You are here: Home Info credite rapide Flexicredit – creditul de nevoi fara ipoteca

Flexicredit – creditul de nevoi fara ipoteca

Daca esti la ananghie si ai nevoie de bani urgent, un credit de nevoi personale – Flexicredit – iti rezolva in voie orice nevoie.

Indiferent de problema de natura financiara pe care o ai, un credit de nevoi personale de tipul Flexicredit iti poate oferi solutia potrivita.

Fara ipoteca, cu o dobanda rezonabila, fara adeverinta de venit, acest credit bancar este unul usor de accesat, cu acte putine si fara deplasari multiple la banca.

Poti imprumuta sume de bani cuprinse intre 500 si 20.000 de euro echivalentul in lei, cu rata a dobanzii de 9,55% (daca iti incasezi salariul prin banca). Daca iti duci veniturile prin Raiffeisen, obtii o reducere cu un punct procentul din dobanda.

Perioada de creditare este de maxim 5 ani s de minim 6 luni.

Dobanda este rezonabila, poti obtine si o preaprobare pe loc in pe baza completarii unor informatii sumare, iar prin faptul ca nu ti se mai solicita adeverinta de venit, obtii o reducere subtantiala a timpului de acordare.

Daca ai o problema in timpul perioadei de rambursare, poti beneficia si de o pauza de la plata ratelor – 3 luni, dupa primele 6 luni de rambursare.

Documentele necesare accesarii unui credit de nevoi personale Flexicredit: buletinul de identitate personal si al sotuluu/sotiei daca e cazul, semnatura pe acordul de consultare al bazei de date ANAF pentru inspectarea veniturilor lunare (act ce tine loc de adeverinta de venit).

Daca completati formularele online, un reprezentant al bancii te va contacta pentru a-ti comunica informatiile solicitate si pentru a-ti trimite materialele de prezentare pentru produsele financiare la care aspiri.

Citeste si  Bani rapid la un click distanta

Pentru accesarea unui imprumut, trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii de eligibilitate:

– sa a o varsta intre 21 si 65 de ani
– sa ai un venit minim net per familie de 1200 lei
– sa ai o vechime la locul de munca actual de minim 3 luni
– sa nu ai credite in executare ori intarzieri mari si repetate la alte credite.

Raiffeisen iti pune la dispozitie pe platforma online proprie formularele necesare pentru a aplica online (o preaprobare la creditul de baza). Se delimiteaza doua categorii de aplicanti, si anume: clientii Raiffeisen Bank si cei care nu sunt clienti Raiffeisen.

Si intr-un caz si in altul, este destul de simplu de accesat un credit. In primul caz, obtii usor o preaprobare online, in al doilea caz vei fi apelat telefonic de un reprezentant al bancii pentru a-ti detalia ofertele si a gasi varianta de creditare care ti se potriveste.

Formularul online de inscriere este simplu si contine urmatoarele rubrici: prenume, nume, CNP, telefon mobil si email.

De anul acesta poti accesa si online acest credit de nevoi fara ipoteca. Acest lucru este valabil pentru clientii deja existenti care au un cont pe platforma bancii.

Acorda o nota, daca ti-a placut!
[Total: Average: ]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies