You are here: Home Servicii Cumparaturi in rate cu STAR BT

Cumparaturi in rate cu STAR BT

Cardul STAR este un instrument de plata cu care poti sa cumperi in rate fara dobanda din magazinele partenere BT

Cumparaturi in rate cu STAR BT iti pune la dispozitie sume de bani echivalentul maxim a de 5 ori venitul tau lunar.

Acest card de credit este oferit de Banca Transilvania.

STAR Forte este un card de cumparaturi ce poate fi folosit pentru plata in rate fara dobanda din magazinele partenere (sunt peste 12.000 de magaizne partenere pe care le aveti la dispoizitie).

Pentru accesarea cardului STAR Forte, trebuie sa aveti un venit minim net lunar de 800 lei. Poti sa soliciti un credit de 5 ori mai mare decat venitul tau lunar, insa suma maxima pe care o o poti accesa este de 25.000 lei. Poti sa folosesti un sistem de plata in rate fara dobanda, beneficiind de pana la 18 rate.

Cardul STAR Forte se acorda pe 5 ani, are o taxa de emitere de 20 de lei si o taxa de administrare de 25 de lei pe an.

Pentru a primi un astfel de card, trebuie sa ai o vechime in munca de minim trei luni la actualul loc de munca si o varsta intre 18 si 60 de ani.

Cardurile de cumparaturi in rate oferite de Banca Transilvania: STAR Forte, STAR Gold, STAR Platium.

STAR Gold are limita intre 4.000 lei si 50.000, cu taxa de administrare de 200 de lei pe an si perioada de acordare de maxim 5 ani.

STAR Platinum are limita de accesare intre 12.000 lei si 150.000 de lei, perioada de acordare fiind de maxim 5 ani. Taxa de emitere este de 350 de lei, iar cea de administrare anuala de 350 de lei.

Citeste si  IFN Extra Finance lanseaza XtraGarant, produse financiare garantate

Atunci cand cumperi dintre-un magazin, poti sa soliciti sa platesti in rate, beneficiind astfel de rate fara dobanda in magazinele partenere STAR.

Programul de plata in rate fara dobanda STAR – facilitate atasata cardurilor Banca Transilvania permite achitarea de catre posesorii de carduri a unor cumparaturi cu plata in rate fara dobanda.

Pentru a participa la acest program trebuie sa fii persoana fizica cu domiciliul ori resedinta in Romania si sa detii un astfel de card de credit emis de BT.

Numarul de rate fara dobanda este variat de la un comerciant la altul, deci, informati-va inainte de achita prin acest sistem de plata.

Pentru a urmari plata ratelor, puteti folosi aplicatiile BT Pay ori BT 24.

Platind cu aceste carduri, puteti primi puncte STAR. La magazinele fizice, daca comerciantul este partener STAR primesti pana la 15% din valoarea cumparaturilor in puncte STAR. Daca comerciantul nu este partener, obtii doar 0,3% din valoarea cumparaturilor in tara si respectiv 0,1% din valaorea cumparaturilor in strainatate. Aceste puncte pot f folosite in magazinele partenere, cu conditia sa anunti ca faci plata cu cardul de cumparaturi STAR si folosesti punctele STAR. Pe platforma onlinestarbt.ro gasiti si lista magazinelor care accepta plata cu puncte STAR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies