Flexicredit – creditul de nevoi fara ipoteca

Pentru un ajutor financiar de nadejde, un Flexicredit poate fi solutia. 2% reducere dobanda daca accesezi online. Ce acte iti sunt necesare?

Flexicredit – finantare rapida, facila, transparenta

Indiferent de problema de natura financiara pe care o ai, un credit de nevoi personale de tipul Flexicredit iti poate oferi solutia potrivita.

Fara ipoteca, cu o dobanda rezonabila, fara adeverinta de venit, acest credit bancar este unul usor de accesat, cu acte putine si fara deplasari multiple la banca.

Poti imprumuta sume de bani cuprinse intre 500 si 20.000 de euro echivalentul in lei, cu rata a dobanzii de la 9,25% (daca iti incasezi salariul prin banca) si DAE incepand de la 12,25%..

Daca iti duci veniturile prin Raiffeisen, obtii o reducere cu un punct procentul din dobanda.

Perioada de creditare este intre 18 luni si 60 de luni.

Dobanda este rezonabila, poti obtine si o preaprobare pe loc in pe baza completarii unor informatii sumare, iar prin faptul ca nu ti se mai solicita adeverinta de venit, obtii o reducere subtantiala a timpului de acordare.

Daca ai o problema in timpul perioadei de rambursare, poti beneficia si de o pauza de la plata ratelor – 3 luni, dupa primele 6 luni de rambursare.

flexicredit

Actele necesare

Documentele necesare accesarii unui credit de nevoi personale Flexicredit: buletinul de identitate personal si al sotuluu/sotiei daca e cazul, semnatura pe acordul de consultare al bazei de date ANAF pentru inspectarea veniturilor lunare (act ce tine loc de adeverinta de venit).

Daca completati formularele online, un reprezentant al bancii te va contacta pentru a-ti comunica informatiile solicitate si pentru a-ti trimite materialele de prezentare pentru produsele financiare la care aspiri.

Fiecare instiutie foloseste aplicatii online pentru accesarea creditelor, in functie de portofoliul de creditare si de publicul tinta.

Acesta este genul de ‘credit la un act distanta’, adica accesabil in baza cartii de identitate.

Citeste si  IFN-uri care acorda imprumuturi restantierilor

Poti sa obtii si o dobanda preferentiala daca aplici online ori daca iti incasezi salariul prin Raiffeisen Bank.

Conditii de eligibilitate

– varsta intre 21 si 65 de ani
– venit net minim de 300 euro
– vechime la locul de munca actual de minim 3 luni
– sa nu ai credite in executare ori intarzieri mari si repetate la alte credite.

Raiffeisen iti pune la dispozitie pe platforma online proprie formularele necesare pentru a aplica online (o preaprobare la creditul de baza).

Se delimiteaza doua categorii de aplicanti, si anume: clientii Raiffeisen Bank si cei care nu sunt clienti Raiffeisen.

Si intr-un caz si in altul, este destul de simplu de accesat un credit. In primul caz, obtii usor o preaprobare online, in al doilea caz vei fi apelat telefonic de un reprezentant al bancii pentru a-ti detalia ofertele si a gasi varianta de creditare care ti se potriveste.

Formularul online de inscriere este simplu si contine urmatoarele rubrici: prenume, nume, CNP, telefon mobil si email.

De anul acesta poti accesa si online acest credit de nevoi fara ipoteca. Acest lucru este valabil pentru clientii deja existenti care au un cont pe platforma bancii.

Related Posts

Add Comment