Cumparaturi in rate cu STAR BT. Simplu si comod.

Ai auzit de cardul STAR BT? Poti accesa online un astfel de instrument de plata si poti cumpara in rate fara dobanda produsele preferate.

Iata cardul STAR BT – caracteristici

Cardul de credit STAR FORTE iti pune la dispozitie sume de bani de maxim 25.000 de lei.

Acest card de credit este oferit de Banca Transilvania.

STAR Forte este un card de cumparaturi ce poate fi folosit pentru plata in rate fara dobanda din magazinele partenere (sunt peste 12.000 de magazine partenere pe care le aveti la dispoizitie).

Pentru accesarea cardului STAR Forte, trebuie sa aveti un venit minim net lunar de 800 lei. Poti sa soliciti un credit de 5 ori mai mare decat venitul tau lunar, insa suma maxima pe care o o poti accesa este de 25.000 lei. Poti sa folosesti un sistem de plata in rate fara dobanda, beneficiind de pana la 18 rate.

Cardul STAR Forte se acorda pe 5 ani, are o taxa de emitere de 20 de lei si o taxa de administrare de 25 de lei pe an.

Un produs similar este si Cardul Direct oferit de catre BT Direct – sectia nebancara a grupului financiar ce integreaza si cunoscuta banca.

Nu uita ca ai si o perioada de gratie de 55 de zile

cu cardul STAR forte.

Taxa de emitere este de 20 de lei, iar cea de administrare de 25 de lei pe an.

Star BT – se ocupa de mediu

In perioada 11 aprilie 2022 – 29 septembrie 2022, Star BT ne propune campania „E verde tot! – Pentru tine. Pentru mediu.”

Astfel, cu cardul STAR poti sa beneficiezi de o locuinta verde, folosind energie verde, de deplasari eco-friendly, de sisteme de racire ecologice, de sisteme de incalzire eco-friendly.

Ce fel de cheltuieli poti face cu cardul STAR BT? De la cele medicale, la turism, de la produse electrocasnice si electronice la produse IT, de la incaltaminte la imbracaminte.

Citeste si  Acces la finantare pentru societati mici si mijlocii

Cerinte pentru accesarea cardului Star Forte

Pentru a primi un astfel de card, trebuie sa ai o vechime in munca de minim trei luni la actualul loc de munca si o varsta intre 18 si 60 de ani, pentru pensionari varsta maxima este de 65 de ani.

Carul de cumparaturi STAR Forte de la Banca transilvania poate fi de un real ajutor cand vrei sa achiziti cumparaturi online ori din magazin, dar el poate fi folosit foarte bine si pentru retrageri de la bancomat.

Tranzactiile online sunt securizate, deci nu trebuie sa-ti faci griji in privinta lor.

Acest card vine si cu o perioada de gratie, foarte utila in perioadele in care nu stai bine cu banii.

Daca aduni puncte Star din magazinele partenere, acestea se transforma in bani ce pot fi folositi la viitoare cumparaturi.

Caracteristicile cardului

Cardul Star Forte este in fapt o linie de creditare de maxim 25.000 de lei, cu conditia ca detinatorul sa nu depaseasca gradul de indatorare admis.

Dobanda acestui credit este de 24% pe an.

Poti solicita acest Card Star Forte BT online (de pe platforma bancii in seciunea de carduri), ori prin telefon 0800 80 CARD (2273).

Cardurile de cumparaturi in rate oferite de Banca Transilvania: STAR Forte, STAR Gold, STAR Platium.

STAR Gold are limita intre 4.000 lei si 50.000, cu taxa de administrare de 200 de lei pe an si perioada de acordare de maxim 5 ani.

STAR Platinum are limita de accesare intre 12.000 lei si 150.000 de lei, perioada de acordare fiind de maxim 5 ani. Taxa de emitere este de 350 de lei, iar cea de administrare anuala de 350 de lei.

Atunci cand cumperi dintre-un magazin, poti sa soliciti sa platesti in rate, beneficiind astfel de rate fara dobanda in magazinele partenere STAR.

Ce beneficii ofera?

Programul de plata in rate fara dobanda STAR – facilitate atasata cardurilor Banca Transilvania permite achitarea de catre posesorii de carduri a unor cumparaturi cu plata in rate fara dobanda.

Citeste si  Obtine 3 salarii in avans cu un descoperit de cont

Pentru a participa la acest program trebuie sa fii persoana fizica cu domiciliul ori resedinta in Romania si sa detii un astfel de card de credit emis de BT.

Numarul de rate fara dobanda este variat de la un comerciant la altul, deci, informati-va inainte de achita prin acest sistem de plata.

Pentru a urmari plata ratelor, puteti folosi aplicatiile BT Pay ori BT 24.

Platind cu aceste carduri, puteti primi puncte STAR. La magazinele fizice, daca comerciantul este partener STAR primesti pana la 15% din valoarea cumparaturilor in puncte STAR. Daca comerciantul nu este partener, obtii doar 0,3% din valoarea cumparaturilor in tara si respectiv 0,1% din valaorea cumparaturilor in strainatate. Aceste puncte pot f folosite in magazinele partenere, cu conditia sa anunti ca faci plata cu cardul de cumparaturi STAR si folosesti punctele STAR. Pe platforma onlinestarbt.ro gasiti si lista magazinelor care accepta plata cu puncte STAR.

Related Posts

Add Comment