Imprumut cu aprobare rapida. In cateva minute.

Multe IFN-uri din piata dau accesul clientilor la un credit cu aprobare rapida. Vezi ce inseamna acesti timpi mici de accesare.

Cum accesezi un credit cu aprobare rapida?

Un credit cu aprobare rapida este un produs ce presupune existenta unor conditii de eligibilitate superficiale, usor de indeplinit, acte putine si o modalitate de accesare cat mai prietenoasa.

De regula, aceste credite se acceseaza online, completand niste formulare simple, iar odata ce creditul a fost aprobat, contractul de credit se semneaza tot online.

Desi greu de crezut, exista accesari si mai facile decat cea online. Accesarea prin telefon este un astfel de tip de accesare. Solicitarea unui credit nebacar prin telefon nu implica niciun fel de documente, insa are o conditie, si anume, sa fi furnizat deja respectivei societati informatii legate de bonitatea ta de client, precum si datele personale necesare.

Conditii de accesare:

– limitare de varsta, de regula varsta mai mare de 18, iar maxima variaza destul de mult de la o societate la alta (la unele varsta maxima este de 65, la altele de 75);
– buletin valabil – copie scanata ori fotografiata;
– extras de cont (pe ultima luna la aunele IFN-uri, pe ultimul an la altele);
– rareori se mai solicita si alte dovezi de venit (fluturas de salariu, adeverinta de venit pe anul anterior, fisa fiscala pe anul anterior, alte dovezi de venit caracteristice persoanelor ce obtin venituri din activitati independente);
– cetatenie romana
– unele IFN-uri solicita o factura de utilitati recenta.

Un credit cu aprobare rapida presupune asumarea unor riscuri de catre societatile financiare ce-l acorda. De regula, aceste riscuri sunt transformate de IFN-uri in costuri. Acesta este motivul pentru care dobanzile practicate de IFN-uri pentru creditele rapide sunt de regula foarte mare.

Dar, pentru ca imprumuturile sunt acordate pe perioade scurte de timp, sumele totalizatoare rezultate pentru dobanzi nu sunt chiar atat de mari.

Citeste si  Esti debitor si nu stii unde sa te imprumuti?

Pentru ca dobanda anuala efectiva este obligatoriu de afisat de catre toate societatile financiare, fie ele banci ori IFN-uri, si in cazul creditelor rapide DAE-ul este punct de referinta in costurile afisate de societatile financiare.

Creditele cu aprobare rapida au dobanzi anuale efective ce depasesc 2000 – 4000 %. Astfel de numere ne dau fiori cand le vedem in dreptul unui produs financiar.

Unele dintre aceste imprumuturi online se acorda in 15 minute de la accesare.

Pe de alta parte, daca tinem cont ca imprumutul este acordat pe 3 luni, nu pe un an de zile, putem doar sa ne gandim precauti la DAE, in sensul in care, daca nu ne rambursam creditul timp de un an de zile, vom plati raportat la un an niste sume foarte mari, atunci dobanda ca atare afisata are sens.

Pana la urma, nu este deloc rau sa fim precauti cand vine vorba de accesarea unui imprumut. Mai bine sa ne speriem si sa fim responsabili decat sa ne aruncam cu capul inainte, fara sa ne pese de urmari.

Un credit cu aprobare rapida presupune existenta unor nevoi urgente. Noi va sfatuim sa nu va ganditi sa accesati astfel de produse pentru cine stie ce mofturi. Un astfel de imprumut este util in situatii in care ai cu adevarat nevoie de bani. Acest lucru ni-l sugereaza chiar IFN-urile ce au in portofoliu astrfel de produse financiare.

IFN-uri ce acorda credite cu aprobare imediata:

Viva Credit, o societate ce acorda unul din cele mai rapide credite din piata. Intre timp, cei de la Viva Credit si-au transformat creditul pana la salariu intr-o linie de creditare pe cinci ani. Daca rambursezi in primele 30 de zile de la accesare, dobanda este 0.  Pe parcursul celor cinci ani, ai posibilitatea sa dispui de banii respectivi cand doresti, cu conditia sa-i rambursezi. Banii se intorc in contul alocat tie si iti stau la dispozitie ori de cate ori doresti.
Ocean Credit – un IFN ce acorda la randu-i un credit cu aprobare rapida, credit pe termen scurt, acordat online. Ocean Credit ofera o descoperire de cont rapida, disponibila pe o luna, doua ori trei luni. Dobanda lunara este fixa. Suma maxima acordata de acest IFN este de maxim 6.000 lei (creditul Delfin) si de maxim 3.500 lei (creditul Delfin).
Smile Credit este o societate financiara, care acorda imprumuturi cu aprobare rapida, chiar si celor inscrisi in Biroul de Credit. Fara adeverinta de venit, produsul celor de la Smile Credit este un ajutor binevenit si pentru cei aflati in Biroul de Credit. Imprumutul lor se acorda pe trei luni, iar suma maxima ce poate fi accesata este de 2000 de lei. Creditul se acorda pentru maxim 24 de luni. Daca rambursezi in primele 7 zile nu platesti dobanda.
Credius este un atl IFN ce ofera credite ieftine online doar cu buletinul, cu aprobare in 60 de minute. Este una din cele mai rapide solutii din piata, iar costurile sunt de asemenea avantajoase. La Credius poti apela chiar daca esti inscris in Biroul de Credit ca restantier. Cei de la Credius mai au insa un atuu, acorda sume mai mari de bani pentru perioade lungi de timp (sumele de bani ce pot fi accesate variaza intre 1.500 si 40.000 de lei, iar perioada de accesare este intre 12 si 60 de luni). De asemenea, ei au un produs destinat exclusiv pensionarilor, un produs pentru diaspora, dar si unul pentru microintreprinderi.

Citeste si  Credit IFN rapid fara extras de cont bancar

In general, toate IFN-urile care permit accesarea online, mizezaza pe acordarea rapida a banilor.

Sunt multi clienti care, aflati intr-o situatie disperata, isi doresc sa faca rost urgent de bani. Si atunci, cauta solutii cat mai eficiente, daca se poate fara deplasari.

Din acest punct al necesitatii deriva si ofertele. Iata ca unele IFN-uri au venit in intampinarea acestor nevoi si au facut posibilita scurtarea timpilor de acordare.

Unii clienti chiar se bucura de acordarea rapida a acestor societati, desi ei s-ar putea califica si pentru un credit de nevoi personale de la banci.

In aceasta situatie, bancile au fost nevoite sa actioneze pe partea de timpi de acordare. Si au evoluat foarte mult in ultimii ani. Cel mai important pas facut de banci in aceasta directie a fost cand au renuntat la solicitarea adeverintei de venit si au trecut la interogarea bazei de date ANAF pentru inspectarea veniturilor.

Related Posts

Add Comment