Provident colaboreaza cu Biroul de Credit si ANAF

Last update: aprilie 13, 2023

Provident participa la Biroul de Credit pentru luarea unei decizii financiare, iar pentru examinarea veniturilor apeleaza la ANAF.

Provident colaboreaza cu Biroul de Credit si cu ANAF pentru oferirea de credite rapide nebancare clientilor sai.

Din datele oferite de cei de la Provident pe partea de informatii publice, denumite sugestiv ‘creditare responsabila’, rezulta ca acest IFN colaboreaza atat cu ANAF cat si cu Biroul de Credit.

Prin analizarea bazei de date ANAF se obtin situatii privitoare la ultimii 2 ani fiscali ale potentialilor clienti.

Cooperarea cu Biroul de Credit este importanta pentru cunoasterea tuturor cheltuielilor aferente unui client, pentru ca viitoarele rate sa nu-i afecteze si destabilizeze situatia financiara.

Pentru conlucrarea cu Biroul de Credit, cei de la Provident isi completeaza strategia de creditare, axandu-se pe sisteme consistente de scoring, dar si pentru o cunoastere mai buna a clientilor.

Provident colaboreaza cu Biroul de Credit pentru a identifica istoricul financiar al clientilor care doresc sa acceseze un imprumut Provident, astfel incat sa se stie exact care sunt nevoile clientilor in raport si cu alti creditori, dar si pentru evitarea unei supraindatorari ce le-ar putea afecta situatia financiara pe termen lung.

In ce fel colaboreaza Provident cu aceste institutii?

Colaborarea dintre Provident si ANAF se rezuma la aflarea veniturilor clientilor. In acest mod, cei de la Provident nu mai solicita alte dovezi de venit, doar acordul de analiza a bazei de date ANAF.

Astfel, atunci cand soliciti un imprumut Provident, accesul este mult mai rapid datorita aceste colaborari cu ANF, pentu ca interogarea veniturilor se face foarte rapid. Nu mai este nevoie sa astepti dupa adeverinte de salariu, adeverinte de venit, fise fiscale, etc.

De asemenea, colaborarea dintre Provident si ANAF inseamna si trimiterea de date de catre cei de la Provident catre ANAF, date constand in activitatea de creditare dar si informatii din istoricul de client.

Citeste si  Credite cu minim de documente. In cat timp?

Asadar, pentru cei care se intreaba daca Provident colaboreaza cu Biroul de Credit, raspunsul este da. Provident colabreaza atat cu Biroul de Credit cat si cu ANAF. Pentru detalii puteti accesa sectiunea de intrebari si raspunsuri Provident.

Ce trebuie sa mai stiti despre imprumutul Provident?

El vine cu sume de bani cuprinse intre 500 si 15.000 de lei, cu rate saptamanale sau lunare. Imprumutul nu presupune garantii ori giranti. Costurile sunt clare, transparente.

Cu doar doua acte, si anume, dovada venitului (fluturas de salariu, cupon de pensie, adeverinta de venit ce poate fi descarcata dupa platforma online a IFN-ului) si dovada de resedinta (CI/BI – adica actul de identitate) poti solicita un credit Provident.

Pentru acordarea unui imprumut la Provident trebuie sa aveti incasat cel putin un salariu lunar la anagajatorul actual.

Cei de la Provident spun ca nu resping automat pe cei aflat in Biroul de Credit cu scoring slab, ca analizeaza si veniturile actuale si abia apoi iti dau un raspuns concret.

Daca alegi sa primesti banii acasa, adica daca optezi pentru gestionarea la domiciliu a imprumutului Provident, vei primi banii acasa in 48 de ore.

Pentru orice imprumut Provident de pana la 6.000 de lei, ai nevoie de un venit minim net lunar de 300 de lei.

Daca doresti sa imprumuti sume cuprinse intre 6.000 si 15.000 de lei, ai nevoie de un venit net lunar de minim 1.300 de lei.

Related Posts

Add Comment