Credit rapid primavaratic

Last update: februarie 2, 2023

Poti sa accesezi un credit rapid de la Cetelem de pana la 225.000 de lei, fara garantii

Da, da, ai auzit bine, poti sa imprumut pana la 225.000 de lei fara garantii, cu o dobanda de la 10,95%.

Pentru aceasta perioada din an cand tot romanul se innoieste, cand isi face curat prin casa, isi mai imbunatateste confortul prin achizitia unor aparate electrocasnice trebuincioase, cand isi schimba covorul ori tapetul, un astfel de credit rapid primavaratic de la Cetelem, fara garantii, poate fi foarte nimerit, mai ales la asemenea costuri reduse.

Daca ai apelat deja la un credit si-ti surade aceasta oferta a celor de la Cetelem, atunci poti sa apelezi la varianta de refinantare, un proces ce-ti poate stinge vechiul credit si-ti poate aduce o suma de bani in plus, pe care s-o folosesti asa cum doresti. Dobanda anuala efectiva si-n cazul refinantarii pleaca tot de la 10,95%.

Accesul la un astfel de imprumut bun pentru primavara de la Cetelem poate fi facut online, prin completarea unor formulare. Avantajele unei accesari online: primesti raspunsul online, economisesti timp, este o varianta rapida si discreta, documentatia este minima.

Poti accesa un credit de nevoi personale fara garantii fie in varianta online, fie prin telefon.

Indiferent daca doresti sa-ti amenajezi locuinta, vrei sa cumperi electrocasnice ori electronice, poti sa soliciti fara probleme, discret si rapid un credit rapid cu dobanda incepand cu 10,95%.

De asemenea, trebuie sa stiti ca de la Cetelem puteti accesa si un credit pentru a cumpwra din magazine online partenere.

Pana la urma, a achizitiona online, apeland in acelasi timp la un credit, reprezinta un lucru cat se poate de util. Confortabil, sigur, discret si rapid iti poti cumpara obiectele dorite si magazinele online partenere.

Iata si cateva din magazinele partenere Cetelem: Ambient, Azerty, CEL, Cora, Dedeman, Domo, Elanko, eMAG, evoMAG< F64, Flanco, Germanos, Hornbacj, Marketonline, Mediadot, Naturlich, ProCasa, OBI, Praktiker, Rombiz, Staer si multe altele.

Citeste si  Solutii de imprumut fara giranti si garantii in 2023

Asadar, electrocasnice mari si mici, electrice, produse IT, mobila, acceorii pentru baie si bucatarie, pot fi cumparate din magazinele partenere Cetelem, apeland rapid la un credit fara garantii, cu dobanda anuala efectiva incepand cu 8,9%.

Related Posts

Add Comment