You are here: Home Info credite nebancare Am nevoie urgenta de 10.000 lei imprumut

Am nevoie urgenta de 10.000 lei imprumut

De unde pot imprumuta urgent 10.000 de lei, fara sa fiu nevoit sa prezint multe acte?

Cererea si oferta de imprumuturi rapide este una destul de limitata cand vine vorba de sume mai mari de bani, iar 10.000 de lei este o suma mare daca ne raportam la aceasta clasa de credite. De regula, astfel de imprumuturi nu depasesc 200 de lei, iar daca mai este vorba si de o prima acordare, uneori ne oprim la 50-100 de lei.

Si atunci, cum faci daca vrei sa imprumututi sume mai mari de bani, in aceleasi conditii lejere de acordare? Evident, cauti si alte oferte.

Spre exemplu, cei de la Credius ofera sume mari de bani in conditii lejere, chiar si fara adeverinta de venit, daca esti dispus sa platesti in plus. Diferenta de la un imprumut cu adeverinta la unul fara adeverinta de venit era de 10 puncte procentuale.

Credius este o Institutie Financiara Nebancara ce ofera credite rapide doar cu buletinul si fara adeverinta de venit, iar avantajul major este ca de la ei poti obtine sume mai mari de bani.

Pentru astfel de sume, care pot urca pana la 25.000 de lei, cei de la Credius iti solicita sa ai un buletin de identitate, un extras de cont bancar si sa completezi o cerere de oferta de credit tip Credius. Rata dobanzii este fixa si are o valoare de 19% pe an. Atentie, pentru sumele cuprinse intre 15.000 si 25.000 de lei, vei avea nevoie de garant, adica de fideiusor, pentru sumele mai mici de 15.000 de lei, nu ai nevoie de garant. Deci, in cazul nostru, pentru ca vorbeam de un imprumut urgent in valoare de 10.000 de lei, putetm obtine creditul fara batai de cap, fara garantii si fara giranti. Pentru a aplica, indiferent de suma, trebuie sa ai o varsta intre 18 si 65 de ani si un venit minim de 400 de lei, venit ce este evidentiat de extrasul de cont bancar, in cazul in care nu doresti sa prezinti adeverinta de venit.

Mai mult de atat, un astfel de credit in valoare de 10.000 de lei, poate fi accesat in 60 de minute, in orice zi din saptamana, atat ziua cat si seara, in maxim 60 de minute. Pratic, cu buletinul si un extras de cont, poti face rost de banii doriti in regim de urgenta, fara sa ti se solicite adeverinta de venit. Dar, trebuie sa stii ca daca detii acest document si-l poti arata, vei obtine o dobanda mai mica.

O alta cale de a face rost de suma propusa de noi (10.000 lei), este accesarea unui imprumut de la Provident. Da, Providentul a urcat limita de acordare la 10.000 de lei, insa, pentru a obtine maximul trebuie sa indeplinesti niste conditii esentiale de venit si de regula, primul imprumut are o valoare mult mai mica. Si totusi, daca te hotarasti sa apelezi la Provident, vei avea nevoie de buletin si o dovada de venit (fluturas de salariu, cupon de pensie, etc).

In cazul in care esti pensionar, avand o varsta de pana in 75 de ani, poti apela pentru accesarea unui credit de 10.000 de lei tot la cei de la Credius. Venitul minim solicitat si in acest caz trebuie sa fie mai mare de 400 de lei lunar. Pentru a aplica, ai nevoie de buletin, de ultimul talon de pensie in original si de o cerere de oferta de credit tip de la Credius.

O alta varianta pentru a obtine o suma de 10.000 de lei este accesarea unui credit de la Cetelem. La Cetelem insa, conditiile pentru un imprumut cu o asemenea valoare, sunt mai dificil de indeplinit. In acest caz, documentele necesare sunt urmatoarele: copie dupa buletin, adeverinta de venit ori fluturas de salariu pentru angajati, document care sa ateste domiciliu, un extras de cont si o fisa fiscala pe anul precedent. Daca poti sa aduci aceste documente, poti obtine o dobanda foarte redusa, iar pre-aprobarea se face in 10 minute, prin telefon pri online, prin internet.

Dupa cum va informam mai sus, mai sunt IFN-uri ce acorda credite rapide fara garantii, in conditii permisive, insa, sumele maxime acordate nu ajung nici pe departe in apropierea lui 10.000 (suma de bani pe care noi ne-am propus „ipotetic” s-o imprumutam astazi).

Iata cateva exemple despre sumele maxime oferite de IFN-urile ce acorda imprumuturi rapide:

1. CreditFix – maxim 500 lei;
2. Viva Credit – maxim 1000 lei;
3. Ferratum – 1.290 lei;
4. ExtraSimplu (IFN Extra Finance) – maxim 2000 lei;
5. Telecredit – maxim 500 de lei;

Asadar, daca ai nevoie de 10.000 de lei bani imprumut, poti apela la una din societatile enumerate anterior (Credius, Provident, Cetelem, etc), ori poti incerca la bancile comerciale. Evident, conditiile de accesare pentru creditele bancare sunt mai dificile, insa, si dobanzile sunt mai mici decat cele ale IFN-urilor.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies