Am nevoie imediat de 10.000 lei imprumut

Un credit rapid de 10.000 lei iti poate rezolva o nevoie financiara. Nu dispera! Vezi care sunt clauzele, actele, costurile. Recomandam informare.

Nu este o suma mica, mai ales pentru cineva cu un venit apropiat de minimiul pe economie. Dar, daca ne gandim la o perioada de rambursare mai mare, ratele vor fi mai mici si pot fi acoperite si dintr-un astfel de venit.

Cererea si oferta de imprumuturi rapide este una destul de limitata cand vine vorba de sume mai mari de bani, iar 10.000 de lei este o suma mare daca ne raportam la aceasta clasa de credite. De regula, astfel de imprumuturi nu depasesc 200 de lei, iar daca mai este vorba si de o prima acordare, uneori ne oprim la 50-100 de lei.

Si atunci, cum faci daca vrei sa imprumututi sume mai mari de bani, in aceleasi conditii lejere de acordare? 0Evident, cauti si alte oferte.

Descrierea situatiei

Sa incepem prin a clarifica situatia in care ma aflu. Sa presupunem ca ma confrunt cu o nevoie urgenta de bani in valoare de 10.000 lei.

Aceasta poate fi cauzata de o serie de motive diverse, cum ar fi facturi medicale neprevazute, reparatii urgente la locuinta sau alte cheltuieli neasteptate.

Indiferent de cauza, este esential sa gasesc o solutie rapida.

Cauzele care ma determina sa cer acest imprumut

Exista mai multe motive care ma determina sa cer acest imprumut imediat. In primul rand, este vorba de necesitatea de a face fata unei situatii urgente.

Aceasta poate fi o problema de sanatate sau o situatie de urgenta la locuinta, care necesita remediere imediata.

In astfel de cazuri, obtinerea unui imprumut rapid este cruciala pentru a asigura necesitatea fondurilor imediate si a rezolvarii situatiei cu promptitudine.

In al doilea rand, ma simt coplesit si frustrat de lipsa resurselor financiare necesare pentru a face fata acestei situatii urgente.

Stresul si anxietatea ma insotesc in fiecare zi, deoarece stiu ca timpul este limitat si ca am nevoie de acesti bani cat mai curand posibil.

Sunt constient de gravitatea situatiei si de impactul pe care il poate avea asupra vietii mele si a celor dragi.

Citeste si  Obtinerea unui imprumut de 50.000 de lei de la banci

Impactul urgent al imprumutului

Un imprumut imediat de 10.000 lei ar avea un impact semnificativ asupra situatiei mele actuale.

Acesta ar putea acoperi cheltuielile neasteptate si ar oferi linistea de care am atata nevoie.

As putea face fata problemelor urgente, fara a fi nevoit sa astept sau sa aman rezolvarea lor. Un astfel de imprumut ar aduce o stabilitate financiara temporara si ar elimina presiunea si stresul acumulat.

Criteriile mele pentru selectarea unei optiuni de imprumut

In cautarea unei solutii, am stabilit cateva criterii importante care ma vor ajuta sa aleg optiunea potrivita de imprumut.

In primul rand, este vital sa gasesc o modalitate rapida si simpla de a obtine acesti bani.

Timpul conteaza, iar procedurile complicate sau birocratia excesiva ar putea sa intarzie procesul.

In al doilea rand, costurile asociate imprumutului sunt un aspect crucial.

Doresc sa evit dobanzile excesive sau comisioanele ascunse, care ar putea face ca imprumutul sa devina o povara grea de purtat in viitor.

Transparenta in privinta costurilor si a termenilor de rambursare este esentiala pentru a lua o decizie inteleapta.

Solutii de obtinere a unui imprumut rapid de 10.000 lei

Spre exemplu, cei de la Credius ofera sume mari de bani in conditii lejere, chiar si fara adeverinta de venit, daca esti dispus sa platesti in plus. Diferenta de la un imprumut cu adeverinta la unul fara adeverinta de venit era de 10 puncte procentuale.

imprumut 10.000 lei Credius

este o Institutie Financiara Nebancara ce ofera credite rapide doar cu buletinul si fara adeverinta de venit, iar avantajul major este ca de la ei poti obtine sume mai mari de bani.

Pentru astfel de sume, care pot urca pana la 50.200 de lei, cei de la Credius iti solicita sa ai un buletin de identitate, un extras de cont bancar si sa completezi o cerere de oferta de credit tip Credius.

Cei de la Credius ofera credite intre 1.500 si 50.250 de lei pe perioade de la 6 la 60 de luni. Nu solicita prea multe documente. Sunt acceptate mai multe tipuri de venituri.

