Credite cu dobanda 0 de la IFN 2023

Last update: octombrie 4, 2023

Stii ca poti accesa credite cu dobanda 0 in 2023?

Clientii noi pot obtine relativ usor credite cu dobanda 0 in 2023. Sunt cateva IFN care consimt la aceasta forma de fidelizare.

IFN-urile ii premiaza intr-un fel pe clientii care sunt la prima accesare, oferindu-le pentru o perioada limitata posibilitatea de a rambursa imprumutul contractat fara sa plateasca costuri suplimentare.

Exista o categorie de imprumuturi rapide, oferite de IFN-uri care sunt gratuite pentru prima accesare. Aceasta categorie sunt creditele cu dobanda 0. Chiar daca fac parte din imprumuturile rapide aflate in portofoliul IFN-urilor, totusi ele nu te costa nimic.

Va intrebati de ce ar acorda IFN-urile credite cu dobanda 0? Pentru a-si fideliza clientii in primul rand, iar in al doilea rand este  o modalitate a acestor societati nebancare de a-si face cunoscute produsele financiare.

De la al doilea credit in sus, tu vei platit dobanda. Deci, poti sa iei un singur imprumut care sa aiba dobanda 0. Dupa aceea, platesti dobanda specificata in oferta, fara alte gratuitati.

Avand costuri 0, poti sa afirmi ca aceste produse financiare sunt solutia ideala, mai ales ca primesti bani direct pe card, fara sa te coste nimic.

In ce conditii poti accesa un credit cu dobanda 0?

La nivelul anului 2023, am observat IFN-uri cu astfel de oferte de credite rapide cu dobanda 0 pentru prima accesare. Avantajul major este ca nu mai platesti dobanda, si nici alte costuri aditionale, deci, rambursezi doar suma ce ti-a fost imprumutata.

Un astfel de imprumut cu dobanda 0 se poate obtine doar de la Institutiile Financiare Nebancare, nu de la banci.

Pentru ca, in ultima vreme, multe banci acorda credite rapide, uneori chiar in acelasi ritm cu IFN-urile, datorita faptului ca nu mai solicita adeverinta de venit, ci un simplu accept de verificare a veniturilor in baza de date ANAF, clientii care doreau sa faca rost de bani rapid s-au orientat mai degraba catre banci, daca au fost eligibili.

Citeste si  Cheltuieli mari? Iata cateva solutii de iesire din impas.

Unii dintre clientii care apelau la IFN-uri o faceau doar din motive de timp – pentru ca doreau sa obtina banii mai repede, nu in 11-14 zile, cum se intampla daca contractai un credit la o banca. Astazi insa, multe banci au facut un acord cu ANAF, iar timpii de acordare s-au micsorat semnificativ.

Cum procedezi pentru a apela la un astfel de credit rapid cu dobanda 0? In primul rand, alegi o societate care acorda astfel de imprumuturi.

Apoi, te asiguri ca respecti conditiile de eligibilitate solicitate de respetivul IFN (de venit, de istoric financiar, etc) si apoi accesezi. Daca ai nevoie de 500 de lei, imprumuti 500 de lei, iar dupa ce trece perioada pe care ai solicitat creditul, pur si simplu restitui cei 500 de lei.

Este adevarat ca astfel de credite rapide cu dobanda 0 nu iti permit sa imprumuti sume mari de bani.

De regula, maximul pe care poti sa-l iei este de 2.000 de lei. Insa, dupa cum bine stiti, in general microcreditele (creditele rapide nebancare) nu iti permit sa accesezi sume mai mari de 4.000 de lei, deci, aceasta categorie descrisa de noi – cea a creditelor cu dobanda 0, nu reprezinta nimic anormal fata de cursul obisnuit al pietii.

Care sunt cerintele legate de eligibilitate?

Conditiile de eligibilitate impuse de IFN-uri sunt cam aceleasi: sa ai 18 ani, sa fi cetatean roman, sa ai un cont bancar in care sa incasezi regulat venituri. Daca este datornic la banci si inscris in Biroul de Credit ca restantier, este posibil sa poti sa contractezi totusi un astfel de imprumut, pentru ca, el face parte din categoria produselor permisive chiar si in aceste conditii.

Un credit rapid cu dobanda 0 poate fi accesat online sau prin telefon. De regula, formularele online de accesare sunt simple si nu necesita mult timp.

Odata ce ai accesat un credit rapid cu dobanda 0, va trebui ca dupa ce expira perioada de creditare, sa-l rambursezi. Metodele de rambursare variaza de la IFN la IFN. Unele permit rambursarea prin transfer bancar, altele printr-un ghiseu bancar, etc.

Citeste si  Credite online pe 6 luni. Am nevoie de bani urgent.

Printre societatile nebancare ce acorda credite rapide cu dobanda 0 la prima accesare, amintim: Viva Credit, Ferratum, CreditFix, Axi Card (un card de credit ce ofera dobanda 0 daca rambursezi in primele 30 de zile de la accesare), etc.

IFN-uri care acorda credite fara dobanda la prima accesare

  • Viva Credit – dobanda 0% la prima accesare. Maximul ce poate fi accesat este de 20.000 de lei, iar minumum de varsta este de 20 de ani. Daca depasiti perioada de 30 de zile, cat dureaza dobanda 0, veti plati un DAE de 4084%. Pe cei de la Viva Credit ii puteti gasi la telefon 021 303 0080, 0372 402 500, SMS 1891.
  • Credit Fix este un alt IFN care acorda credite cu dobanda 0 pentru prima retragere. Primul imprumut poate sa fie de maxim 10.000 de lei, iar perioada solicitata de 12 luni. Dupa aceasta perioada se plateste dobanda integrala, DAE 4.108,31% . Pe cei de la CreditFix ii gasiti la numarul de telefon 0374 475 000, email contact@creditfix.ro.
  • Hora Credit ofera credite cu 0% dobanda, daca rambursezi in primele 7 zile, pentru sume de pana la 10.000 de lei, ori de 0,08% pe zi pentru sume de pana la 10.000 de lei pentru perioade mai lungi de timp. Pentru un imprumut de 10.000 lei, DAE-ul este de 1945%. Imprumutul poate fi extins pana la o perioada de 364 de zile, daca erfectuezi o plata minima, in acord cu prevederile contractuale. Pe cei de la Hora Credit ii gasiti la numarul de telefon 0318 18 18 18, 0318 10 10 72, email info@horacredit.ro.
  • CreditPrime ofera o linie de credit derulata pe 24 de luni, cu dobanda 0 in primele 30 de zile. Suma ce poate fi accesata este de 10.000 de lei maxim. Acest lucru este valabil pentru prima accesare, pentru urmatoarele, se plateste dobanda integrala. Spre exemplu, pentru un credirt de 500 de lei, cu rambursare in 12 luni, DAE este de 2299,26%. Pe cei de la CreditPrime ii gasiti la telefon *7788 (te suna ei inapoi), ori telefon 0316400600, email info@creditprime.ro.
  • TBI Bank – iata si o banca care ne ofera creditul cash zero, un imprumut de maxim 15.000 de lei cu 0% dobanda in primele 4 luni de la accesare. Pe cei de la TBI Bank ii puteti gasi la numarul de telefon 021 529 8600 sau email ccc@tbicallcenter.ro.
  • BSG Credit acorda de asemenea clientilor noi un imprumut cu dobanda 0%. Poti imprumuta pana la 1000 de lei pentru 30 de zile. Daca optezi pentru o refinantare, sumele la care ai acces pot ajunge la 20.000 de lei. Pe cei de la BSG Credit ii gasiti la numarul de telefon 0374 650 650, ori prin email suport@bsgcredit.ro.
  • Mai Mai Credit acorda la randul lor un credit cu dobanda 0% in primele 30 de zile pentur clientii noi. Dupa acest interval, dobanda ajunge la 0,7% pe zi. De la ei puteti imprumuta sume de pana la 10.000 de lei pentru perioade de maxim 5 ani. Pe cei de la Mai Mai Credit ii gasiti la numarul de telefon 031 438 2083 ori puteti sa le scrieti un email pe adresa contact@maimaicredit.ro.
Citeste si  Credite bancare online fara adeverinta de salariu

Observati ca sunt destul de multe oferte de credite acordate cu dobanda 0% pentru clientii noi pentru o perioada limitata de timp. Si acestea sunt doar cele mai vizibile din piata, cu siguranta mai sunt si alte IFN-uri care ofera asemenea facilitati.

Related Posts

Add Comment