Imprumut iCredit: simplu, facil, la indemana oricui

Last update: ianuarie 11, 2023

O modalitate simpla de a rezolva o problema financiara poate fi imprumutul iCredit. Poti plati ratele online, prin consultant la domiciliu ori la un sediu.

Produsul celor de la iCredit, sugestiv numit ‘Credit rapid in 24 ore’, va poate rezolva nevoia de lichiditati intr-un timp scurt, fara multe batai de cap.

In fapt, doar cu buletinul poti sa soliciti un imprumut care nu necesita nici garantii si nici garanti. Mai mult de atat, consultantii iCredit se deplaseaza la domiciliul tau, daca iti doresti acest lucru, te ajuta cu actele si cu contractul, dupa care, vin saptamanal, bilunar ori lunar pentru incasarea ratelor aferente imprumutului contractat.

Variantele de imprumut de la iCredit

  • iCredit simplu cu valoare de pana la 6.000 lei, produs pentru care ai nevoie doar de buletin pentru a-l obtine; rambursarea se face pentru minim 14 saptamani;
  • iBusiness ce urca pana la 15.000 lei, pentru accesarea caruia vei avea nevoie de buletin, certificat infiintare PFA daca e cazul ori alte dovezi de venit; rambursarea se face pentru minim 60 de saptamani;
  • iCredit VIP cu maxim 10.000 de lei accesare doar cu buletinul; rambursarea se face in cel putin 70 de saptamani, in rate egale.

iBusiness, imprumutul iCredit cu valoarea cea mai mare iti poate sta la dispozitie pentru a-ti mari fondurile de lucru, pentru diversificarea produselor din protofoliu, pentru a creste pe viitor cifra de afaceri si pentru sporirea profitului.

Ca sa aplici la unul din imprumuturile iCredit o poti face prin telefon, sunand la 0317171100 sau *7171, ori poti sa te deplasezi la unul din birourile iCredit apropiat de localitatea ta.

Nu ti se impun comisioane suplimentare si in plus beneficiezi si de consult financiar gratuit.

Un astfel de imprumut rapid nebancar este simplu de accesat; il poti obtine accesand online, in trei pasi simpli. Poti sa accesezi si telefonic ori prin SMS. Banii ii primesti in 24 de ore, daca toate documentele sunt in regula.

Citeste si  Credite cu minim de documente. In cat timp?

Singurul act necesar solicitarii unui imprumut rapid iCredit este buletinul (CI/BI).

Credit la domiciliu cu rambursare facila

Acest imprumut rapid nebancar aflat in portofoliul celor de la iCredit este un produs ce are atasat serviciul de gestionare la domiciliu, serviciu ce include colectarea ratelor la domiciliul clientului.

Sumele ce pot fi accesate variaza intre 400 si 6.000 de lei, pe perioade intre 14 si 100 saptamani.

Un alt produs de top oferit de iCredit se numeste iCredit Plus. Acest imprumut are limite intre 400 si 10.000 de lei.

Acordarea lui se face fie online, fie intr-unul din birourile din tara.

Poti sa beneficiezi de gestionare la domiciliu fara sa platesti comisioane pentru acest serviciu.

Perioada de acordare pentru produsul iCredit Plus este intre 14 si 100 de saptamani.

Pentru a accesa icreditplus, ai nevoie doar de buletin.

imprumut icredit

In cazul in care te hotarasti la un astfel de imprumut, poti lua legatura cu cei de la iCredit si un reprezentant al societatii te va contacta in maxim 24 de ore de cand ai compeltat formularul online.

Banii ii primesti acasa in axim 24 de ore, si tot de acasa urmeaza sa platesti si ratele aferente creditului contractat.

Anul acesta, iCredit aniverseaza 8 ani de prezenta in Romania. Asadar, avem de-a face cu o institutie nebancara deja cu experienta in piata.

Cei de la iCredit sunt una dintre firmele non-bancare de top din Romania, avand o retea destul de bine pusa la punct la nivelul Romaniei.

Adresele filialelor iCredit din tara le gasiti pe platforma online a IFN-ului

https://icredit.ro/contacte.

Sediul central al iCredit se gaseste in Bucuresti, Sect., Str. Logofat Tautu, nr. 67, tel: 0317171100, insa, filiale iCredit gasim in multe orase din Romania: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti (in toate sectoarele), Buzau, Calarasi, Caracal, Campina, Campulung, Cernavoda, Cisnadie, Cluj, Constanta, Craiova, Curtea de Arges, Deva, Dej, Drobeta Turnu Severin, Fetesti, Focsani, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Lugoj, Mangalia, Medgidia, Medias, Mioveni, Miercurea Ciuc, Odorheiul Secuiesc, Oltenita, Oradea, Otopoeni, Petrosani, Pitesti, Piatra Neamt, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Ramnicu Sarat, Resita, Reghin, Roman, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sebes, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu-Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tlcea, Turda, Turnu Magurele, Vaslui, Zarnesti si Zalau.

Citeste si  Imprumuturi cu valoare ridicata dar costuri mai mici

Exista, cum spuneam mai sus, posibilitatea sa accesezi online, completand formularele puse la dispozitie, ori poti sa trimiti un SMS sau poti sa suni.

In cazul in care trimiti un SMS, vei fi contactat de un consultant iCredit si ti se vor oferi toate detaliile necesare. Mai mult de atat, consultantul se va deplasa la tine acasa pentru contract, dar si pentru rambursare.

Pentru ca acest sezon implica foarte multe cheltuieli financiare, ne-am gandit ca n-ar strica inca o oferta de creditare, la indemana oricui, asa cum este acest produs marca iCredit, disponibil impreuna cu serviciul de gestionare la domiciliu al creditului.

Related Posts

One Response

  1. S C

Add Comment