Imprumuturi bune fara reesalonari

Last update: ianuarie 9, 2023

Bani din imprumuturi permisive oferite de societatile nebancare, cu dobanzi mari si cerinte minime

Tot mai multi romani apeleaza la aceste imprumuturi rapide de la IFN, pentru ca, aceste produse financiare sunt aproape la indemana oricui; nu exista restrictionari legate de venituri, nici de istoricul legat de alte credite, nu ti se solicita garantii, nici giranti, nici vreun gaj pe vreo proprietate, fie ea imobiliara ori mobiliara.

De regula, singurele acte solicitate pentru acordare sunt buletinul de identitate si un extras de cont, acesta din urma tinand loc de adeverinta de venit. Practic, dintr-un extras de cont societatea financiara poate sa vizualizeze intrarile de venituri in contul tau, pe o anumita perioada de timp.

Cu cat sunt mai lejere aceste imprumuturi rapide, cu atat sunt mai scumpe. Cu cat incep sa apara mai multe restrictii, cu atat dobanda scade si costurile totale se diminueaza. De asemenea, si modul de acordare reprezinta un esalon al permisivitatii pentru astfel de imprumuturi nebancare. Cu cat durata de acordare este mai mica, cu atat conditiile sunt mai lejere iar costurile mai mari.

In fine, daca ar fi sa analizam un fel de raport calitate/pret pentru aceste produse, n-am prea avea ce sa le reprosam, cu conditia sa nu depasim intervalul stabil prin contractul initial de credit.

Cu alte cuvinte, pentru un imprumut rapid este esential sa respecti termenii contractuali, altminteri te vei trezi cu sume uriase de inapoiat, datorita dobanzilor penalizatoare mari. Spre exemplu, unele societati nebancare practica dobanzi penalizatoare si de 3% pe zi. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca, spre exemplu, pentru 1000 de lei imprumutati si nerambursati la timp, tu platesti pe zi 30 de lei.

Numai dobanda pentru 100 de zile, inseamna 3000 de lei. Asadar, dupa 100 de zile de neplata, in loc sa rambursezi 1000 de lei cat ai imprumutat, ai de inapoiat 4000 de lei, adica 1000 de lei imprumutul initial, la care se adauga cei 3000 de lei cat reprezinta valoarea penalizarilor. Asadar, rostogolirea datoriei pentru aceste imprumuturi rapide, reprezinta o inglodare sigura in datorii.

Citeste si  Online este mai simplu sa accesezi credite nebancare

Cu certitudine trebuie sa existe specificatii clare cu privire la dobanzile penalizatoare atat in descrierile pe care societatile si le fac propriilor produse financiare, dar si in contractul de credit. Din ce am vazut noi la majoritatea IFN-urilor exista aceste descrieri detaliat.

Practic, ti se spune clar care este dobanda penalizatoare pe zi, daca nu rambursezi la timp imprumutul. Oamenii trebuie sa si constientizeze ce reprezinta aceasta dobanda penalizatoare, pentru ca, s vor trezi cu restante uriase si nu vor sti de unde.

Prin urmare, parerea noastra despre imprumuturile rapide este urmatoarea: sunt bune, atata timp cat sunt destinate unor urgente si mai ales, sunt rambursate la timpul convenit, fara prelungiri, fara reesalonari, fara intarzieri la plata.

Iata si cateva din societatile nebancare ce acorda astfel de credite rapide:

– Credius, o societate nebancare ce acorda credite doar pe baza buletinului, fara adeverinta de salariu. La Credius poti aplica online si poti imprumuta o suma de pana la 50.200 lei, simplu si rapid.

– Hora Credit, o societate nebancara ce acorda de asemenea imprumuturi rapide in trei pasi simplu: solicitare, procesare, primirea banilor. De la Hora Credit poti obtine pana la 10.000 de lei pe termen de maxim 364 de zile.

– Provident, iti ofera sume de pana la 15.000 de lei. Poti sa aplici pentru rambursare saptamanala sau lunara, dupa cum te avantajeaza. Cei de la Provident pretind sa ai o varsta de minim 18 ani si un venit de cel putin 350 de lei lunar.

– Simplu Credit ofera sume de maxim 25.000 lei prin al lor credit, pe o perioada de maxim 60 luni. De la Simplu Credit poti sa te imprumuti daca ai o varsta cuprinsa intre 21 si 70 de ani, o vechime in munca de minim 3 luni la ultimul angajator.

– CreditFix pune la dispozitia clientilor credite rapide pe termen scurt. De la ei poti obtine maxim 4000 de lei, pe o perioada de maxim 62 de zile, iar daca creditul ti-a fost aprobat, in 2 ore primesti banii in contul tau bancar. Cei de la CreditFix mai au si varianta creditului de nevoi in valoare de 10.000 de lei pentru 12 luni.

Citeste si  Surse de imprumut cu timpi mici de acordare

Acestea sunt cateva exemple ale unor institutii nebancare ce acorda imprumuturi rapide, insa, lista este lunga, si ea va continua sa se largeasca pentru ca, se pare ca sunt niste produse financiare ce prind la clientii romani.

Related Posts

Add Comment