Imprumuturi de la IFN pe termen lung 2023

Respins de banca? Te poti gandi la credite nebancare pe termen lung. Exista IFN care acorda credite mari in conditii transparente.

Multe persoane considera ca fiind un interval de creditare lung, o perioada de cel putin 5 ani. In fapt, cand vorbim de termen lung, vorbim de perioade de 25 – 30 de ani.

Acest lucru a intrat in acceptiunea populara din pricina creditelor acordate pe termen scurt cu care oamenii s-au obisnuit. O buna perioada de timp a fost o avalansa de credite cu termn de rambursare de o luna, celebrele credite pana la salariu.

Vorbind de perioade de accesare, putem spune ca microcreditelor le-a cam trecut vremea, avand in vedere ca multe dintre societatile care le aveau in portofoliu le-au transformat in produse acordate cel putin pe termen mediu.

Iata de ce, cu atat mai mare este interesul pentru subiectul ales de noi astazi.

Daca sunteti in cautarea unui credit nebancar pe termen lung, atunci ati ajuns in locul potrivit. In acesta articol, vom discuta cele mai bune optiuni disponibile in piata care sa corespunda nevoilor si posibilitatilor dumneavoastra.

Vedere asupra creditelor nebancare pe termen lung

Aceste credite nebancare pe termen lung sunt produse populare datorita costurilor mai reduse si posibilitatii de rambursare in rate mai mici.

Cu cat intervalul de contractare este mai mare, cu atat distributia lunara a costurilor va fi mai redusa.

Pe langa costuri mai mici, ele se pot lauda si cu transparenta si flexibilitate, ceea ce convine multora dintre cei ce aspira la obtinerea unei sume mari de bani.

Principalul avantaj al imprumuturilor IFN pe trermen lung il reprezinta siguranta in aprobare. Permisivitatea acestor societati este deja arhicunoscuta.

Credite nebancare pe termen lung poti contracta de la IFN-urile ce ofera cu precadere imprumuturi garantate. Ca si la banci de altfel, imprumutul pe termen lung necesita unele asigurari pe care creditorul si le ia, avand in vedere aceste perioade mari de timp.

Exist, din acest motiv, riscuri atat pentru creditor, din perspectiva sumelor mari oferite, cat si a imprumutatului in privinta garantiilor pe care le poate pierde in caz de nerambursare.

Din punct de vedere contabil, credite pe termen lung sunt acele produse a caror perioada de acordare este mai mare de 5 ani.

Citeste si  Poti accesa o refinantare daca esti in Biroul de Credit?  

Dupa cum bine stiti, creditele de consum au ca perioada limita de acordare 5 ani. Cu alte cuvinte, noi discutam aici despre creditele acordate pe perioade mai lungi de timp.

Pot obtine un credit nebancar pentru o perioada mai lunga de timp?

Raspunsul este unul afirmativ.

Creditele nebancare nu se acorda doar pe perioade scurte de timp. Exista oferte in portofoliul IFN-urilor cu perioade mai lungi de rambursare, unele care depasesc 10 ani.

Pentru perioade mai scurte de 5 ani, creditele nebancare se incadreaza in clasa comuna de credite de consum, acordate de regula fara garantii materiale. Pentru imprumuturile acordate pentru o perioada mai mare de 5 ani, se solicita de garantii materiale, de regula imobiliare.

Chiar daca o mare vizibilitate in piata nebancare o au IFN-urile ce au in portofoliu microcredite (imprumuturi mici acordate pe termen scurt), totusi, piata financiara nebancara este una mult mai mare, care nu se limiteaza doar la aceste oferte.

IFN-uri care acorda credite mari

Spre exemplu, IFN-urile ce fac parte alaturi de bancile comerciale din diverse grupuri financiare mari, au cu siguranta in ofertele lor si credite nebancare mari acordate pe termen lung.

Unul dintre aceste IFN-uri este de exemplu BRD Finance.

Aceasta societate este una dintre cele mai importante din piata nebancara.

Produsul lor pe termen lung se numeste ‘credit nevoi personale’ si se acorda in cuantum maxim de 100.000 de lei (minimul este de 3000 lei), pe perioade de la 12 la 60 de luni.

Caracteristicile creditelor nebancare pe termen lung

Pentru accesarea acestui credit nebancar pe termen lung trebuie sa aveti o varsta cuprinsa intre 21 si 71 de ani, precum si venituri constante lunare.

Cum este, de exemplu, acest credit de nevoi personale aflat in portofoliul celor de la BRD Finance, imprumut ce se acorda online ori la domiciliul clientului.

Pentru detalii suplimentare puteti sa sunati la nr de telefon 021 301 4830, de luni pana vineri de la 8:30 la 19, sambata de la 9 la 17:30.

O alta societate nebancara legata de o banca comerciala este BT Direct IFN SA, o institutie financiara ce face parte din Grupul Financiar Banca Transilvania.

Citeste si  Cum poti sa scapi de un credit vechi?

La ei puteti solicita un CREDIT DIRECT in cuantum minim 2.000 lei si de maxim 40.000 de lei pentru o perioada de maxim 59 de luni (ratele sunt fixe).

Pentru accesarea creditului direct trebuie sa aveti o varsta intre 26 si 75 de ani.

Astfel, aveti nevoie de un venit de minim 1000 de lei net lunar si o vechime de minim 3 luni la actualul angajator.

O facilitate avantajoasa pentru tinerii (maxim 27 de ani la sfarsitul perioadei de creditare) ce doresc sa apeleze la un credit este un produs oferit de cei de la BT Direct, este vorba de Primul Credit.

Primul Credit se acorda peroanelor cu varsta intre 21 si 27 de ani, dar trebuie sa ai si venituri permanente in cuantum de cel putin 1000 lei.

Pentru detalii suplimentare puteti sa sunati la numarul de telefon 0302 000 ori sa trimiteti un email pe adresa office@btdirect.ro.

Sunt multe IFN-uri in piata, dupa ultima statistica oferita de BNR, erau 167 de societati nebancare inscrise ca prestand activitati multiple de creditare, la care se mai adauga societatile de leasing si casele de amanet.

Ca sa inregistrezi o societate nebancara nu este simplu, mai ales ca ai nevoie si de un capital minim, dar iata ca IFN-urile se inmultesc de la an la an, iar clientii au de castigat din concurenta.

Si acum, sa aruncam o privire si catre IFN-urile independente, care nu au legatura cu bancile.

IFN-uri care acorda credite mari pe termen lung

Fast Finance

Acest IFN acorda credite pentru o perioada de maxim 36 de luni, in cuantum de la 1.500 la 15.000 de lei.

Rambursarea creditelor oferite de acest IFN se face in rate lunare fixe.

Accesarrea la Fast Finance este conditionata de exista unor documente care sa-ti ateste ceniturile (se accepta o gama larga de venituri) si de varsta intre 25 si 65 de ani.

Pentru creditele cu valoare mai mica de 5.000 de lei nu este nevoie de girant. Pe cei de la Fast Finance ii gasiti la nr de telefon 021 9398.

Credius

Este o alta societate nebancara la care puteti apela pentru credite mari pe termen lung.

Citeste si  Credite de consum de la Mikro Kapital

Maximul pe care il puteti obtine este de 50.250 de lei pentru o perioada de maxim 60 de luni.

Pentru a accesa trebuie sa ai peste 18 ani si o vechime de minim o luna la locul actual de munca.

Se poate solicita online completand cererea de pe platforma credius.ro, puteti sa va deplasati la un birou Credius, ori puteti sa sunati la numarul de telefon 0312 293 000.

Simplu Credit

Iata o alta institutie nebancara cu vizibilitate in piata la care puteti apela pentru o suma mai mare de bani.

Maximul pe care-l puteti obtine este de 25.000 de lei pentru o perioada de maxim 60 de luni. Ratele sunt fixe, iar documentele solicitate sunt minime.

Pentru accesare puteti sa vizitati una din agentiile celor de la SimpluCredit din tara, ori puteti suna la 0371 550 000, de luni pana vineri de la 9 la 18. Puteti trimite mesaje pe adresa office@simplucredit.ro.

Mai sunt si alte societati nebancare in piata la care puteti gasi astfel de produse financiare: UniCredit Consumer Financing, Easy Credit, Claret, Garanti Credite de Consum, Happy Credit etc.

IFN-urile prezentate de noi anterior sunt axate pe acordarea de credite fara garantii.

Ei bine, exista si IFN-uri care acorda credite mari cu garantii, pe perioade mult mai lungi de timp, de ordinul zecilor de ani. Printre acestea se numara Easy Credit care acorda sume de pana la 1.000.000 lei, echivalentul a 200.000 euro si Happy Credit care ofera imprumuturi de pana la 250.000 de lei. Ambele oferte au perioada de rambursare maxima de 60 de luni.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu domeniul, trebuie sa stie ca majoritatea IFN-urilor au in portofoliu activitati multiple de creditare.

Mai exista si alte IFN care acorda credite mari pe perioade lungi de timp.

Candva exista o oferta a celor de la Zaplo credit pe pe termen lung. Intre timp cei de la Zaplo IFN nu mai sunt in piata, acest IFN fiind radiat din Registrul BNR printr-o decizie din 2019.

Foarte putine sunt societatile nebancare care mai acorda credite pe termen scurt (la BNR sunt patru IFN-uri cu activitate exclusiv axata pe microcreditare).

Related Posts

4 Comments

  1. C L
  2. I N
  3. M I
  4. Stela M

Add Comment