You are here: Home Info credite nebancare Imprumuturi rapide fara carte de munca 2019

Imprumuturi rapide fara carte de munca 2019

Obtinerea unui credit fara carte de munca in 2019 este complinita de existenta unui venit permanent.

Imprumuturi rapide fara carte de munca 2019 vor cauta toti aceia ce nu lucreaza cu carte de munca, ori care lucreaza „la negru” ori la „gri”, cum se spune la noi.

Pentru ca ma veti intreba de ce cauta oameni astfel de facilitati, va voi raspunde: pentru ca, conform noului cod fiscal, micile afaceri vor fi dezavantajate, foarte multe firme mici se vor inchide, foarte multe vor fi nevoite sa iasa din circuit doar pentru a nu plati niste sume mari trimestrial, doar pentru ca asa a vrut un fost primar, fost ministru, actual acuzat.

Sunt si banci care au facut compromisuri privitoare la cartea de munca, admitand si persoane fara contract de munca pe perioada nedeterminata.

In fapt, daca iti poti sustine bonitatea actuala cu acte, bancile iti acorda creditul si fara carte de munca.

In prezent, foarte multi romani care isi desfasurau o anumita activitate se angajau de forma in vreo microfirma pentru a le „merge cartea de munca si vechimea”. Acum, cu aceste noi taxe impuse firmelor mici, va fi aproape imposibil sa mai tina cineva o societate doar pentru a cumpara cateva facturi fictive de la doamna cu fuste largi de la colt.

Asadar, care va fi urmarea? Oamenii nu vor mai spera la un credit rapid doar cu buletinul si un fluturas de salariu, ci vor dori sa gaseasca imprumuturi rapide fara carte de munca.

Cartea de munca va fi un bun de mare valoare in urmatorii ani, atat din cauza acestor ingradiniri fiscale, dar si din cauza asigurarilor care isi vor schimba, dupa parerea noastra, orientarea. Sa nu uitam ca inspre asigurari nu s-a uitat nimeni cu adevarat pana acum. Doar la o mica aruncare de privire a disparut un intreg galon de la ASF, trebuie sa ne mai intrebam ce se va intampla daca va fi analizat in detaliu acest sector?

Citeste si  Imprumuturi persoane fizice oferite de societatile nebancare

Anul acesta a fost si anul in care, s-au echilibrat destul de bine impozitarile pe persoana fizica cu cele pe firma, astfel ca, oamenii prefera mai degraba incasarea veniturilor pe persoana fizica, pentru a nu mai plati contabil la firma, pentru a evita complicatiile aferente desfasurarii activitatilor pe o firma in Romania.

Cum se prezinta in acest moment sectorul imprumuturilor rapide fara carte de munca? S-au schimbat multe in perceptiile institutiilor financiare.

Practic, sunt cateva societati nebancare ce acorda credite rapide doar pe baza buletinului de identitate, insa, acestea solicita un extras de cont, chipurile pentru a-ti trimite banii imprumutati. Daca rascolesti un pic prin platforma online, vei intelege ca extrasul de cont este util in vizualizarea veniturilor tale intrate de-a lungul unei perioade in banca. Deci, nu va garantam ca cei ce spun ca acorda credite doar cu buletinul, o si fac.

Pentru solicitarea de credite fara carte de munca, pentru siguranta, daca vreti bani rapid, ar trebui sa va adresati direct IFN-urilor. Bancile  au devneit si ele mai permisive in privinta acordarii de credite fara carte de munca. In acest punct, bancile accepta o gama larga de venituri, nu doar cele incasate pe cartea de munca.

Pentru angajati, bancile solicita vechime minima la locul actual de munca de trei luni si in total vechime de un an. Asadar, pentru angajati este nevoie cu siguranta de carte de munca.

Pentru persoanele care obtin venituri din activitati independente, bancile solicita alte documente, in functie de specificul fiecarui caz in parte.

Haideti sa vedem cateva dintre societatile nebancare, care la prima vedere par a acorda imprumuturi rapide fara carte de munca:

Citeste si  Am nevoie urgenta de 10.000 lei imprumut

1. Credius. Aceasta societate nebancara ce si-a facut lansarea in marile magazine de mobila, oferind rate avantajoase in conditii lejere pentru achizitionarea unor obiecte de mobilier. Acum a devenit una din cele mai cunoscute societati nebancare, romanii fiind atrasi indeosebi de partea lor de creditare fara adeverinta de venit. La Credius ai nevoie doar de buletin pentru a lua un credit avantajos. Ai la indemana accesarea online ori la birourile Credius din toata tara. Poti sa-ti calculezi ratele lunare utilizand calculatorul de pe platforma IFN-ului. Cei de la Credius solicita mai nou sa ai o vechie minima de o luna la locul de munca, sa ai peste 18 ani si sa fii ceatean roman. Credius verifica Biroul de Credit, iar pentru venituri are la indemana baza de date ANAF, cu acordul tau expres.

2. Creditul simplu de la Ferratum este unul rapid, functionand cu succes pe piata nebancara. Poti solicita la Ferratum un credit doar cu buletinul. Cei de la Ferratum ne informeaza ca se poate sa accesam un credit rapid fara carte de munca, cu conditia sa ai venituri, indiferent de sursa (PFA, bani din chirie, etc.). Pentru accesa un imprumut rapid fara carte de munca la Ferratum trebuie sa completezi datele din buletin si sa oferi datele de venit.

3. Creditul Extrasimplu de la IFN Extra Finance. Aceasta oferta este una deosebit de flexibila, dupa cum declara pe platforma online aceasta societate. Imprumuturile sunt rapid si acordate fara garantii, doar pe baza buletinului de identitate si a unei copii dupa extrasul de cont. Pentru ca este simplu, banii ii puteti obtine chiar si in aceeasi zi. Cei de la IFN Extra Finance, ne atrag atentia insa, intr-un colt ca puteti accesa acest credit daca aveti 18 ani minim, daca aveti o sursa de venit stabila si un card bancar in care sa va fie livrat salariul ori pensia. Mai mult, nu mai spunem, va lasam pe dumneavoastra sa aflati daca aceste cuvinte inseamna imprumuturi rapide fara carte de munca, cu conditia sa aveti un venit.

Citeste si  5 oferte de credite fara batai de cap

Acum, trebuie sa stiti ca, a nu avea venituri e una, a nu avea venituri incasate pe carte de munca e alta. Stiti cu totii ca fiasco-ul fiscal din ultimii ani a bulversat pur si simplu sistemele de impozitare, nu mai vorbesc de cetateni.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies