Credit nebancar antreprenor

Last update: ianuarie 3, 2021

Claret Euro Credit ofera creditul antreprenor pentru posesorii de atoturisme ori cu garantie imobiliara.

Acest credit nebancar antreprenor se adreseaza celor care vor sa porneasca o afacere. In aceasta categorie se includ comerciantii, antreprenorii, liber profesionistii, producatorii, etc.

Daca ai de gand sa investesti pe teritoriul Romaniei intr-o afacere, atunci cu siguranta creditul nebancar antreprenor de la Claret Euro Credit este solutia potrivita pentru tine.

Creditul antreprenor este un credit ce se acorda in baza veniturilor tale lunare nete, prezente si viitoare (viitoare fiind cele obtinute in urma investitiilor ce urmeaza a fi efectuate).

Acest credit antreprenor poate fi accesat cu garantie auto ori cu garantie imobiliara. perioada de creditare este de maxim 10 ani, daca e vorba de o garantie imobiliara ori de 5 ani, daca e vorba de o garantie auto.

Avantajele creditului nebancar antreprenor de la Claret Euro Credit:
– nu este nevoie de adeverinta de venit
– obtii o rambursare intr-un timp rezonabil
– nu este implicat Biroul de Credit in acest contract de credit

Perioada de creditare minima este de 12 luni.

Dobanda practica este de:
– 65,22% maxim pentru creditele cu garantie imobiliara
– maxim 122,83% pentru creditele cu garantie auto.

Ex de calcul: pentru o suma imprumutata de 65.000 de lei, pe o perioada de 120 de luni, dobanda de 48%, comision upfront de 2.600 lei o polita de asigurare obligatorie si facultativa, valoarea totala platibila este de 312.119,50 de lei. La aceasta suma, rata lunara fixa are valoarea de 2.587,79 lei.

Pentru un credit cu garantie auto, in valoare de 10.000 de lei, contractat pe o perioada de 5 ani, rata lunara este de 527,53 lei, iar valoarea total platibila este de 31.670,70 lei.

Citeste si  Transforma-ti povestea personala intr-una fericita!

Avantajele creditelor Claret Euro Credit:

– acte putine
– acordare rapida
– consultanta financiara gratuita
– flexibilitate, confidentialitate, transparenta
– buna comunicare.

Mai presus de nevoile financiare, cei de la Claret Euro Credit ne recomanda sa ne imprumuta responsabil, si sa luam exact suma pe care ne-o permitem sa o rambursam, in acord cu veniturile noastre.

Claret Euro Credit este un IFN cu reprezentanta in Bucuresti, Ploiesti si Iasi.

In Bucuresti, adresa la care ii puteti gasi este Sos. Mihai Bravu nr. 7, Parter, tel: 0732 138 138.

Un lucru foarte important pe care am uitat sa vi-l spun despre creditul antreprenor este ca dobanda este NEGOCIABILA. Da, da, ati auzit bine! Dobanda este negociabila in functie de garantia pe care o prezentati.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment