Credit sigur cu un document. Metode noi de a-l accesa.

Last update: ianuarie 3, 2021

Imprumuturi rapide doar cu buletinul. Bani imprumut online doar cu buletinul si un extras de cont.

De acum poti accesa online doar cu buletinul un credit rapid si sigur. Ofertele din piata sunt din ce in ce mai numeroase, iar IFN-urile ce acorda astfel de produse financiare verifica bonitatea clientilor prin solicitarea unui extras de cont bancar, cont in care trebuie sa-ti incasezi veniturile.

Au aparut IFN-uri cu oferte dintre cele mai atractive de credite rapide doar cu buletinul. Acest produs financiar a devenit unul foarte popular si cautat de romani, in special din pricina accesibilitatii.

Multi romani apeleaza la o astfel de solutie pentru a-si rezolva urgentele, in special pentru ca pentru a accesa un credit rapid doar cu buletinul nu ai nevoie de intreaga birocratie pe care o intalnesti la banci, dar si pentru ca, un astfel de produs iti este la indemana chiar daca esti restantier.

Institutiile Financiare Nebancare, adica IFN-urile, ofera credite rapide fara garantii si gara giranti si mai ales fara comisioanele atat de celebre de care romanii se feresc. Mai mult de atat, costurile acestor imprumuturi sunt transparente, neexistand dubii in privinta sumelor pe care le ai de rambursat. Majoritatea IFN-urilor pun la dispozitie clientilor pe platformele online calculatoare de rate, astfel ca cei ce vor sa acceseze un credit fara constrangeri, o pot face, cunoscand toate costurile asociate. Nu exista cheltuieli ascunse, nu exista comisioane de care sa afli mai tarziu. Dobanzile practicate de IFN-uri pentru aceste credite sunt fixe, deci, nu exista riscul de a-ti crestere rata peste noapte.

Daca vrei sa aflii cum poti accesa un credit rapid cu buletinul de la IFN, n-ai decat sa fi atent la urmatoarele noastre sugestii de societati nebancare ce au in portoliu astfel de produse financiare:

CrediFix: de la aceasta societate nebancara poti obtine un credit doar cu buletinul in mod simplu si rapid. Suma maxima ce poate fi imprumutata este de 3000 de lei, iar pe langa buletin, ti se solicita si un extras de cont pe luna anterioara, daca esti la primul credit. Pentru a obtine un credit doar cu buletinul de la CreditFix poti aplica online, deschizandu-ti in prealabil un cont de client ori poti suna la numarul de telefon 0374 475 000.

Citeste si  Credite rapide bancare de nevoi personale

Credius: o alta societate ce experimenteaza bancomatul de credite doar cu buletinul, insa, are si in oferta de creditare astfel de produse accesibile. De la Credius insa poti imprumuta sume mai mari de pana la 40.000 de lei. Un credit de la Credius poate fi accesat online sau puteti suna la numarul de telefon +40 371 353 815.

Viva Credit: acorda credite doar cu buletinul, fara giranti si fara garantii, doar cu un extras de cont. Produsul lor, marca inregistrata, creditul pana la salariu a fost modificat recent transformandu-se intr-o linie de creditare pe cinci ani. In primele 30 de zile dobanda aferenta este zero. Cu alte cuvinte, daca rambursezi creditul in primele 30 de zile, nu platesti dobanda. Suma maxima ce poate fi accesata este de 2.000 de lei. Pentru un credit doar cu buletinul de la Vica Credit poti aplica online completand un formular si upload-ind pe internet documentele solicitate, ori poti suna la telefoanele 021.303.0080 sau 0372.402.500 pentru mai multe informatii.

Simplu Credit: o alta societate nebancara ce ofera credite doar cu buletinul si o dovada de venit. Simplu Credit ofera sume mai mari de bani pe perioade mai lungi de timp. De la ei puteti imprumuta pana la 20.000 de lei pentru maxim 48 de luni. Pentru accesare, trebuie sa ai peste 18 ani, sa ai 3 luni vechime in munca si un venit stabil. Accesarea se face in baza buletinului si a unor acte consultative (acordul ANAF, acordul de consultare BC). Pentru a solicita un imprumut, puteti suna la 0371.550.000. Daca vreti mai multe informatii, puteti sa le vizitati site-ul ori sa cititi un articol de-al nostru despre pareri Simplu Credit venite din partea clientilor.

Creditul Extra Simplu de la IFN Extra Finance: este un produs financiar ce-ti poate aduce o suma de maxim 6000 de lei, pentru o perioada de 45 de zile, in conditii lejere de accesare. Practica, pentru a lua un credit Extra Simplu, ai nevoie doar de buletin si de un extras de cont bancar. Banii ii primesti rapid in contul tau bancar, in maxim 24 de ore. Pentru accesare, poti completa cererea de credit online, ori poti suna la 0784.777.444, 0736.111.999.

Citeste si  Vreau sa obtin banii urgent azi. Exista aceasta posibilitate?

Simplitatea accesarii acestor credite rapide doar cu buletinul le-au facut atat de dorite de catre romani. In fapt, ele sunt tot niste credite de nevoi personale, la care conditiile de eligibilitate sunt mult mai lejere.

Daca te-ai decis si tu sa aplici pentru un credit doar cu buletinul, ai de acum cateva variante clare catre care sa te indrepti.

Retine ca, desi acordarea este simpla si rapida, este important sa te asiguri ca ai capacitatea financiara necesara sa poti rambursa banii imprumutati.

Evident, daca indeplinesti criteriile impuse de banci pentru un credit de nevoi personale, este indicat sa te indrepti catre ele, pentru ca dobanzile sunt mai mici. Daca insa, n-ai incotro, poti apela si la aceste imprumuturi de la IFN, cu conditia sa nu-ti rostogolesti creditul, pentru ca, dobanzile penalizatoare sunt foarte mari si ajungi sa platsti si de zece ori mai mult decat ai imprumutat.

Acum, pentru ca tot am vorbit de banci, va amintesc ca deja unele banci au lansat „credite doar cu buletinul” si cu acordul dumneavoastra de verificare a bonitatii in baza de date ANAF. Deci, daca va stiti „curati” din punct de vedere fiscal, puteti sa contractati si de la unele banci un credit doar cu buletinul.

(Visited 124 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment