Credite cu si fara garantii pentru maxim 3 ani

Informatii despre creditele de la Fast Finance IFN: accesibilitate, eligibilitate, costuri, pareri.

Creditele de la Fast Finance IFN sunt de doua tipuri: cu garantii si fara garantii.

Creditele fara garantii acordate de Fast Finance sunt produse discrete, rapide, ce-ti pot veni in ajutor la momentul oportun.

Pentru ca, produsul lor din categoria ‘rapide’ – creditul Fulger a fost scos din oferta in primavara lui 2018, in portofoliul IFN-ului se mai regasesc urmatoarele produse de creditare: creditul urgent fara garantii si creditul urgent cu garantii.

Si haideti sa vedem impreuna ce presupun ambele solutii de creditare oferite de cei de la Fast Finance.

Prima oferta de creditare Fast Finance – creditele nebancare fara garantii, se acorda in cuantum de maxim 15.000 de lei, pe o perioada de maxim 36 de luni. Acesta este un imprumut rapid discret ce-ti poate rezolva o problema stringenta, o lipsa de lichiditati.

Credite nebancare fara garantii Fast Finance

Pentru a accesa la acest imprumut rapid fara garantii de la Fast Finance, trebuie sa ai un venit minim net lunar de 2.000 de lei. Doar astfel poti imprumuta sume intre 1.500 si 15.000 de lei, pentru maxim 3 ani.

Ratele creditului urgent sunt rate lunare fixe.

Pentru rambursarea creditului, poti opta pentru sistemul de plata online ori pentru sistemul de depunere a banilor la caseria unei banci partere Fast Finance.

Aceste credite nebancare urgente fara garantii sunt disponibile fara giranti, daca solicitantul are o varsta intre 25 si 65 de ani, iar suma accesata este mai mica de 5.000 de lei.

Costurile acestui produs sunt fixe, nu exista comision de rambursare, iar DAE-ul maxim este de 109,83% pe an.

Sunt acceptate o gama larga de venituri: salariale, din pensii, din chirii, din activitati independente, contracte de management, dividende, venituri din PFA, etc.

Documentele necesare accesarii unui credit urgent fara garantii Fast Finance:
– actul de identitate
– extrasul de cont din ultima luna din care sa reiasa veniturile incasate
– adeverinta de venit
– card de salariu valabil/card de pensionar, etc
– contract de credit semnat.

Citeste si  Credit IFN de nevoi si pentru cei varstnici

Pentru a aplica la creditel nebancare urgente fara garantii, poti s-o faci online, completand formularul pus la dispozitie de Fast Finance pe platforma online proprie, poti sa tirmiti o cerere pe adresa de email suport@fast-finance.ro. Poti solicita si lamuriri pe chat-ul de pe platforma online a IFN-ului, serviciu disponibil in timpul programului de lucru (de luni pana vineri, de la 9 la 18).

Astfel de credite cu rate fixe sunt destul de populare in piata, pentru ca au o predictibilitate placuta pentru clienti.

Credite nebancare urgente cu garantii imobiliare

Aceste imprumuturi sunt destinate unor cheltuieli urgente insa care necesita sume mai mari de bani. Este un produs flexibil, cu raspunsul intr-un timp scurt, de la 24 la 48 de ore.

Valoarea garantiilor solicitate sunt in cuantum de 300% in raportul cu imprumutul solicitat. Creditul se acorda pe o perioada de maxim 5 ani.

Vestea buna este ca pentru aceste credite nebancare pe termen lung in cuantum ridicat (in functie de valoarea garantiei) sunt acceptate si persoanele cu istoric negativ, cele inscrise in Biroul de Credit ca rau-platnici. IFN-ul considera ca si aceste persoane sunt eligibile pentru un credit cu garantii.

Garantiile care se percep sunt exclusiv imobiliare: apartamente, case, terenuri, cladiri industriale situate in Bucuresti ori in Ilfov.

Sunt acceptate multe categorii de venituri (similare cu cele de la creditele fara garantii).

Dobanda in cazul acestor imprumuturi cu garantii este intre 24% si 48% pe an, in functie de valoarea imprumutului, de istoricul clientului si de tipul de garantie prezentant. Dobanda este fixa.

Fast Finance este un IFN relativ nou in piata, fiind inregistrata la BNR in anul 2014. Isi are sediul in Bucuresti, sector 1, str. Lainici nr. 44-46, parter, apartament 1, iar telefonic, ii gasiti la numarul 021 9398.

Cei de la Fast Finance au mai avut in portofoliu un produs – Creditul Fulger, era un produs cu valoare redusa acordat pe termen scurt. Acest produs nu se mai regaseste in oferta acestui IFN.

Citeste si  Informatii clare despre creditele non-bancare

Related Posts

Add Comment