You are here: Home Solutii specifice Imprumuturi de la IFN pe termen lung

Imprumuturi de la IFN pe termen lung

Credite pe termen lung figureaza si in ofertele IFN-urilor, nu doar in portofoliul bancilor.

Pot obtine un credit nebancar pentru o perioada mai lunga de timp?

Raspunsul este unul afirmativ.

Creditele nebancare nu se acorda doar pe perioade scurte de timp. Exista oferte in portofoliul IFN-urilor cu perioade mai lungi de rambursare, unele care depasesc 10 ani.

Pentru perioade mai scurte de 5 ani, creditele nebancare se incadreaza in clasa comuna de credite de consum, acordate de regula fara garantii materiale. Pentru imprumuturile acordate pentru o perioada mai mare de 5 ani, se solicita de regula garantii materiale, de regula imobiliare.

Caracteristicile creditelor nebancare pe termen lung

Chiar daca o mare vizibilitate in piata nebancare o au IFN-urile ce au in portofoliu microcredite (imprumuturi mici acordate pe termen scurt), totusi, piata financiara nebancara este una mult mai mare, care nu se limiteaza doar la aceste oferte.

Spre exemplu, IFN-urile ce fac parte alaturi de bancile comerciale din diverse grupuri financiare mari, au cu siguranta in ofertele lor si credite nebancare mari acordate pe termen lung. Unul dintre aceste IFN-uri este de exemplu BRD Finance. Aceasta societate este una dintre cele mai importante din piata nebancara. Produsul lor pe termen lung se numeste ‘credit nevoi personale’ si se acorda in cuantum maxim de 100.000 de lei (minimul este de 3000 lei), pe perioade de la 12 la 60 de luni.

Pentru accesarea acestui credit nebancar pe termen lung trebuie sa aveti o varsta cuprinsa intre 21 si 71 de ani, precum si venituri constante lunare. Acest credit de nevoi personale aflat in portofoliul celor de la BRD Finance se acorda online ori la domiciliul clientului. Pentru detalii suplimentare puteti sa sunati la nr de telefon 021 301 4830, de luni pana vineri de la 8:30 la 19, sambata de la 9 la 17:30.

Citeste si  Poti obtine un credit fara sa fii angajat?

O alta societate nebancara legata de o banca comerciala este BT Direct IFN SA, o institutie financiara ce face parte din Grupul Financiar Banca Transilvania. La ei puteti solicita un CREDIT DIRECT in cuantum de maxim 40.000 de lei pentru o perioada de maxim 59 de luni (ratele sunt fixe). Pentru accesarea creditului direct trebuie sa aveti o varsta intre 26 si 70 de ani. De asemenea aveti nevoie de un venit de minim 650 de lei net lunar si o vechime de minim 3 luni la actualul angajator.

O facilitate avantajoasa pentru tinerii ce doresc sa apeleze la un credit este un produs oferit de cei de la BRD Finance, este vorba de Primul Credit. Primul Credit se acorda peroanelor cu varsta intre 21 si 25 de ani, dar trebuie sa ai si venituri permanente in cuantum de cel putin salariul minim pe economie. Pentru detalii suplimentare puteti sa sunati la numarul de telefon 0302 000 ori sa trimiteti un email pe adresa office@tdirect.ro.

Si acum, sa aruncam o privire si catre IFN-urile independente, care nu au legatura cu bancile.

IFN-uri la care puteti apela pentru credite pe termen lung

Fast Finance – acorda credite pentru o perioada de maxim 36 de luni, in cuantum de la 1.500 la 15.000 de lei. Rambursarea creditelor oferite de acest IFN se face in rate lunare fixe. Accesarrea la Fast Finance este conditionata de exista unor documente care sa-ti ateste ceniturile (se accepta o gama larga de venituri) si de varsta intre 25 si 65 de ani. Pentru creditele cu valoare mai mica de 5.000 de lei nu este nevoie de girant. Pe cei de la Fast Finance ii gasiti la nr de telefon 021 9398.

Citeste si  Credite nebancare pentru restantieri - Rezolvari 2020

Credius este o alta societate nebancara la care puteti apela pentru credite mari pe termen lung. Maximul pe care il puteti obtine este de 40.000 de lei pentru o perioada de maxim 60 de luni. Pentru a accesa trebuie sa ai peste 18 ani si o vechime de minim o luna la locul actual de munca. Se poate solicita online completand cererea de pe platforma credius.ro, puteti sa va deplasati la un birou Credius, ori puteti sa sunati la numarul de telefon 0312 293 000.

Simplu Credit este o alta institutie nebancara cu vizibilitate in piata la care puteti apela pentru o suma mai mare de bani. Maximul pe care-l puteti obtine este de 20.000 de lei pentru o perioada de maxim 36 de luni. Ratele sunt fixe, iar documentele solicitate sunt minime. Pentru accesare puteti sa vizitati una din agentiile celor de la SimpluCredit din tara, ori puteti suna la 0371 550 000, de luni pana vineri de la 9 la 18. Puteti trimite mesaje pe adresa office@simplucredit.ro.

Mai sunt si alte societati nebancare in piata la care puteti gasi astfel de produse financiare.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu domeniul, trebuie sa stie ca majoritatea IFN-urilor au in portofoliu activitati multiple de creditare, foarte putine sunt societatile nebancare care acorda credite pe termen scurt (la BNR sunt patru IFN-uri cu activitate exclusiv de microcreditare).

Acorda o nota, daca ti-a placut!
[Total: Average: ]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies