Solutii de imprumut fara giranti si garantii in 2024

Credit fara garantii si fara giranti – sumar cu oferte facile de la banci si IFN. Tu te incadrezi?

Daca sunteti in cautarea unui credit fara garantii, dar nu vreti sa treceti prin greutatile de a gasi un garant ori de a prezenta o garantie, atunci avem vesti bune pentru voi.

Suntem aici pentru a va ajuta!

Aceste tipuri de credite sunt oferite in mod direct de institutiile financiare ori prin intermediul unor societati de brokeraj.

In Romania intermedierea creditarii este inca la un nivel scazut, lucru subliniat in multe randuri si de reprezentantii BNR.

In ciuda conditiilor permisive de accesare, IFN-urile functioneaza ca si celelalte institutii financiare, in mod legal, autorizat. Ele sunt declarate eligibile de catre BNR, fiind monitorizate si verificate periodic.

Imprumuturi rapide gara garantii si fara giranti 2024 vor fi la dispozitia cetatenilor intr-o gama variata, cu disponibilitate pentru varii niveluri de eligibilitate.

IFN-urile nu ofera acelasi nivel de servicii ca bancile. Spre exemplu, IFN-urile nu tin depozite. Insa, ele ofera servicii mult mai rapide decat bancile, acorda bani in conditii de eligibilitate mult mai reduse, cu acte mai putine si birocratie limitata.

Se vor simplifica conditiile in 2024?

Dupa parerea noastra nu se vor intampla lucruri spectaculoase in aceasta directie. Tendinta ultimilor ani este mai degraba in sensul inaspririi conditiilor.

Anul trecut s-a micsorat gradul de indatorare, iar societatile financiare au fost mai atente la verificarea veniturilor clientilor.

Rapiditatea a crescut. Atat bancile cat si IFN-urile acorda credite mult mai rapid.

S-au marit de asemenea in ultima vreme plafonul de acordare si perioada de acordare.

Nu in toate cazurile, fireste. Spre exemplu, cei de la Provident si-au modificat limita maxima de accesare de la 20.000 lei la 15.000 lei.

Sunt si oferte noi de credite in 2024. Cei de la Viva Credit au lansat o linie de credit de pana la 20.000 de lei – un credit de nevoi usor de accesat pentru cei care au un venit stabil. Si acest produs al lor se acorda fara giranti si fara garantii.

Citeste si  Imprumut pe loc. E mai rapid pe card? Cerinte

In fiecare an au aparut IFN-uri noi, credite noi. Unele IFN-uri au disparut din peisaj (Zaplo, Onnen), dupa cum si unele bancile au fost comasate ori si-au restrans activitatea (vezi Banca Carpatica, Banc Post, Volksbank etc).

In 2020 n-au fost multe IFN-uri intrate in piata. In fapt, un numar mic de 3 societati a fost fost autorizat de BNR.

Au aparut si banci noi in piata. Spre exemplu Vista Bank si First Bank.

Per total sectorul bancar nu a aratat tocmai grozav in 2024. S-au pierdut multe locuri de munca, peste 60.000.

Si 2024 se anunta un an efervescent pentru sectorul bancar. Deja inceputul de an vine cu vestea ca divizia OTP Bank din Romania va fi vanduta catre Banca Transilvania.

Care sunt noutatile anului 2024 in materie de credite acordate fara garantii

IFN-urile isi vor imbogatii probabil portofoliul creditelor fara garantii in 2024, multe isi vor transforma produsele, in special in sensul maririi limitei de acordarde si a prelungirii perioadei de acordare.

Bancile, pe de alta parte, vor accentua ideea de girant, avand in vedere ca si-au simplificat mult procedurile de accesare. Nu cred ca bancile vor acorda credite daca esti in Biroul de Credit in conditii mai permisive, simplificarea va veni indeosebi pe partea de acte si verificari.

Bancile vor marsa puternic pe banking si pe derivatele acestui segment.

Credite fara giranti se vor putea accesa indeosebi de la IFN-uri.

Avand in vedere ca bancile au inceput de anul trecut acordarea de credite online, cu siguranta in 2024 va lua amploare acest fenomen.

In piata bancara online nu va fi la fel de bine primita ideea de girant. Acest aspect cu siguranta va ingreuna accesarea imprumuturilor si probabil multe banci vor renunta la aceasta abordare.

În Romania solutiile de credite fara garantii si fara giranti sunt din ce in ce mai frecvente. Exista solutii atat la banci cat si la IFN-uri.

Citeste si  Conditiile obtinerii unui imprumut la Smile Credit

Spre deosebire de creditorii traditionali (bancile), societatile nebancare ofera o gama larga de solutii pentru persoanele care nu pot aduce un girant si nici nu pot oferi garantii.

Cel mai bun mod de a obtine un imprumut fara garantii si gara giranti este sa soliciti un produs la IFN-urile ce permit accesarea online.

Related Posts

One Response

  1. A Claudia

Add Comment