5 oferte de credite fara batai de cap

Ai nevoie de bani si nu stai bine cu eligibilitatea? Iti prezentam 5 oferte de credite permisive care iti pot rezolva problemele.

5 oferte de credite fara batai de cap ce pot fi accesate in situatii de reala urgenta, cand ai cu adevarat nevoie de bani – aceasta este propunerea noastra de astazi.

Sunt perioada foarte aglomerate din punct de vedere al cheltuielilor. De regula, perioadele ce preced sarbatorile sunt astfel de perioade cu cheltuieli mari de bani.

Unor asemenea perioade, un roman cu un venit mic nu are cum sa le faca fata, nici macar cheltuielilor de subzistenta, daramite sa mai organizeze si o masa festiva ori sa cumpere niscaiva cadouri pentru familie.

Ne-am gandit sa va aducem in atentie 5 oferte de credite fara batai de cap ce pot fi accesate in astfel de momente, cand ai cel mai mare nevoie de bani.

Accesarea unui credit in Romania poate fi complicata, mai ales daca nu stii ce faci si cum poti obtine un imprumut fara problemele.

Este cumva explicabil de ce oamenii cauta oferte de credite permisive, pentru ca fiecare vor sa gaseasca modalitati usoare de a accesa suma dorita de bani.

Care sunt premisele avute in vedere?

In primul rand, accesarea facila de care iti vorbim inseamna sa te scape de o sumedenie de acte si de conditii greu de indeplinit.

O astfel de oportunitate inseamna nu doar acte putine ci si confort si comoditate.

Pentru ca, un astfel de credit se poate accesa online, prin telefon ori prin SMS, deci se poate accesa comod de oriunde te-ai afla, fara deplasari inutile.

Astfel de oferte sunt convenabile pentru ca iti dau accesul la o suma de bani de urgenta, fara batai de cap, atunci cand nimeni altcineva nu te-ar imprumuta.

Sunt unele societati financiare care acorda si credite pentru rau platnici pentru persoane certate cu bancile, cele care au un istoric negativ si sunt refuzate in start la creditele bancare.

Citeste si  Indeplinesti conditiile necesare pentru a accesa un credit?

Imprumuturi fara batai de cap poti accesa pe perioade scurte de timp, e adevarat, insa, nici nu ar fi indicat sa apelezi la astfel de credite pentru perioade lungi de timp.

Daca va intrebati de ce, raspunsul este simplu: pentru ca sunt scumpe!.

Si sa nu mai pierdem timp, acum ca ati inteles cam care ar fi intentia noastra cu aceste credite fara batai de cap, haideti sa vedem si care sunt cele 5 oferte promise la inceput.

Ca principiu, ce inteleg oamenii prin oferte de credite in rate fara batai de cap, reprezinta, pe langa forma de creditare fara multe acte, cu cerinte minime si facilitatea de a nu se mai deplasa la sediul unei institutii pentru accesare.

Iata cele 5 oferte de care va vorbeam

Credius ofera credite unei largi mase de clienti, de la restantieri la pensionari, la diaspora, IMM-uri ori persoane fizice autorizate.

Despre creditele de la Credius chiar poti sa spui ca sunt acordate fara batai de cap, pentru ca cerintele lor sunt minime. Toate ofertele lor sunt in cuantum de la 800 la 50.250 lei, pe perioade de la 6 la 60 de luni.

DAE-ul poate viara intre 48,63% si 552,05%.

Creditul de redresare este destinat persoanelor care au avut in trecut probleme cu rambursarile unui alt imprumut si sunt inscrise azi in Biroul de Credit ca rau – platnici.

Cerintele la Credius sunt minime: trebuie sa ai cel putin o luna vechime in munca si venituri corespunzatoare sumelor pe care doresti sa le accesezi.

CreditFix ofera de asemenea un imprumut in scurt timp fara batai de cap. Cei de la CreditFix si-au marit plafonul maxim de imprumut pana la 10.000 lei, iar perioada de creditare a ajuns la maxim 12 luni.

DAE-ul poate viara intre 0% si 4.108,31%.

Ai la indemana posibilitatea de a obtine o suma mai mare de bani. Cei de la CreditFix ne asigura ca putem primi finantarea chiar daca figuram cu istoric negativ in Biroul de credit.

Citeste si  Creditul instant de la TBI Credit

Rambursarea creditului se face in rate fixe, astfel ca clientul nu este afectat de eovlutia pietii.

Poti sa spui despre aceasta oferta de la CreditFix ca este una care nu-ti da batai de cap avand in vedere ca se inscrise cu brio in randul ofertelor permisive din piata nebancara.

Ferratum este o alta Institutie Financiara ce are in portofoliu o astfel de ofera de credite fara batai de cap. La Ferratum te poti imprumuta rapid si simplu, doar cu buletinul si acte doveditoare ale veniturilor.

Ferratumbank (pentru ca IFN-ul Ferratum s-a transformat mai nou in banca, pune la dispozitia clientilor noi sume de pana la 19.000 lei cu dobanda 0.

Cei de la Ferratum nu solicita carte de munca, nici vechime in munca. Solicita sa ai un venit stabil care sa-ti permita rambursarea creditului in bune conditii.

Aplicatia pusa la dispozitia clientilor de Ferratum este una care nu-ti da batai de cap la accesarea unui credit, este usor de utilizat si se poate folosi la orice ora din zi ori din noapte.

VivaCredit pune la bataie o oferte de credit doar cu buletin, produs acordat online, pe loc, fara garantii si fara giranti. Acest credit de la Viva se poate accesa online ori telefonic, iar banii ii primesti in contul bancar.

De retinut este ca acest IFN si-a transformat creditul pana la salariu intr-o linie de imprumut pe 5 ani, cu facilitatea oferita clientilor care ramburseaza in primele 30 de zile de a nu plati dobanda aferenta creditului.

Poti imprumuta de la Viva Credit sume de bani de pana la 5.000 lei. Dobanda este de 1,2% pe zi.

Dupa ce rambursezi imprumutul, iti ramane la dispozitie aceeasi suma de bani timp de 5 ani, perioada in care poti accesa oricand voiesti si sa rambursezi in aceleasi conditii. Cum s-ar zice, fara batai de cap!

Pentru 2023 Viva Credit ne intampina cu un nou tip de imprumut – linia de creditare cu o valoare intre 5.000 si 20.000 de lei, cu dobanda de 0,4% pe zi.

Citeste si  Credite cu dobanda din doua cifre. La cine apelezi?

Varsta impusa trebuie sa fie peste 20 de ani, sa existe un salariu cert si stabil din salarii, pensii, PFA. De asemenea, venitul trebuie sa fie incasat intr-un cont bancar.

Axi Card – este un produs al celor de la Axi Finance, un card de credit prin care ai accesul la o suma de maxim 4000 de lei, fara comisioane, cu livrare la domiciliu. Pentru un Axi Card poti aplica de acasa, 100% online.

Costurile asociate acestui card de credit sunt de 6% dobanda lunara ori 0,2% pe zi.

Apoi, pentru accesare sunt acceptate si persoanele care au avut in trecut probleme cu rambursarile, dar care intre timp si-au stins acele datorii.

Ti care ti se potriveste? Ce parere ai despre aceste oferte?

V-am promit 5 oferte de credite fara batai de cap si ne-am tinut de cuvant.

Cu siguranta mai sunt si alte produse facile, cu precadere printre ofertele nebancare.

Dar, sa nu le neglijam nici pe banci, pentru ca, tocmai au trecut la acordarea de credite online, serviciu care o sa scurte foarte mult timpii de accesare ai creditelor de nevoi personale.

Totusi, ar fi bine sa nu uitati sa va informati inainte de orice accesare, fie ea de la banca ori de la IFN.

De asemenea, nu neglijati amanuntele, detaliile. Nu va lasati dus de val cu rapiditatea obtinerii banilor. Aveti rabdare si cititi contractul de credit.

Cele mai neplacute situatii care apar legate de creditele nebancare sunt cele in care clientii se trezesc cu penalizari mari si sunt mirati de unde asemenea costuri. Daca ar fi citit cu atentie contractul inainte de a-l semnat, ar fi stiut probabil.

Nu spunem ca doar clientii sunt cei asupra carora planeaza vina neinformarii.

Uneori mai fac si institutiile financiare cate o nefacuta, cum se zice. Dar, am vazut ca multe au fost taxate de BNR, cea care monitorizeaza atent activitatea acestor societati.

Related Posts

Add Comment