Credite cu minim de documente. In cat timp?

Last update: ianuarie 9, 2023

Credite rapide nebancare simple, acordate in conditii avantajoase pe termen mediu, fara batai de cap.

Creditele nebancare de la Simplu Credit ofera accesul la sume mai mari de bani. Poti imprumuta pana la 25.000 de lei, cu posibilitatea de rambursare intre 6 si 48 de luni (dupa cum doresti). Daca suma de bani depaseste valoarea de 15.000 de lei, rambursarea se face pe perioade de la 36 la 48 de luni.

Simplu Credit este un IFN deja cunoscut in piata. Aceasta societate nebancara a luat fiinta in anul 2004, iar incepand din 2007 desfasoara activitati de credite, fiind inscrisa in registrul BNR.

Simplu Credit isi are sediul in Str. Ciobanului n3. 133, Com Mogosoaia, Ilfov, iar pentru orice informatie puteti trimite un email pe adresa office#simplucredit.ro.

Accesarea acestor credite nebancare se face in baza unor acte solicitate de IFN: copie dupa actul de identitate si dovada de venit (copie dupa fluturasul de slariu ori adeverinta de venit, dupa caz talon de pensie. Daca esti deja client (adica ai accesat cel putin un imprumut), ai nevoie doar de actualizarea venitului net. Si eventual, de actualizarea actelor de identitate, daca acesea au expirat.

Pentru a aplica la unul din creditele nebancare oferite de acest IFN, poti sa o faci online, urmand algoritmul descris detaliat pe platforma online a societatii (https://www.simplucredit.ro/cum-functioneaza/).

Aplicatia online pusa la dispozitie de Simplu Credit iti solicita informatiile standard: nume, prenume, date contact, adresa, telefon, email, venituri, locul de munca, etc. Poti sa aegi si varianta prin telefon: iti lasi numarul de telefon si un reprezentant al Simplu Credit te va contacta pentru a-ti solicita alte informatii si pentru a a-ti oferi lamuririle de care ai nevoie.

Urmeaza apoi analiza dosarului, dupa ce trimiti informatiile si documentele solicitate. Analiza se face personalizat, in functie de client. Daca ti se aproba imprumutul urgent, se trece la semnarea contractului. In masura in care te califici pentru un credit si actele tirmise sunt in regula, vei fi invitat la unul din punctele de lucru ale Simplu Credit pentru semnarea contractului de imprumut. Vei primi mai apoi banii in contul tau bancar.

Citeste si  Credit nebancar antreprenor pentru intreprinzatori

Pentru solicitatea unui credit trebuie sa: ai un buletin valabil, sa ai venituri si sa dovedesti ca le ai (copie dupa fluturas, adeverinta e venit, talon de pensie). Aceste documente se trimit scanate pe adresa de email office@simplucredit.ro sau prin fax la numarul 021 404 82 92.

Exemple de calcul:
– imprumut de 3.000 de lei pentru o perioada de 36 de luni, rata lunara este de 119,28 de lei, iar comisionul de acordare de 79 de lei.
– credit de 5.000 de lei pentru o perioada de 36 de luni, rata lunara este de 198,80 de lei, iar comisionul de acordare de 159 de lei.
– pentru un imprumut in valoare de 10.000 de lei, pentru o perioada de 36 de luni, rata lunara ajunge la 397,60 de lei, iar comisionul de acordare la 319 lei.
pentru un credit maxim de 25.000 de lei pentru o perioada de 48 de luni, rata lunara are valoarea de 842,93 de lei, iar comisionul de acordare de 999 lei.

Daca nu rambursezi la timp imprumutul, vei suporta penalizari de 0,4% pe zi din suma datorata. Daca nu resecti termenele de plata si depasesti perioada cu mai mult de 30 de zile, vei fi raportat la Biroul de Credit.

Related Posts

Add Comment