Credite urgente de bani pentru nevoi diverse

Ti-ai dori un imprumut pentru a acoperi unele cheltuieli diverse? E bine sa te informezi despre ofertele bancare si nebancare.

Credite facile de bani cauta cei ce nu au o stabilitate financiara indeajuns de buna, care sa le permita parcurgerea perioadei dintre doua salarii lunare.

Asadar, persoanele care termina salariul dupa doua saptamani, sunt nevoite sa imprumute pentru a-si finanta cheltuielile pana la urmatorul salariu.

Evident, in acest caz mentionat mai sus, creditele urgente de bani nu sunt o solutie. Mai mult de atat, in cazul in care te imprumuti doar pentru a ajunge la urmatorul salariu s-ar putea sa nu iesi niciodata din acest carusel.

Cu alte cuvinte, nu este o solutie creditul, atunci cand tu nu te ajungi cu banii de la un salariu la altul. Cei ce o fac totusi, ajung in situatii si mai neplacute, pentru ca se ingroapa financiar pe termen mediu si lung.

Si atunci, cine poate accesa astfel de credite urgente de bani pentru nevoi diverse?

Exista categorii aparte de persoane care sunt ‘abonate’ la aceste produse financiare.

O categorie destul de mare este cea a restantierilor.

Restantierii, cei inscrisi in BC cu restante, nu mai pot contracta alte credite bancare, de aceea opteaza pentru varianta solutiilor urgente de la IFN.

IFN-urile (nu toate), acorda astfel de credite urgente nebancare chiar si celor cu venituri mici si istoric slab de creditare, solicitand in schimb dobanzi mari.

Care sunt limitarile de accesare ale unui credit?

De multe ori, fara adeverinta de venit, doar cu buletinul, restantierii, pot accesa un credit rapid si pot obtine banii chiar si in 2 ore de la accesare. Dar, sumele disponibile sunt reduse si perioadele de contractarte mici, de oridunul a cateva luni cel mult.

Ce IFN-uri acorda astfel de credite urgente?

Iata cateva exemple dintre cele mai vizibile din piata: CreditFix, Viva Credit, Fast Finance, Axi Finance, Credit Fix, Hora Credit, Credius, Ocean Credit, Mobilo Credit etc.

Citeste si  Credite cu minim de documente. In cat timp?

Chiar daca nu mai suntem in era creditului doar cu buletinul (ca-n perioada de dinainte de criza economica), totusi, atat IFN-urile cat si bancile au gasit solutii de creditare fara adeverinta de venit, doar cu buletinul.

IFN-urile acorda credite doar cu buletinul, acoperindu-si riscurile prin intermediul dobanzilor, iar bancile acorda la randul lor imprumuturi doar cu buletinul, daca ai veniturile inregistrate la ANAF.

Diferenta dintre cele doua entitati financiare este ca banca iti verifica mai strict veniturile, chiar daca nu iti mai solicita multe acte.

De fapt inspectarea veniturilor la ANAF nu este o piedica in fata clientilor, ci mai degraba un mijloc de a reduce perioadele de acordare a creditelor.

In trecut se solicita la accesare adeverinta de venit, act pentru care erau necesare zile bune pentru a-l obtine. Astazi cu o simpla verificare la ANAF o institutie financiara poate afla daca ai bonitatea necesara sau nu.

Imprumuturi rapide de nevoi personale fara adeverinta de venit acorda toate IFN-urile mentionate anterior.

In baza caror verificari se acorda creditele?

In cazul bancilor care colaboreaza cu ANAF pentru verificarea veniturilor, iata si aici cateva exemple: ING Bank, Raiffeisen, Banca Transilvania, BRD, BCR, Banca Romaneasca, OTP Bank, etc.

Partea placuta a creditelor bancare la aceste banci ce nu mai solicita adeverinta de venit este ca obtii creditul foarte rapid, uneori chiar in ziua accesarii, nu trebuie sa mai astepti 12-14 zile ca in trecut.

O alta mare diferenta dintre banci si IFN-uri este dobanda. Dobanda care pentru IFN-uri a devenit masura de acoperire a riscurilor, pentru banci nu s-a schimbat mare lucru, pentru ca ele lucreaza in continuare cu verificarea veniturilor.

De asemenea, bancile nu au renuntat la alte conditii de eligibilitate. Din acest punct de vedere, restantierii au acces dificil la creditele bancare.

Metode de a obtine astfel de produse financiare

Cea mai practica si mai la indemana metoda de accesare a unui credit este varianta online.

Citeste si  Imprumut iCredit: simplu, facil, la indemana oricui

Din fericire in ultimii ani, nu doar IFN-urile au trecut masiv la acordarea de bani online, ci si bancile.

Accesarea unui credit online este o operatiune destul de simpla.

Majoritatea institutiilor financiare si-au dezvoltat platforme online performante, cu formulare de accesare simple pe intelesul cetateanului de rand.

O accesare online, presupune trei pasi obligatorii pe care trebuie sa-i faci:

– completarea cererii de credit
– semnarea contractului
– incasarea banilor

Inainte de accesare trebuie sa te asiguri ca ai facut o alegere sigura si rapida, asa cum iti doreai.

Beneficiul major al acestui tip de accesare este acela ca nu trebuie sa te deplasezi, ca tot procesul se deruleaza online.

Aprobarea imediata conduce la niste timpi de primire a banilor deosebit de mici.

Scopul final este acela de a obtine suma de bani dorita, rapid, fara drumuri.

In afara de aceste avantaje legate de accesare, mai exista un beneficiu demn de mentionat: nu-ti cere nimeni sa justifici ce vei face cu banii imprumutati.

Related Posts

Add Comment