Cumparaturi cu Cardul Direct oriunde in lume

Un instrument de plata marca BT Direct – divizia nebancara a grupului financiar BT, Cardul Direct vine cu dobanda 0 pentru rambursare in 55 de zile.

Prin acest card se poate plati oriunde in lume si in mod online.

Acest card se poate folosi in orice locatie, acolo unde apare sigla Mastercard si care poate fi inrolat in aplicatia BT Pay.

Cu el se pot face cumparaturi in rate fara dobanda din magazinele partenere. Poti alege si varianta de rate oriunde, optiune disponibila prin SMS.

Daca rambursezi sumele imprumutate in maxim 55 de zile de la efectuarea tranzactiei integrale, beneficiezi de dobanda 0.

Avantajele Cardului Direct:

 • ai rate fara dobanda in magazinele partenere
 • obtii pana la 3 rate fara dobanda in orice magazin din tara
 • beneficiezi de 4 pana la 36 rate cu dobanda 1% pe luna
 • primesti SMS pentru a alege optiunea de rate
 • comision 9 la plata cu cardul
 • perioada de gratie de 55 de zile
 • poti plati extrem de rapid apeland la Contactless pentru cumparaturi mai mici de 100 de lei
 • beneficiezi de siguranta la cumparaturile online cu 3D Secure
 • iti estionezi mai bine bugetul primind pe email extrasul lunar cu tranzactiile
 • poti retrage numerar ori de cate ori ai nevoie de la bancat
 • printr-un simplu SMS la 3750 poti obtine informatii despre valoarea de plata, dobanda si comisionul de retragere numerar.

Acest instrument de plata este un card de cumparaturi clasic, rapid de obtinut si cu multiple avantaje pentru solicitanti.

card bt direct

Costurile aferente acestui card:

 • rata dobanzii anuale este fixa – 27,5%
 • rata dobanzii penalizatoare – 3% la care se adauga rata dobanzii anuale.

Pe platforma online BT Direct gasiti un calculator de rate credit in magazin la care puteti apela cu incredre pentru a va determina valoarea ratei lunare pe care o aveti de plata.

Exista foarte multe magazine partenere la care puteti apela, acoperind o gama larga de produse: asigurari, imobiliare, auto – moto, constructii, electronice si IT, electrocasnice, fashion, food & drinks, medical, mobila, sport, transport, turism, vet/pet.

Citeste si  Ai aflat ce inseamna scorul FICO? Vezi cum se calculeaza.

Printre magazinele partenere unde puteti folosi Cardul Direct cu dobanda 0 amintim aici: eMAG, Flanco, Ideall, Staer, Hornbach, Dedeman, BricoDepot, Practic Electrocasnice, Altex, FlyMusic, etc.

O informatie care s-ar putea sa fie de interes este faptul ca din 1 noiembrie 2023, pentru comisionul de plata prin dispozitiv Flanco, catre Biroul de Credit BT Direct va costa 1.19 lei pentru plata.

Pentru serviciul SMS Alert, care este gratuit in primele trei luni, se plateste 5 lei pe luna.

Cum obtii acest card?

 • poti accesa online, lansad date tale personale intr-uh formular de contact de pe platforma online, vei fi sunat pentru a ti se solicita date, primesti un raport cu eligibilitatea ta in maxim 30 de minute.
 • in magazin, mergi cu actul de identitate si cu o adeverinta de venit ori talon de pensie daca nu ai venituri inregistrate la ANAF. Mergi intr-o agentie si aplici, iar in maxim 3 zile primesti acasa Cardul Direct. Dupa ce primesti cardul, vei receptiona si PIN la scurt timp. Cardul Direct se activeaza direct la telefonul 021 308 4000, prin serviciul de relatii cu clientii.

Pentru a-ti activa cardul, trebuie sa-l ai la indemana tunci cand suni pentru a-l activa.

Cardul poate fi folosit si pentru tranzactii internationale, totul este sa fie afisata sigla Mastercard.

Cardul este valabil pana in ultima zi a lunii inscrise pe el. Pentru reinnoire, cardul se trimite la adresa de corespondenta.

Daca pierzi cardul, trebuie sa suni la 021 308 40 40 (numar disponibil non-stop_ pentru a raporta pierderea si pentru a fi blocat cardul, prevenind astfel tranzactii nedorite.

Informatii suplimentare despre acest card gasiti in sectiunea dedicata functionarii lui pe platforma BT Dicrect – Cum functioneaza Cardul Direct.

Related Posts

Add Comment