De la creditul prin telefon la creditul prin facebook

Societatile financiare vin spre clienti cu oferte din ce in ce mai accesibile facilitandu-le accesul la creditare.

IFN-urile cauta din ce in ce mai multe cai de inlesnire a accesului clientilor la creditele nebancare.

Pentru ca sunt dornice de cat mai multi clienti, bancile si IFN-urile si-au simplificat mult pocedurile de accesare ale creditelor. Bancile au renuntat la adeverinta de venit, multumindu-se cu inspectarea veniturilor prin intermediul ANAF. IFN-urile cauta metode inedite de accesare care sa fie cat mai usoare pentru clienti.

De la creditul prin telefon pri prin SMS vor trece in curand la creSocietatile financiare vin spre clienti cu oferte din ce in ce mai accesibile. Creditul prin facebook este o astfel de oferta.ditul prin facebook.

Cat de permisive sunt imprumuturile de la IFN?

Cunoscute deja pentru lejeritatea cu care acorda imprumuturi, IFN-urile sunt mai permisive decat bancile. Poti apela la un imprumut nebancar prin telefon si sa ai banii in 10 minute de la aprobare, direct in contul tau bancar, fara multe acte.

Chiar si bancile au ajuns la performante privind timpul de acordare. Daca ai venituri inregistrate la ANAF, poti sa obtii creditul foarte rapid, direct prin telefon, insa, trebuie sa nu ai restante, sa fii bun-platnic, cum s-ar zice. Bancile nu accepta restantieri. Cu o exceptie, acele credite de refinantare proprii, care sunt reesalonare pe perioade mai lungi, in interesul clientului caruia i s-au modificat conditiile de venit.

De ce nu am putea in curand sa luam un imprumut cu profilul de facebook? Aceasta intrebare nu este una chiar noua, mai ales ca in occident deja exista astfel de metode de accesare. Tot in occident, sunt la moda si bancomatele de credite. La un moment dat s-a incercat si la noi asta, insa, deocamdata nu s-a extins proiectul respectiv.

Bancomatul de credite reprezinta o solutie buna, pentru un cetatean cu venituri stabile, cu un istoric pozitiv legat de creditare, care isi doreste accesul la o suma rezonabila de bani care sa nu implice garantii, ipoteci ori garanti.

Citeste si  Solutii de imprumut fara giranti si garantii in 2024

Unele banci au inventat aplicatii pentru telefonul mobil care dau accesul clientilor deja aexistenti ai bancii la un nou credit in doar 10 minute. Clientii aflati deja in baza de date a banci, cu venituri stabile si cu antecedente pozitive in colaborarea cu respectiva banca, pot solicita un credit prin telefon (vezi detalii despre imprumutul prin telefon), fara mari batai de cap.

Exista posibilitatea de accesarea a unui credit prin facebook?

Pentru foarte multi oameni, facebook-ul a devenit o emblema un loc unde se prezinta, de aceea exista deja interes din partea IFN-urile pentru a acorda credite cu profilul de facebook. Un astfel de IFN a inceput deja sa ofere clientilor credite in cuantum redus in baza profilului de facebook.

Aceasta forma de accesare, credite cu profilul de facebook este deja cunoscuta in lume, fiind la mare cautare in Mexic. Este vorba de Netopia. Aceasta firma a fost infiintata in Mexic, este un IFN ce acorda credite in cuantum redus – microcredite, cu maxim 150 de dolari pentru perioade reduse de timp.

E mai simplu decat creditul prin SMS accesat dupa un smartphone performant?

Se pare ca tinerii in special sunt dornici sa acceseze credite rapide pe termen scurt. Noua generatie de tineri nu sunt interesati de creditele pe termen lung.

Aceasta firma, Netopia a lansat un IFN – Mobilender ce ofera in Mexic credite cu profilul de facebook.

Cine stie, poate ca in viitorul apropiat vor lansa si in Romania ceva asemanator.

Pana la urma, de la imprumutul prin telefon ori SMS, la imprumutul cu profilul de facebook nu mai e decat un pas.

Sunt sanse sa contractezi un credit prin facebook azi in Romania?

Noi salutam orice noutate in acest domeniu, pana la urma, clientul este cel ce are de castigat dupa urma unor astfel de facilitati la accesare.

Recunoastem ca s-au facut pasi importanti in aceasta directie, indeosebi de catre banci.

Citeste si  Imprumut la tine acasa - mai multe rate

O alta forma inedita de accesare pentru un credit este si cea printr-o aplicatie online. Si in acest caz, vi-i dam ca exemplu pe cei de la Mobilo Credit care au pus la dispozitia clientilor o aplicatie ce poate fi descarcata din Google Play, prin care poate fi accesat un imprumut de la acest IFN.

Deocamdata in piata sunt oferte de imprumuturi prin facebook venite din partea unor firme ori persoane neautorizate din cate am putut noi observa. Deci, atentie la cine apelati!

Inainte de a semna un contract ar fi bine sa verificati acea firma ori acea persoana sa va asigurati ca totul se desfasoara in mod legal.

Related Posts

Add Comment