Credit IFN rapid fara extras de cont bancar

Ai vrea un credit fara extras de cont pentru ca iti poti justifica in alt mod veniturile? Il poti obtine de la unele IFN-uri ce permit astfel de accesari.

Cine aspira la un credit fara extras de cont?

Credit IFN rapid fara extras de cont bancar solicita cei ce nu detin un cont bancar, ori cei ce nu-si incaseaza veniturile printr-o banca.

Exista persoane care prefera sa nu lucreze cu bancile, nu-si fac cont bancar, primesc salariul in mana, etc. Fie ca e vorba de superstitii ori convingeri generate in timp din cine stie ce considerent, aceste persoane sunt ingradite cumva de la creditare, ofertele pentru ele fiind destul de limitate.

Chiar daca un imprumut rapid IFN nu presupune neaparat un extras de cont, pentru ca, veniturile pot fi dovedite si in alte moduri (o copie dupa fluturasul de salariu, dupa cuponul de pensie, o adeverinta de venit de la ANAF ori direct de la anagajator, etc), totusi lucrurile se complica la accesare daca nu ai un cont bancar.

De asemenea, ridicarea banilor, odata ce ti-a fost aprobat imprumutul, poti s-o faci direct de la o banca cu care lucreaza respectivul IFN.

Unele IFN-uri au sectiuni dedicate acestor persoane si indica bancile de unde clientii isi pot ridica banii imprumutati, daca nu vor sa-i primeasca intr-un cont bancar personal.

Tentatia obtinerii unui imprumut pana la salariu fara extras de cont este mare, de aceea trebuie sa urmaresti cu atentie costurile unui astfel de produs. Fii atent si la dobanzile penalizatoare!

La cine poti apela pentru un credit fara extras de cont?

E bine de stiut ca un imprumut rapid fara cont bancar nu reprezinta un produs specific in sensul delimitarii de creditele nebancare clasice.

Una dintre solutiile din piata sunt IFN-urile care permit gestionarea la propria-ti locuinta a creditului. In acest mod consultantul se va deplasa la tine acasa, iti va verifica veniturile si tot el iti va acorda creditul, iar ulterior va ridica ratele.

Citeste si  Credite pentru nesalariati - 3 variante sigure

O alta abordare este aceea a analizarii veniturilor prin intermediul ANAF si ulterior a ridicarii banilor de la ghiseul unei banci.

De principiu, extrasul de cont nu este doar pentru a inspecta veniturile, ci si pentru a-ti putea vira ulterior banii imprumutati.

Aplicarea implica aceleasi conditii de eligibilitate. Faptul ca nu detii un cont bancar si nu poti oferi un extras de cont, nu te scuteste din a oferi informatii referitoare la veniturile tale.

In primul rand, la accesarea oricarui imprumut, trebuie sa dovedesti ca ai bonitatea necesara rambursarii in conditii optime a sumei de bani datorate.

Aceasta dovada poate fi un extras de cont, dar poate la fel de bine sa fie, cum spuneam si mai sus, un fluturas de salariu, un cupon de pensie, o adeverinta de venit de la ANAF, o adeverinta de venit completata de anagajator, etc.

Cand ai la indemana un cont bancar si veniturile ti le incasezi prin el, lucrurile sunt simple. Transferul de bani se face rapid, iar modalitatile de rambursare sunt de asemenea la indemana.

Care este abordarea IFN-urilor?

IFN-urile prefera clientii cu conturi bancare care pot prezenta un extras de cont, dar nu refuza nici clientii care nu detin acest cont, unele Institutii Financiare Nebancare specificand in clar ce se intampla in caz contrar.

De cand bancilor le este usor sa verifice ce venituri ai, datorita acordului de colaborare cu cei de la ANAF, poti sa soliciti foarte rapid un credit bancar si poti primi banii chiar in ziua accesarii.

Exista oferte bancare, cum este cea de la ING Bank – creditul pe repede inainte, pentru care nu ti se solicita documente de venit, ci acordul de verificare pentru ANAF.

Practic, daca esti salariat ori pensionar, poti primi creditul chiar pe loc (dureaza cateva ore pana se verifica baza de date ANAF).

Asadar, exista posibilitatea sa contractezi un credit chiar fara cont bancar.

Citeste si  Imprumut cu aprobare rapida. In cateva minute.

Daca vrei ca timpul de acordare sa fie extrem de scurt, te poti adresa direct IFN-urilor.

Sunt IFN-uri care au in oferte credite la domiciliu. Aceste IFN-uri nu impun conditia de a avea un extras de cont pentru dovedirea veniturilor.

Iata cateva dintre IFN-urile care au in portofoliu credite la domiciliu: Provident, iCredit, BRD Finance, etc.

Cum te imprumuti daca nu faci dovada veniturilor?

Cum se procedeaza in acest caz? Cum se gestioneaza creditul? Practic, IFN-ul delega un reprezentant / un colaborator, care se deplaseaza la tine acasa, iti prezinta ofera, iti ofera informatiile necesare, iti verifica datele, iti aduce contractul la semnate, iar mai apoi vine pentru ridicarea ratelor aferente creditului.

Spre exemplu, cei de la Ferratum ofera posibilitatea sa primesti banii imprumutului pe care il contractezi la ei, fie prin transfer bancar, fie printr-un drum la banca, dupa aprobare.

Atunci cand vrei sa ridici banii in numerar de la o agentie a unui banci partenere Ferratum, atunci ai nevoie de buletin pentru a-i ridica de la banca.

Documentele de venit la ei pot fi variate, nu neaparat extras de cont. Se solicita veniturile pentru ultimele trei luni si la nevoie se solicita si fisa fiscala pentru anul anterior.

Un alt IFN care nu solicita neaparat extrasul de cont este BRD Finance (un IFN parte a grupului financiar din care face parte si BRD Bank).

BRD Finance nu solicita nici adeverinta de venit, daca au posibilitatea sa-ti verifice veniturile prin intermediul ANAF. Printre ofertele lor, se numara si creditele cu acceesare directa la domiciliu.

iCredit de asemenea ofera imprumuturi la domiciliul clientilor, consultantii acestui IFN tinand legatura cu clientii de la accesare pana la finalizarea contractului de credit.

Cei de la Provident sunt arhicunoscuti pentru serviciul lor de gestionare la domicliu a imprumuturilor. Cred ca este si prima societate nebancara ce a oferit acest serviciu pe piata romaneasca.

Citeste si  Cumparaturi in rate cu STAR BT. Simplu si comod.

Related Posts

Add Comment