5 oferte de credite fara batai de cap

Last update: ianuarie 3, 2021

Vreti sa scapati de corvoada actelor numeroase si al conditiilor dificile de creditare? Iata 5 oferte de credite ce pot fi accesate fara batai de cap!

5 oferte de credite fara batai de cap ce pot fi accesate in situatii de reala urgenta, cand ai cu adevarat nevoie de bani – aceasta este propunerea noastra de astazi.

Sunt perioada foarte aglomerate din punct de vedere al cheltuielilor. De regula, perioadele ce preced sarbatorile sunt astfel de perioade cu cheltuieli mari de bani.

Unor asemenea perioade, un roman cu un venit mic nu are cum sa le faca fata, nici macar cheltuielilor de subzistenta, daramite sa mai organizeze si o masa festiva ori sa cumpere niscaiva cadouri pentru familie.

Ne-am gandit sa va aducem in atentie 5 oferte de credite fara batai de cap ce pot fi accesate in astfel de momente, cand ai cel mai mare nevoie de bani.

In primul rand, accesarea facila de care iti vorbim inseamna sa te scape de o sumedenie de acte si de conditii greu de indeplinit.

O astfel de oportunitate inseamna nu doar acte putine ci si confort si comoditate. Pentru ca, un astfel de credit se poate accesa online, prin telefon ori prin SMS, deci se poate accesa comod de oriunde te-ai afla, fara deplasari inutile.

Astfel de oferte sunt convenabile pentru ca iti dau accesul la o suma de bani de urgenta, fara batai de cap, atunci cand nimeni altcineva nu te-ar imprumuta. Sunt unele societati financiare care acorda si credite de redresare pentru persoane certate cu bancile, cele care au un istoric negativ si sunt refuzate in start la creditele bancare.

Imprumuturi fara batai de cap poti accesa pe perioade scurte de timp, e adevarat, insa, nici nu ar fi indicat sa apelezi la astfel de credite pentru perioade lungi de timp. Daca va intrebati de ce, raspunsul este simplu: pentru ca sunt scumpe!.

Citeste si  Un credit IFN cu o alta abordare

Si sa nu mai pierdem timp, acum ca ati inteles cam care ar fi intentia noastra cu aceste credite fara batai de cap, haideti sa vedem si care sunt cele 5 oferte promise la inceput.

Ca principiu, ce inteleg oamenii prin oferte de credite in rate fara batai de cap, reprezinta, pe langa forma de creditare fara multe acte, cu cerinte minime si facilitatea de a nu se mai deplasa la sediul unei institutii pentru accesare.

Iata cele 5 oferte de care va vorbeam

  1. Credius ofera credite unei largi mase de clienti, de la restantieri la pensionari, la diaspora, IMM-uri ori persoane fizice autorizate. Despre creditele de la Credius chiar poti sa spui ca sunt acordate fara batai de cap, pentru ca cerintele lor sunt minime. Toate ofertele lor sunt in cuantum de la 1000 la 40000 lei, pe perioade de la 20 la 60 de luni. Creditul de redresare este destinat persoanelor care au avut in trecut probleme cu rambursarile unui alt imprumut si sunt inscrise azi in Biroul de Credit ca rau – platnici. Cerintele la Credius sunt minime: trebuie sa ai cel putin o luna vechime in munca si venituri corespunzatoare sumelor pe care doresti sa le accesezi.
  2. Telecredit este un alt IFN care iti da accesul la un imprumut fara hartii si fara batai de cap. Crediteul online fara batai de cap de la Telecredit se acceseaza convenabil, online, cu acte putin si cerinte minime. Poti imprumuta pana la 2000 de lei pentru maxim 30 de zile. Pentru a accesa trebuie sa ai peste 18 ani si domiciliul stabil in Romania. De asemenea, ai nevoie de un venit stabil din salariu orin din pensie, un telefon si o adresa de email. Aceasta oferta de la Telecredit se poate accesa cu o copie dupa cartea de identitate si un acord semnat de verificare a bazei de date ANAF pentru verificarea veniturilor. Cei de la Telecredit sunt permisivi cu restantierii, asa ca daca figurezi in baza de date a Biroului de Credit poti sa apelezi la ei, aprobarea creditului depinzand de mai multi factori nu doar de scoringul din BC.
  3. CreditFix ofera de asemenea un imprumut in scurt timp fara batai de cap. Cei de la CreditFix si-au marit plafonul maxim de imprumut pana la 10000 lei, iar perioada de creditare a ajuns la maxim 12 luni. Poti opta astfel pentru aceasta finantare daca ai nevoie de o suma mai mare de bani. Cei de la CreditFix ne asigura ca putem primi finantarea chiar daca figuram cu istoric negativ in Biroul de credit. Rambursarea creditului se face in rate fixe, astfel ca clientul nu este afectat de eovlutia pietii. Poti sa spui despre aceasta oferta de la CreditFix ca este una care nu-ti da batai de cap avand in vedere ca se inscrise cu brio in randul ofertelor permisive din piata nebancara.
  4. Ferratum este o alta Institutie Financiara Nebancara ce are in portofoliu o astfel de ofera de credite fara batai de cap. La Ferratum te poti imprumuta rapid si simplu, doar cu buletinul si acte doveditoare ale veniturilor. De la ei poti imprumuta la prima accesare intre 200 si 1400 lei, pe perioade de 15, 30 ori 45 zile. Cei de la Ferratum nu solicita carte de munca, nici vechime in munca. Solicita sa ai un venit stabil care sa-ti permita rambursarea creditului in bune conditii. Aplicatia pusa la dispozitia clientilor de Ferratum este una care nu-ti da batai de cap la accesarea unui credit, este usor de utilizat si se poate folosi la orice ora din zi ori din noapte.
  5. VivaCredit pune la bataie o oferte de credit doar cu buletin, produ acordat online, pe loc, fara garantii si fara giranti. Acest credit de la Viva se poate accesa online ori telefonic, iar banii ii primesti in contul bancar. Cei de la Viva Creidt si-au transformat creditul pana la salariu intr-o linie de imprumut pe 5 ani, cu facilitatea oferita clientilor care ramburseaza in primele 30 de zile de a nu plati dobanda aferenta creditului. Dupa ce rambursezi imprumutul, iti ramane la dispozitie aceeasi suma de bani timp de 5 ani, perioada in care poti accesa oricand voiesti si sa rambursezi in aceleasi conditii. Cum s-ar zice, fara batai de cap!
Citeste si  Imprumut urgent fara garantii pentru salariati si pensionari

V-am promit 5 oferte de credite fara batai de cap si ne-am tinut de cuvant.

Cu siguranta mai sunt si alte produse facile, cu precadere printre ofertele nebancare.

Dar, sa nu le neglijam nici pe banci, pentru ca, tocmai au trecut la acordarea de credite online, serviciu care o sa scurte foarte mult timpii de accesare ai creditelor de nevoi personale.

Nu uitati, stimati clienti, sa va informati inaitne de orice accesare, fie ea de la banca ori de la IFN. Nu neglijati amanuntele, detaliile. Nu va lasati dus de val cu rapiditatea obtinerii banilor. Aveti rabdare si cititi contractul de credit.

Cele mai neplacute situatii care apar legate de creditele nebancare sunt cele in care clientii se trezesc cu penalizari mari si sunt mirati de unde asemenea costuri. Daca ar fi citit cu atentie contractul inainte de a-l semnat, ar fi stiut probabil.

Nu spunem ca doar clientii sunt cei asupra carora planeaza vina neinformarii. Uneori mai fac si institutiile financiare cate o nefacuta, cum se zice. Dar, am vazut ca multe au fost taxate de BNR, cea care monitorizeaza atent activitatea acestor societati.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment