Credit cu buletinul acordat de Ferratum

Last update: ianuarie 3, 2021

Daca vrei sa obtii un credit rapid online, doar cu buletinul, poti apela la Ferratum

Obtine rapid un credit nebancar online, doar cu buletinul, apeland la o sursa de finantare facila, la indemana si in maxim 24 de ore poti obtine suma de bani dorita.

De principiu, un credit rapid doar cu buletinul reprezinta o forma de acordare a unui imprumut, fara sa ti se solicite in mod eexpres o dovada de venit, si totusi, asta nu inseamna automat ca nu ti se verifica gradul de indatorare, ca nu trebuie sa ai niciun venit. Dupa parerea noastra, singura nuanta ce poate fi extrasa din acest serviciu financiar este aceea a lipsei efective a adeverintei de venit, adeverinta ce trebuie autentificata de catre angajator. Cu alte cuvinte, societatea fianciara iti poate verifica veniturile si in alte moduri, nu doar prin solicitarea unei adeverinte de venit ori a uneia de salariu. Spre exemplu, poate sa-ti solicite un extras de cont. Sau, mai nou, daca nu stiati, unele banci au incheiat un protocol cu ANAF-ul, astfel ca, bancile pot obtine informatii despre veniturile solicitantilor de credite, fara sa mai fie nevoie de adeverinta de venit.

Asadar, un credit cu buletinul nu inseamna ca societatea bancara sau nebancara nu iti mai ferifica veniturile, inseamna ca a gasit alte modalitati de a-ti verifica veniturile, modalitati dintre care am mentionat si noi cateva mai sus.

Asadar, revenind la acest credit cu buletinul acordat de Ferratum, dupa parerea noastra este unul din cele mai facile din piata nebancara.
Iata ce semnificatie ale conceptul de credit cu buletinul de la Ferratum: un imprumut obtinut rapid, in mod eficient si comod. Cu alte cuvinte, nu ai nevoie decat de buletinul de identitate pentru a solicita un credit Ferratum.

Dupa ce creditul iti este aprobat, poti sa ridici banii din orice sucursala CEC Bank, mergand cu buletinul dupa tine.

Citeste si  Ai auzit de creditul roz?

Conditiile generale de accesare a unui credit Ferratum:

– minim 24 de ani
– venituri lunare constante
– perioada de rambursare de maxim 12 luni (pentru prima accesare, creditul se ramburseaza in 15, 30 ori 45 de zile).

Accesarea unui imprumut Ferratum se face pentru o prima colaborare doar in mediul online, asadar, intrand pe platforma www.ferratum.ro, poti aplica completand un simplu formular online. De la al doilea credit, poti sa apelezi si la varianta de SMS 1781.

Pentru o prima colaborare, poti imprumuta suma maxima de 1400 de lei, iar daca iti rambursezi la timp imprumutul, incepand de la a doua colaborare obtii anumite avantaje de la Ferratum, principalul fiind ca suma maxima ce poti s-o accesezi creste pana la 10.000 lei.

Rambursarea unui credit nebancar Ferratum se poate face prin transfer bancar sau prin depunere in numerar la orice ghiseu CEC Bank.

Conceptul de credit rapid doar cu buletinul este mai vechi, insa, de actualitate, datorita cerintei pietei. Din acest motiv, atat IFN-urile cat si bancile s-au straduit sa-l aduca iar in prim-plan, cel putin cu denumirea, pentru ca in mod specific, nu se mai acorda credite doar cu buletinul.

Insa, vreau sa va spun ceva foarte important: nici in anii 2005-2008 nu se acordau credite doar cu buletinul, pana la urma, tot trebuia sa mai prezinti si alte documente care sa demonstreze ca esti capabil financiar sa-ti rambursezi creditul. Asadar, nu este nimic nou, doar facilitatile de acordare s-au imbunatatit.

Asa cum ni se prezinta creditele din zilele de astazi, nu mai trebuie sa facem drumuri inutile, nu mai trebuie sa asteptam eliberarea unor acte doveditoare de venit, etc. Acum, lucrurile vor evolua din ce in ce mai mult catre simplificarea acordarii de credite, fapt pozitiv dupa parerea noastra.

(Visited 73 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment