You are here: Home Info credite rapide Credit sigur doar cu buletinul

Credit sigur doar cu buletinul

Imprumuturi rapide doar cu buletinul. Bani imprumut online doar cu buletinul si un extras de cont.

De acum poti accesa online doar cu buletinul un credit rapid si sigur. Ofertele din piata sunt din ce in ce mai numeroase, iar IFN-urile ce acorda astfel de produse financiare verifica bonitatea clientilor prin solicitarea unui extras de cont bancar, cont in care trebuie sa-ti incasezi veniturile.

Au aparut IFN-uri cu oferte dintre cele mai atractive de credite rapide doar cu buletinul. Acest produs financiar a devenit unul foarte popular si cautat de romani, in special din pricina accesibilitatii.

Multi romani apeleaza la o astfel de solutie pentru a-si rezolva urgentele, in special pentru ca pentru a accesa un credit rapid doar cu buletinul nu ai nevoie de intreaga birocratie pe care o intalnesti la banci, dar si pentru ca, un astfel de produs iti este la indemana chiar daca esti restantier.

Institutiile Financiare Nebancare, adica IFN-urile, ofera credite rapide fara garantii si gara giranti si mai ales fara comisioanele atat de celebre de care romanii se feresc. Mai mult de atat, costurile acestor imprumuturi sunt transparente, neexistand dubii in privinta sumelor pe care le ai de rambursat. Majoritatea IFN-urilor pun la dispozitie clientilor pe platformele online calculatoare de rate, astfel ca cei ce vor sa acceseze un credit fara constrangeri, o pot face, cunoscand toate costurile asociate. Nu exista cheltuieli ascunse, nu exista comisioane de care sa afli mai tarziu. Dobanzile practicate de IFN-uri pentru aceste credite sunt fixe, deci, nu exista riscul de a-ti crestere rata peste noapte.

Citeste si  Imprumuturi justificate prin decizii rapide

Daca vrei sa aflii cum poti accesa un credit rapid cu buletinul de la IFN, n-ai decat sa fi atent la urmatoarele noastre sugestii de societati nebancare ce au in portoliu astfel de produse financiare:

CrediFix: de la aceasta societate nebancara poti obtine un credit doar cu buletinul in mod simplu si rapid. Suma maxima ce poate fi imprumutata este de 3000 de lei, iar pe langa buletin, ti se solicita si un extras de cont pe luna anterioara, daca esti la primul credit. Pentru a obtine un credit doar cu buletinul de la CreditFix poti aplica online, deschizandu-ti in prealabil un cont de client ori poti suna la numarul de telefon 0374 475 000.

Credius: o alta societate ce experimenteaza bancomatul de credite doar cu buletinul, insa, are si in oferta de creditare astfel de produse accesibile. De la Credius insa poti imprumuta sume mai mari de pana la 40.000 de lei. Un credit de la Credius poate fi accesat online sau puteti suna la numarul de telefon +40 371 353 815.

Viva Credit: acorda credite doar cu buletinul, fara giranti si fara garantii, doar cu un extras de cont. Produsul lor, marca inregistrata, creditul pana la salariu a fost modificat recent transformandu-se intr-o linie de creditare pe cinci ani. In primele 30 de zile dobanda aferenta este zero. Cu alte cuvinte, daca rambursezi creditul in primele 30 de zile, nu platesti dobanda. Suma maxima ce poate fi accesata este de 2.000 de lei. Pentru un credit doar cu buletinul de la Vica Credit poti aplica online completand un formular si upload-ind pe internet documentele solicitate, ori poti suna la telefoanele 021.303.0080 sau 0372.402.500 pentru mai multe informatii.

Citeste si  Imprumut fara dovada de venit

Telecredit: o alta societate nebancara ce ofera credite doar cu buletinul si un extras de cont. Telecredit mai pune o conditie celor ce doresc sa imprumute bani de la ei, anume, sa aiba un card bancar atasat contului, si venitul sa-l primesti in acel cont bancar declarat. Pentru o prima colaborare, suma maxima ce poate si accesata de la Telecredit este de 2.000 de lei, pentru maxim 30 de zile. Un imprumut de la Telecredit se poate accesa online sau poti suna la 021.9933.

Creditul Extra Simplu de la IFN Extra Finance: este un produs financiar ce-ti poate aduce o suma de maxim 6000 de lei, pentru o perioada de 45 de zile, in conditii lejere de accesare. Practica, pentru a lua un credit Extra Simplu, ai nevoie doar de buletin si de un extras de cont bancar. Banii ii primesti rapid in contul tau bancar, in maxim 24 de ore. Pentru accesare, poti completa cererea de credit online, ori poti suna la 0784.777.444, 0736.111.999.

Simplitatea accesarii acestor credite rapide doar cu buletinul le-au facut atat de dorite de catre romani. In fapt, ele sunt tot niste credite de nevoi personale, la care conditiile de eligibilitate sunt mult mai lejere.

Daca te-ai decis si tu sa aplici pentru un credit doar cu buletinul, ai de acum cateva variante clare catre care sa te indrepti.

Retine ca, desi acordarea este simpla si rapida, este important sa te asiguri ca ai capacitatea financiara necesara sa poti rambursa banii imprumutati.

Evident, daca indeplinesti criteriile impuse de banci pentru un credit de nevoi personale, este indicat sa te indrepti catre ele, pentru ca dobanzile sunt mai mici. Daca insa, n-ai incotro, poti apela si la aceste imprumuturi de la IFN, cu conditia sa nu-ti rostogolesti creditul, pentru ca, dobanzile penalizatoare sunt foarte mari si ajungi sa platsti si de zece ori mai mult decat ai imprumutat.

Citeste si  Credite IFN - Oferte noi

Acum, pentru ca tot am vorbit de banci, va amintesc ca deja unele banci au lansat „credite doar cu buletinul” si cu acordul dumneavoastra de verificare a bonitatii in baza de date ANAF. Deci, daca va stiti „curati” din punct de vedere fiscal, puteti sa contractati si de la unele banci un credit doar cu buletinul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies