You are here: Home Info credite nebancare Credit rapid cu rate egale direct acasa

Credit rapid cu rate egale direct acasa

Cei de la iCredit acorda credite rapide cu doua acte, la tine acasa, fara garantii

Daca doresti sa accesezi un credit rapid, dar nu ai un cont bancar unde sa primesti banii, poti apela la varianta de gestionare la domiciliu a imprumutului.

Spre exemplu, cei de la iCredit ofera aceasta facilitate, aceea de a putea primi banii imprumutati la tine acasa, in 24 de ore.

Una din cele mai vizibile institutii financiare nebancare din piata are o serie de produse financiare in portofoliu, printre care si acest credit rapid la domiciliu, de care pot beneficia tot cei domiciliati in localitatile unde activeaza respectiva societate.

Sediul central al iCredit se gaseste in str. Logofat Tautu, nr. 67, et. 4+5, sector 3, Bucuresti, telefon: 031 7171 100, insa, puncte de lucru au in foarte multe judete din tara: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti Sectoarele 1, 2, 3, 4, 5 si 6, Buzau, Calarasi, Caracal, Campina, Campulung, Cernavoda, Cisnadie, Cluj, Constanta, Craiova, Curtea de Arges, Deva, Drobeta Turnu Severin, Fetesti, Focsani, galati, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Lugoj, Mangalia, Medgidia, Medias, Mioveni, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Oltenita, Oradea, Otopeni, Petrosani, Pitesti, Piatra Neamt, Ploiesti, Ploiesti Sud, Ramnicu Valcea, Ramnicu Sarat, Resita, Roman, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sebes, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu-Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tlcea, Turda, Turnu Magurele, Vaslui, Zarnesti, Zalau.

Produsul oferit de iCredit ce poate fi accesat si de catre cei ce nu detin un cont bancar – acest credit rapid de care vorbim si noi astazi, este un produs acordat fara garantii, fara giranti, cu doar doua acte.

Citeste si  De la creditul prin telefon la creditul prin facebook

Creditul se poate accesa telefonic sau online. Pentru cei ce doresc acordarea unui credit rapid la domiciliu, este indeajuns sa sune la numarul de telefon pus la dispozitie de iCredit (corespunzator agentiei din localitatea de domiciliu) si sa solicite asistenta de specialitate.

Creditul rapid se acorda in baza buletinului de identitate si a unei adeverinte de venit.

Daca apelezi la serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului, vei fi vizitat acasa pentru a stabili detaliile, pentru a semna contractul si pentru a ti se aduce banii. Ulterior vei fi vizitat si pentru ridicarea ratelor aferente creditului.

Daca ti-a fost aprobat imprumutul, urmeaza sa platesti rate egale.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies