Credite cu dobanda 0 de la IFN 2021

Last update: ianuarie 3, 2021

Stii ca poti accesa credite cu dobanda 0 in 2021? Vrei sa imprumuti o suma de bani urgent si sa primesti banii pe card?

Credite cu dobanda 0 de la IFN poti accesa daca nu ai avut alte accesari pana in prezent la respectivele societati nebancare.

IFN-urile ii premiaza intr-un fel pe clientii care sunt la prima accesare, oferindu-le pentru o perioada limitata posibilitatea de a rambursa imprumutul contractat fara sa plateasca costuri suplimentare.

Exista o categorie de imprumuturi rapide, oferite de IFN-uri care sunt gratuite pentru prima accesare. Aceasta categorie sunt creditele cu dobanda 0. Chiar daca fac parte din imprumuturile rapide aflate in portofoliul IFN-urilor, totusi ele nu te costa nimic.

Este vreun ascunzis in aceasta informatie? Nu! Nu este niciunul. Este doar o oferta de credite nebancare de urgenta si o modalitate a unor IFN-uri de a-si face reclama.

De la al doilea credit in sus, tu vei platit dobanda. Deci, poti sa iei un singur imprumut care sa aiba dobanda 0. Dupa aceea, platesti dobanda specificata in oferta, fara alte gratuitati.

Avand costuri 0, poti sa afirmi ca aceste produse financiare sunt solutia ideala, mai ales ca primesti bani direct pe card, fara sa te coste nimic.

In ce conditii poti accesa un credit cu dobanda 0?

La nivelul anului 2021, am observat IFN-uri cu astfel de oferte de credite rapide cu dobanda 0 pentru prima accesare. Avantajul major este ca nu mai platesti dobanda, si nici alte costuri aditionale, deci, rambursezi doar suma ce ti-a fost imprumutata.

Un astfel de imprumut cu dobanda 0 se poate obtine doar de la Institutiile Financiare Nebancare, nu de la banci.

Citeste si  Vreau sa obtin banii urgent azi. Exista aceasta posibilitate?

Pentru ca, in ultima vreme, multe banci acorda credite rapide, uneori chiar in acelasi ritm cu IFN-urile, datorita faptului ca nu mai solicita adeverinta de venit, ci un simplu accept de verificare a veniturilor in baza de date ANAF, clientii care doreau sa faca rost de bani rapid s-au orientat mai degraba catre banci, daca au fost eligibili.

Unii dintre clientii care apelau la IFN-uri o faceau doar din motive de timp – pentru ca doreau sa obtina banii mai repede, nu in 11-14 zile, cum se intampla daca apelai la o banca. Astazi insa, multe banci au facut un acord cu ANAF, iar timpii de acordare s-au micsorat semnificativ.

Cum procedezi pentru a apela la un astfel de credit rapid cu dobanda 0? In primul rand, alegi o societate care acorda astfel de imprumuturi.

Apoi, te asiguri ca respecti conditiile de eligibilitate solicitate de respetivul IFN (de venit, de istoric financiar, etc) si apoi accesezi. Daca ai nevoie de 500 de lei, imprumuti 500 de lei, iar dupa ce trece perioada pe care ai solicitat creditul, pur si simplu restitui cei 500 de lei.

Este adevarat ca astfel de credite rapide cu dobanda 0 nu iti permit sa imprumuti sume mari de bani. De regula, maximul pe care poti sa-l iei este de 2.000 de lei. Insa, dupa cum bine stiti, in general microcreditele (creditele rapide nebancare) nu iti permit sa accesezi sume mai mari de 4.000 de lei, deci, aceasta categorie descrisa de noi – cea a creditelor cu dobanda 0, nu reprezinta nimic anormal fata de cursul obisnuit al pietii.

Citeste si  Imprumut fara dovada de venit

Care sunt conditiile de eligibilitate in acest caz?

Conditiile de eligibilitate impuse de IFN-uri sunt cam aceleasi: sa ai 18 ani, sa fi cetatean roman, sa ai un cont bancar in care sa incasezi regulat venituri. Daca este datornic la banci si inscris in Biroul de Credit ca restantier, este posibil sa poti sa contractezi totusi un astfel de imprumut, pentru ca, el face parte din categoria produselor permisive chiar si in aceste conditii.

Un credit rapid cu dobanda 0 poate fi accesat online sau prin telefon. De regula, formularele online de accesare sunt simple si nu necesita mult timp.

Odata ce ai accesat un credit rapid cu dobanda 0, va trebui ca dupa ce expira perioada de creditare, sa-l rambursezi. Metodele de rambursare variaza de la IFN la IFN. Unele permit rambursarea prin transfer bancar, altele printr-un ghiseu bancar, etc.

Printre societatile nebancare ce acorda credite rapide cu dobanda 0 la prima accesare, amintim: Viva Credit, Ferratum, CreditFix, Axi Card (un card de credit ce ofera dobanda 0 daca rambursezi in primele 30 de zile de la accesare), etc.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment