Pe termen scurt sau indelungat? Cum e mai avantajos?

Last update: ianuarie 19, 2023

Sunt multe persoane care se intreaba cum este mai avantajos sa se imprumute, daca e bine sa aleaga perioade mai vaste ori mai scurte de creditare.

Nu exista solutie fara rezolvare, nici macar cand este vorba de bani. Pentru ca vin sarbatorile si de multe ori in aceasta perioada te poti gasi in situatii care pot parea fara solutii, mai ales cand este vorba de lipsa banilor, noi iti propunem astazi sa analizam cateva solutii optime de a obtine o suma redusa de bani pe termen scurt, fara sa fii nevoit sa apelezi la cine stie ce tertipuri financiare.

Pentru cei informati, exista intotdeauna posibilitatea de a apela la Institutiile Financiare Nebancare, cautand printre ofertele acestor societati pe cele potrivite nevoilor. Nu intram aici in detalii de eligibilitate, stiti deja ca ofertele sunt extrem de variate, dupa cum si conditiile fiecarei institutii nebancare sunt diferite.

Pentru cei mai putin informati, va spunem noi ca exista posibilitatea, pe termen scurt, sa apelezi la un credit rapid nebancar online, fara mari batai de cap, daca te gasesti intr-un impas financiar. Nu este o solutie nelegala, nu faceti nimic rau, nu aveti de-a face nici cu camatari in sensul teoretic descris de cuvant, nici nu este ceva deosebit.

IFN-urile sunt societati financiare ce functioneaza in baza legala, acreditate de BNR, si a caror activitate este supusa legii si verificata de institutiile abilitate.

Si ca sa nu ne lungim prea mult, pentru ca stim ca asteptati informatii concrete de la noi, va prezentam in randurile ce urmeaza cateva dintre societatile nebancare in al caror portofoliu putem identifica astfel de credite rapide online.

Tin sa precizez ca accesarea unor credite fara giranti este posibila astazi daca poti dovedi ca ai venituri taxabile, fie printr-o dovada de venit oarecare, fie prin intermediul ANAF.

Citeste si  Mobilo Credit ofera imprumuturi in 30 minute

Societi ce acorda credite permitand accesarea online

1. Simplu Credit – este un IFN ce-ti da accesul la un credit rapid ‘simplu ca buna ziua’. Poti imprumuta pana la 20.000 de lei, pe perioade de lmaxim 36 luni, beneficiind de rate fixe pe toata perioada contractului. Se obtine cu un minim de documente.

Acesta este un credit rapid doar cu buletinul, dupa cum ni-l descriu succint cei de la Simplu Credit. Pentru accesare, trebuie sa ai intre 18 si 75 de ani si sa ai un venit de minim 650 de lei net lunar.

2. De la CreditFix ne vine creditul nebancar in valoare de maxim 10.000 de lei pentru o perioada de maxim 12 luni si minim 2 luni. Acest produs oferit de CreditFix este acordat rapid in urmatoarele conditii de eligibilitate: minim 18 ani, venit lunar incasat pe card de minim 1.000 de lei. Aplicand pentru un credit rapid online nebancar la CreditFix poti sa scapi de multe drumuri, pentru ca, formalitatile sunt simple si transferul de bani se face rapid.

3. Ocean Credit este un IFN care ne ofera un altfel de credit – cea mai rapida descoperire de cont. Acest produs oferit de cei de la Ocean Credit este unul oarecum fistichiu pentru piata nebancara, descoperirea de cont fiind un produs bancar pe piata romaneasca de gen.

In fine, avem un produs unic – o descoperire de cont ferita de un IFN. Poti sa apelezi la aceasta forma inedita de creditare si poti imprumuta pana la 3.500 de lei pentru maxim 3 luni.

Pentru a accesa un astfel de credit rapid online (pentru ca operatiunea de accesare se deruleaza online) trebuie sa ai peste 18 ani, un venit net minim de 1.65 de lei lunar, sa-ti incasezi veniturile intr-un cont bancar, sa ai o adresa de email, un cont reale de facebook si un numar valid de telefon.

Citeste si  Credit in rate Ferratum. Solutie de cursa lunga

4. IFN Extra Finance ne ofera creditul lor online rapid cunoscut in piata cu numele de ExtraSimplu. ExtraSimplu este un credit rapid nebancar online ce poate fi solutia la probeleme tale financiare pe termen scurt.

Ai astfel acces la sume de bani intre 200 si 5.000 de lei pentru o perioada de maxim 30 de zile. Poti aplica online, compeltand cu datele tale in formularul pus la dispozitie. Dupa aprobare, vei primi banii direct in contul bancar. Actele solicitate: copie dupa CI/BI si copie dupa extrasul de cont.

5. Smile Credit o alta societate nebancare specializata in ofertele de imprumuturi rapide online. Este un IFN aparte totusi, pentru ca ofera dobanzi mici, comparabil cu alte IFN-uri de pe acest segment. Sumele de bani ce pot fi imprumutate de la Smile Credit pot ajunge la maxim 2.000 de lei, iar perioada de finantare la maxim 35 de zile. Pentru un credit maxim de 2.000 de lei, contractat pentru 35 de zile, DAE-ul are valoare de 1544,577%.

Costurile creditelor rapide nebancare sunt ridicate, pe masura riscurilor asumate de aceste societati.

Acum exista o campanie destul de ampla de responsabilitate financiara, majoritatea institutiilor ce ofera credite avand sectiuni dedicate de informare a clientilor.

Si noi ne facem datoria, ca de fiecare data, sa va aducem la cunostinta riscurile pe care vi le asumati atunci cand contracti un astfel de credit. Retineti cel putin ca societatile care le acorda recomanda clientilor sa apelezi la astfel de produse doar pentru nevoile de reala urgenta, nu pentru placeri personale.

Related Posts

One Response

  1. V M

Add Comment