Imprumuturi justificate prin nevoi urgente

Last update: februarie 2, 2023

Sunt situatii in care imprumuturile rapide sunt mai potrivite pentru rezolvarea unor probleme financiare fara iesire.

Cei aflati intr-o situatie coplesitoare din punct de vedere financiara cauta sa se imprumute pentru a face rost de banii necesari.

In perioade dificile, oamenii incearca sa obtina bani cat mai rapid, fara sa-i intereseze prea mult consecintele.

Azi, exista in piata multe alternative de imprumuturi rapide, deci nu este o problema sa obtii ceea ce-ti doresti, daca ai o bonitate acceptabila.

In momentele cu cheltuieli mari exista intotdeauna riscul sa-ti destabilizezi bugetul si sa nu mai faci fata. Solutiile multora dintre romani se indreapta catre imprumuturi.

Este imprumutul rapid o solutie reala sa iti echilibrezi bugetul? Daca se acceseaza pe termen scurt, fara intentia de reesalonare, s-ar putea sa fie o solutie functionala. Daca nu ai certitudunea ca poti rambursa la timp, cu siguranta acest produs se va transforma intr-o povara datorita costurilor ridicate.

Cand poti apela la un imprumut online?

Cheltuielile mari din anumite perioade sunt motive de afectare a bugetului. Urgente medicale, vremea rea ce vine cu chetuieli mari de intretinere, pot fi niste cauze suficiente pentru multe familii de romani de a-si goli buzunarele. In general, persoanele cu venituri mici, pensionarii, somerii, sunt cei mai afectati in astfel de perioade.

Oricat ne-am scotoci buzunarele, s-ar putea sa nu mai gasim nicio solutie de finantare a unor nevoi ori dorinte imediate.

Multi apeleaza la imprumturi. Variantele de credite online sunt printre cele mai curtate in aceste perioade cu cheltuieli excesive.

Solutiile online sunt la indemana, avand in vedere evolutiile tehnologiei din ultimii ani. Toata luma are astazi acces la internet, toata lumea are un smartphone ori o tableta conectata la intenet. Atat iti trebuie pentru a accesa un imprumut online!

De la someri la pensionari, de la rau platnici la nesalariati, toti pot gasi solutii in piata financiara nebancara.

Citeste si  Credite cu dobanda 0 de la IFN 2023

Bine, ti-ar mai trebui si o dovada de venit, dar cerintele fiind atat de limitate la unele institutii financiare, nu exista o opreliste serioasa in calea celor ce vor sa se imprumute.

Vestea buna este ca astfel de imprumturi rapise online pot fi accesate de un numar mare de persoane ce indeplinesc condiitile minime de eligibilitate.

Ce criterii trebuie sa indeplinesti?

Nu sunt multe cerinte, de aceea oamenii sunt si incantati de acest regim de accesare:

 • varsta medie intre 18 si 65 de ani
 • cetatenie romana
 • un venit justificabil (printr-un extras de cont, de cele mai multe ori) – se poate accesa si cu 300 de lei pe luna (ex Provident)

Imprumuturile online ne pot ajuta sa facem fata unor cheltuieli mari, cu conditia sa imprumutam cat avem nevoie, sa nu exageram si mai ales sa o facem rational, bazandu-ne pe un anume venit. Venitul este cel care ne indica cati bani putem solicita astfel incat sa rambursam la timp.

Cea mai mare greseala este aceea de a imprumuta mai mult decat ne putem permite. Asta atrage dupa sine o serie de consecinte negative. De la penalizari uriase pana la executari silite, firme de recuperatori, etc.

Prin ce se caracterizeaza aceste credite facile online?

 • printr-o mare accesibilitate – limitarile la accesare sunt minime, ele tinand de varsta, cetatenie, grad de indatorare si implicit venit
 • lipsa garantiilor de orice fel
 • lipsa garantilor ori a codebitorilor
 • accesarea online 100%, fara deplasari, fara interactiune cu angajatii unei societati, interactiune de multe ori stanjenitoare
 • acte putine: copii dupa cartea de identitate si extrasul de cont (ori un acord de verificare la ANAF)
 • aprobare rapida
 • transfer rapid de bani
 • alegerea perioadei de rambursare dupa nevoile clientilor, in limita ofertei creditorului.

Care sunt inconvenientele imprumuturilor online?

 • penalizari mari in caz de intarzieri
 • produsele cu dobanda zero la prima accesare vin cu dobanzi mari daca nu reusesti sa achiti la timp
 • sume mici puse la dispozitie
 • dobanzi efective mari
Citeste si  Credite bancare facile de nevoi personale

Perioadele de dinainte de sarbatori precum si cele ulterioare va pot goli buzunarele, de aceea trebuie sa aveti alternative care sa va ajute sa treceti peste astfel de probleme.

Pot fi imprumuturile online solutii reale la aceste probleme? Raspunsul este clar DA, cu conditia sa nu abuzati de ele, sa va respectati contractul de imprumut si sa nu imprumutati mai mult decat aveti nevoie.

Sfat: cercati inainte piata, cautati mai multe oferte si alegeti-o pe cea mai avantajoasa pentru voi. Nu imprumutati mai multi bani doar pentru ca se poate.

Accesarea este ultima grija pe care trebuie sa o aveti. Accesarea este de multe ori foarte rapida si usor de realizat. Poti sa soliciti un credit online pri prin telefon fara mari batai de cap. Nu trebuie sa ai nici o eligibilitate superioara, nici un venit extraordinar. Multe institutii iti acorda credite fara sa fii angajat, deci nu trebuie sa-ti faci griji.

Tipuri de credite IFN ce pot fi accesate online:

 • credite fara garantii, cu accesarea in cateva ore: Viva Credit, Provident, CreditPrime, CreditFix, Credius, OceanCredit, HoraCredit, Viaconto etc;
 • credite cu garantii, cu accesare in cateva zile: Easy Credit, Happy Credit, Claret Euro Credit, Mogo, etc.

Related Posts

Add Comment