Ca sa poti accesa trebuie sa ai peste 18 ani si minim o luna vechime la locul de munca. Pentru a accesa trebuie sa completezi cererea de credit online si sa astepti aprobarea. Pentru semnarea contractului trebuie sa te deplasezi la un birou Credius.

Citeste si  Ce diferenta este intre un credit si o linie de credit?

Actele necesare: carte de identitate, cerere de credit, adeverinta de venit (daca nu ai veniturile inregistrate prin ANAF). Pentru pensionari se solicita ultimul talon de pensie.

Din ce spun clientii, se poate accesa usor de la Credius – pareri Credius emise de cei ce au accesat candva o suma de bani de la acest IFN.

La Credius, daca accesezi un credit de 10.000 lei pentru 12 luni, rata lunara este de 1253 lei. Daca accesezi aceasi suma pentru 60 de luni, rata lunara ajunge la 704 lei.

Mai mult de atat, un astfel de credit in valoare de 10.000 de lei, poate fi accesat in 60 de minute, in orice zi din saptamana, atat ziua cat si seara, in maxim 60 de minute.

Pratic, cu buletinul si un extras de cont, poti face rost de banii doriti in regim de urgenta, fara sa ti se solicite adeverinta de venit. Dar, trebuie sa stii ca daca detii acest document si-l poti arata, nu mai este nevoie de verificare la ANAF.

Credit rapid 1000 de lei Provident

O alta cale de a face rost de suma propusa de noi (10.000 lei), este accesarea unui imprumut de la Provident.

Da, Providentul a urcat limita de acordare la 15.000 de lei, insa, pentru a obtine maximul trebuie sa indeplinesti niste conditii esentiale de venit si de regula, primul imprumut are o valoare mult mai mica.

Si totusi, daca te hotarasti sa apelezi la Provident, vei avea nevoie de buletin si o dovada de venit (fluturas de salariu, cupon de pensie, etc).

La Provident, poti imprumuta 10.000 de lei pentru o perioada de 104 saptamani, caz in rate rata saptamanala este de 181,51 lei, sau pentru o perioada de 134 de saptamani, caz in care rata saptamanala ajunge la 165,13lei.

In cazul in care esti pensionar, avand o varsta de pana in 75 de ani, poti apela pentru accesarea unui credit de 10.000 de lei tot la cei de la Credius.

Citeste si  Credit fara vechime mare in munca. Noutati.

La accesarea unui credit pentru pensionari de la Credius, trebuie sa platesti un comision de analiza dosare de 400 lei si un comision de administrare lunar de 0,25%. Pentru a aplica, ai nevoie de buletin, de ultimul talon de pensie in original si de o cerere de oferta de credit tip de la Credius.

1000 de lei imprumut Cetelem

O alta varianta pentru a obtine o suma de 10.000 de lei este accesarea unui credit de la Cetelem.

La Cetelem insa, conditiile pentru un imprumut cu o asemenea valoare, sunt mai dificil de indeplinit. In acest caz, documentele necesare sunt urmatoarele: copie dupa buletin, adeverinta de venit ori fluturas de salariu pentru angajati, document care sa ateste domiciliu, un extras de cont si o fisa fiscala pe anul precedent.

Daca poti sa aduci aceste documente, poti obtine o dobanda foarte redusa, iar pre-aprobarea se face in 10 minute, prin telefon pri online, prin internet.

La Cetelem, daca te imprumuti 10000 lei pentru 12 luni, rata lunara este de 914,40 lei. Pentru 24 de luni, acelasi imprumut are o rata lunara de 496,80 lei. pentru 36 de luni, rata lunara ajunge la 359 lei, iar pentru 48 de luni, rata este de 291,10 lei.

Ce sume de bani poti imprumuta de la IFN-urile din Romania?

Dupa cum va informam mai sus, mai sunt IFN-uri ce acorda credite rapide fara garantii, in conditii permisive, insa, sumele maxime acordate nu ajung nici pe departe in apropierea lui 10.000 lei (suma de bani pe care noi ne-am propus „ipotetic” s-o imprumutam astazi).

Iata cateva exemple despre sumele maxime oferite de IFN-urile ce acorda imprumuturi rapide:

 • CreditFix – maxim 10.000 lei;
 • Viva Credit – maxim 20.000 lei;
 • Provident – 15.000 lei;
 • CreditPrime – maxim 10.000 de lei;

Asadar, daca ai nevoie de 10.000 de lei bani imprumut, poti apela la una din societatile enumerate anterior (Credius, Provident, Viva Credit, etc), ori poti incerca la bancile comerciale. Evident, conditiile de accesare pentru creditele bancare sunt mai dificile, insa, si dobanzile sunt mai mici decat cele ale IFN-urilor.

Related Posts

7 Comments

 1. C D
 2. F V
 3. M S
 4. I P
 5. M E
 6. DAVID S
  • Grigore Dana

Add Comment