Credit in rate Ferratum. Solutie de cursa lunga

Last update: ianuarie 19, 2023

Vrei sa obtii un credit in rate sau o linie de credit Ferratum? De acum este simplu sa accesezi oricand. Poti trimite cererea si noaptea, decizia se ia rapid.

Caractersitici credite Ferratum

Produsele pe care cei de la Ferratum Bank le au in portofoliu sunt urmatoarele:

– linie de credit
– credit rapid
– credit in rate

1. Linia de Credit Ferratum vine cu prima luna fara dobanda si alte avantaje periodice.

Poti imprumuta astfel pana la 19.000 de lei, cu DAE de cel mult 299,46%.

Pentru o suma accesata de 3.000 de lei, suma totala de rambursat este de 5.385,55 lei, DAE-ul fiind in acest caz 297,03%.

Perioada de accesare este de 12 luni.

Din fericire nu trebuie sa platesti comisioane.

Dar, plata minima este de 50 lei sau 14% din cat ai imprumutat.

Incepand din a doua luna vei plati 147,13 lei.

La aceasta linie de credit exista si creditul pe termen scurt menit a va rezolva problemele urgente. Acest produs subordonat va ofera sume de 10.000 lei pentru cel mult o luna.

Pentru creditul pe termen scurt, DAE-ul este de 299,46%. Suma totala de rambursat la finele perioadei contractuale fiind de 1387 lei platibili intr-o singura rata.

2. Creditul rapid

Acest produs marca Ferratum este primul imprumut fara costuri.

Va pune la dispozitie sume de bani cuprinse intre 250 si 10.000 de lei, pentru perioade de 15, 30 ori 45 de zile.

Daca imprumuti 1.000 de lei pentru 45 de zile, suma totala de rambursat va fi de 1,581 lei.

Clientii noi nu vor plati dobanda daca imprumutul se ramburseaza la scadenta. Dupa depasirea termenului, DAE-ul este de 5218%.

Acest credit rapid acordat pe termen scurt se poate accesa online in 2 minute, daca ai deja cont pe platforma bancii.

Practic, pentru a solicita un imprumut, intri pe platforma, te loghezi in contul tau, alegi suma dorita, compeltezi formularul si astepti decizia.

Citeste si  Cheltuieli mari? Iata cateva solutii de iesire din impas.

Pentru accesare, trebuie sa:

– ai peste 21 de ani
– detii venituri lunare justificabile
– nu este necesar sa ai cont bancar, poti ridica banii si de la ghiseul unei banci
– vei avea nevoie de un telefon personal si de un email
– iti trebuie o poza dupa buletin si dupa dovada de venit (adeverinta de venit, extras de cont, talon de pensie, fluturas de salariu etc).

3. Creditul in rate

Creditul in rate va pune la dispozitie sume cuprinse intre 1.500 si 19.000 lei, pentru perioade de la 3 la 18 luni, in functie si de suma dorita.

Ex de calcul: daca contracrezi un imprumut de 3.000 de lei pentru un an, costul total al creditului va fi de 2.385,55 lei.

Poti solicita online, din contul tau de client, nu este nevoie sa te deplasezi.

Conditii de eligibilitate credit in rate Ferratum:
– varsta potrivita (minim 21 ani)
– venit stabil
– cetatean cu domiciliul stabil in Romania

Actele fotografiate ori scanate solicitate se incarca pe platforma. Trebuie sa ai la indemana inainte de a accesa o poza dupa buletin si una dupa dovada de venit.

Conditiile generale de accesare a unui credit Ferratum:

– minim 24 de ani
– venituri lunare constante
– telefon personal, adresa email valabila.

Accesarea unui imprumut Ferratum se face pentru o prima colaborare doar in mediul online, asadar, intrand pe platforma www.ferratum.ro, poti aplica completand un simplu formular online. De la al doilea credit, poti sa apelezi si la varianta de SMS 1781.

Rambursarea unui credit nebancar Ferratum se poate face prin transfer bancar sau prin depunere in numerar la orice ghiseu CEC Bank.

Conceptul de credit rapid doar cu buletinul este mai vechi, insa, de actualitate, datorita cerintei pietei. Din acest motiv, atat IFN-urile cat si bancile s-au straduit sa-l aduca iar in prim-plan, cel putin cu denumirea, pentru ca in mod specific, nu se mai acorda credite doar cu buletinul.

Citeste si  Cine acorda bani rapid pentru PFA? Simplu si usor

Insa, vreau sa va spun ceva foarte important: nici in anii 2005-2008 nu se acordau credite doar cu buletinul, pana la urma, tot trebuia sa mai prezinti si alte documente care sa demonstreze ca esti capabil financiar sa-ti rambursezi creditul.

Asadar, nu este nimic nou, doar facilitatile de acordare s-au imbunatatit.

Asa cum ni se prezinta creditele din zilele de astazi, nu mai trebuie sa facem drumuri inutile, nu mai trebuie sa asteptam eliberarea unor acte doveditoare de venit, etc.

Acum, lucrurile vor evolua din ce in ce mai mult catre simplificarea acordarii de credite, fapt pozitiv dupa parerea noastra.

Ferratum este o institutie financiara care a evoluat pe piata din Romania. Transformarea de la IFN la banca s-a facut destul de lin, institutia reusind sa-si mentina oarecum profilul pentru a bulversa clientii.

Dupa parerea noastra, Ferratum Bank creste si urmarim in continuare evolutia ei, tinandu-va si pe voi la curent, fireste.

Related Posts

Add Comment