai strict veniturile, chiar daca nu iti mai solicita multe acte.

Imprumuturi rapide de nevoi personale fara adeverinta de venit acorda toate IFN-urile mentionate anterior.

In baza caror verificari se acorda creditele?

In cazul bancilor care colaboreaza cu ANAF pentru verificarea veniturilor, iata si aici cateva exemple: ING Bank, Raiffeisen, Banca Transilvania, BRD, BRC, Idea::Bank, Banca Romaneasca, etc.

Partea placuta a creditelor bancare la aceste banci ce nu mai solicita adeverinta de venit este ca obtii creditul foarte rapid, uneori chiar in ziua accesarii, nu trebuie sa mai astepti 12-14 zile ca in trecut.

O alta mare diferenta dintre banci si IFN-uri este dobanda. Dobanda care pentru IFN-uri a devenit masura de acoperire a riscurilor, pentru banci nu s-a schimbat mare lucru, pentru ca ele lucreaza in continuare cu verificarea veniturilor. De asemenea, bancile nu au renuntat la alte conditii de eligibilitate. Din acest punct de vedere, restantierii au acces dificil la creditele bancare.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment