Credite bancare online fara adeverinta de salariu

De acum poti imprumuta si de la banci bani fara adeverinta de salariu, accesand online, simplu si rapid

Ne-am obisnuit in ultimii ani sa vedem in piata aparand tot felul de oferte facile de credite rapide online, venite din partea Institutiilor Financiare Nebancare.

Ei bine, cred ca trebuie sa ne obisnuim de acum si cu bancile, care cu siguranta vor intra si ele in online, prin acordari rapide, cu formulare simplificate, fara multe acte si fara deplasari.

Deocamda avem in piata bancara o noutate incepand de anul trecut – bancile nu mai solicita adeverinta de venit (majoritatea lor, nu toate), mergand pe varianta inspectarii veniturilor direct la ANAF, cu incuviintarea celor ce solicita creditele.

Ei bine, iata ca in piata avem si o oferta de credite bancare online fara adeverinta de salariu si aceasta ne vine din partea Alpha Bank.

Poti sa incepi sa-ti faci planuri pentru ca, va fi mai usor sa imprumuti sumele de bani necesare, avand la dispozitie astfel de produse financiare.

Creditul se acorda simplu, fara adeverinta de venit.

Aprobarea dureaza maxim 24 de ore, iar ratele pot fi fixe ori variabile.

Poti imprumuta sume de pana la 10.000 de euro, fara garantie imobiliara.

Daca vrei o suma mai mare de 10.000 de euro, o poti obtine, dar ai nevoie de garantii imobiliare.

Creditul Alpha Rapid iti pune la dispozitie un calculator de rate unde tu iti poti calcula singur ratele lunare, in functie de tipul de rate pe care o alegi, de valoarea creditului, de perioada de rambursare si de faptul ca treci ori nu salariul prin Alpha Bank.

Daca indeplinesti conditiile de accesare, lucrurile sunt simple.

Ex de calcul:
a. cu dobanda variabila (creditul este in euro)
– pentru un credit de 1.000 de euro contractat pe 12 luni, rata este de 89,72 de euro, DAE de 43,46%, suma totala platibila de client este de 1.185, 12 euro, costul aferent al imprumutului fiind de 185,12 euro.
– pentru un imprumut de 5.000 de euro pe o perioada de 60 de luni, rata va avea o valoare de 116,17 euro, suma totala de plata va fi de 7.078,78 euro, adica un cost de 2.078,78 euro, DAE in acest caz avand valoarea de 16,02%.

Citeste si  Imprumuturi justificate prin nevoi urgente

b. cu dobanda fixa (creditul este in lei)
– pentru suma de 4.500 de lei contracta pe o perioada de 12 luni, rata va fi de 395,68 lei, iar totalul de plata va ajunge la 4.988,16 lei, cu un DAE de 22,75 lei.
– pentru suma de 22.500 de lei contracta pentru o perioada de 60 de luni, rata lunara este de 478,99 lei, iar suma totala de plata ajunge la 28.979,55 lei, cu un cost al creditului in valoare de 6.479,55 lei.

Ambele exemple au fost rulate pe calculatorul de rate de pe platforme online a banii – Alpha Bank, luand in considerare faptul ca presupusul client isi incaseaza veniturile prin aceasta banca.

Credit bancar fara adeverinta de venit

In cazul în care doriti să obtineti un credit bancar fara a fi nevoie de prezentarea unei adeverinte de venit, exista cateva optiuni la care puteți apela. În primul rând, unele bănci oferă astfel de produse în cazul în care aveți o garanție imobiliară pe care o puteți oferi. În aceasta situatie, banca va evalua valoarea garanției inainte de a vă acorda creditul.

De asemenea, exista și optiunea de a obtine un credit cu garantie personala. In acest caz, trebuie sa aveti o persoană care să se angajeze să platească imprumutul in cazul in care nu sunteți in masura sa faceti voi insiva acest lucru. Aceasta persoana trebuie sa prezinte adeverinta de venit si alte documente solicitate de banca pentru a demonstra ca are o situatie financiara stabila si poate face fată platilor.

in cele din urma, daca aceste variante dau gres, puteti incerca sa obtineti un credit prin intermediul unei institutii financiare nebancare. Acestea pot fi mai flexibile in ceea ce privește cerintele de eligibilitate si pot fi mai putin restrictive in ceea ce priveste necesitatea prezentarii adeverintei de venit. Totusi, este important sa retineti ca acest tip de credite poate avea dobanzi mai ridicate decat cele oferite de banci, astfel incat este important sa comparati ofertele si sa alegeti cea mai buna optiune pentru dvs.

Citeste si  Cumparaturi numeroase? Cum faci fata cheltuielilor?

Related Posts

Add Comment