Imprumuturi comode fara carte de munca 2023

Este posibil sa accesezi imprumuturi bancare fara carte de munca? DA! Conditia este sa probezi ca obtii venituri permanente din surse sigure.

Bancile si IFN-urile solicita doar actul de identitate la acordarea unui credit, cartea de munca nu mai exista fizic, dar se poate verifica online.

La cartea de munca in format fizic s-a renuntat de ani buni, de acum existand un registru electronic unde sunt pastrate datele privitoare la vechimea angajatilor – Registrului General de Evidenta a Salariatilor in format electronic (REVISAL).

Cartea de munca nu se mai gaseste in format fizic, ci doar digital (REVISAL). Puteti chiar sa o analizati online incepand din acest an. Prin urmare, este simplu de acum sa va verificati online activitatea desfasurata in trecut, si eventual sa va calculati pe viitor drepturile care v-ar putea reveni dupa pensionare.

Vechimea in munca se poate dovedi si cu o adeverinta eliberata de angajator.

Noutatile din 2023

Acestea se refera la cei care vor sa-si cumpere vechime in munca, pentru perioada cand nu au cotizat la sistemul de pensii.

Se pare ca pana in 2023, daca vei semna un contract de asigurare cu casa de pensii, platind sumele necesare, iti poti completa stagiul de cotizare.

Exista OUG 163/2020 care da nisate raspunsuri cu privire la contributia retroactiva la pensii.

Cei care spera sa gaseasca banci care acorda credite fara carte de munca, trebuie sa stie ca acest act poate fi verificat online, dar veniturile tot sunt necesare.

In cartea de munca se gasesc date despre angajati, precum: numele si prenumele, numarul de inregistrare, functia, salariul si perioada de activitate.

Pentur a obtine o evidenta a activitatii pe care ai desfasurat-o pana acum, poti obtine o adeverinta, care se poate elibera automat de catre angajator ori la cerere.

Cum poti accesa un imprumut fara carte de munca?

Pentru a accesa un imprumut fara carte de munca, trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

1. Cauta o institutie financiara specializata
Sunt multe institutii financiare specializate care ofera imprumuturi fara carte de munca. Cauta o institutie de incredere si verifica recenziile clientilor pentru a te asigura ca este o alegere buna.

2. Completeaza aplicatia online
Majoritatea institutiilor financiare ofera aplicatii online care trebuie completate cu informatii personale si financiare. Asigura-te ca completezi aplicatia corect si ca furnizezi informatii exacte.

Citeste si  Din acest an, bancile si IFN-urile pot acorda credite online 100%

3. Asteapta aprobarea creditului
Dupa ce ai completat aplicatia, trebuie sa astepti aprobarea creditului. In general, acest proces este mai rapid decat pentru un credit traditional, dar poate dura cateva ore sau zile.

4. Primeste banii
Daca creditul tau este aprobat, vei primi banii in contul tau bancar.

Cine cauta si cine ofera credite fara carte de munca

Imprumuturi rapide fara carte de munca 2023 vor cauta toti aceia ce nu lucreaza cu contract de munca, ori care lucreaza „la negru” sau la „gri”, cum se spune prin popor.

Pentru ca ma veti intreba de ce cauta oamenii astfel de facilitati, va voi raspunde: pentru ca, conform noului cod fiscal, micile afaceri vor fi dezavantajate, foarte multe firme mici se vor inchide, foarte multe vor fi nevoite sa iasa din circuit doar pentru a nu plati niste sume mari trimestrial.

Totusi, atat PFA-urile cat si ceilalti ce presteaza profesii liberale nu au nevoie neaparata de carte de munca pentru a obtine un imprumut. O davada de venit de la ANAF este suficienta pentru multe institutii financiare.

Sunt si banci care au facut compromisuri privitoare la cartea de munca, admitand si persoane fara contract de munca pe perioada nedeterminata.

banci care acorda credite fara carte de munca

Acele banci care acorda credite fara carte de munca isi bazeaza analiza pe ceilalti parametri care alcatuiesc bonitatea clientului: gradul de indatorare, istoric de creditare, venit, varsta.

In fapt, daca iti poti sustine bonitatea actuala cu acte sau prin interogarea bazei de date ANAF, bancile iti acorda creditul si fara carte de munca.

Care este situatia actuala a cartilor de munca?

In prezent, foarte multi romani care isi desfasurau o anumita activitate se angajau de forma in vreo microfirma pentru a le „merge cartea de munca si vechimea”.

Acum, cu aceste noi taxe impuse firmelor mici, va fi aproape imposibil sa mai tina cineva o societate doar pentru a cumpara cateva facturi fictive de la doamna cu fuste largi de la colt.

Asadar, care va fi urmarea? Oamenii nu vor mai spera la un credit rapid doar cu buletinul si un fluturas de salariu, ci vor dori sa gaseasca imprumuturi rapide fara carte de munca.

Citeste si  Ai aflat ce inseamna scorul FICO? Vezi cum se calculeaza.

Cartea de munca fizica nu mai exista, dar bancile mai pun inca baza pe contractul de munca incheiat pe perioada nedeterminata. Este in fapt o masura de reducere a riscurilor pentru creditori.

Anul trecut a fost si anul in care s-au echilibrat destul de bine impozitarile pe persoana fizica cu cele pe firma, astfel ca, oamenii prefera mai degraba incasarea veniturilor pe persoana fizica, pentru a nu mai plati contabil la firma, pentru a evita complicatiile aferente desfasurarii activitatilor pe o firma in Romania.

Cum se prezinta in acest moment sectorul imprumuturilor rapide fara carte de munca?

S-au schimbat multe in perceptiile institutiilor financiare.

Practic, sunt cateva societati nebancare ce acorda credite rapide doar pe baza buletinului de identitate, insa, acestea solicita un extras de cont, chipurile pentru a-ti trimite banii imprumutati.

Daca rascolesti un pic prin platforma online, vei intelege ca extrasul de cont este util in vizualizarea veniturilor tale intrate de-a lungul unei perioade in banca.

Deci, nu va garantam ca cei ce spun ca acorda credite doar cu buletinul, o si fac.

Pentru solicitarea de credite fara carte de munca, pentru siguranta, daca vreti bani rapid, ar trebui sa va adresati direct IFN-urilor.

Bancile  au devenit si ele mai permisive in privinta acordarii de credite fara carte de munca. In acest punct, bancile accepta o gama larga de venituri, nu doar cele incasate pe cartea de munca.

Pentru angajati, bancile solicita vechime minima la locul actual de munca de trei luni si in total vechime de un an. Asadar, pentru angajati este nevoie cu siguranta de carte de munca.

Pentru a accesa un credit fara vechime in munca, te poti adresa direct IFN-urilor.

Pentru persoanele care obtin venituri din activitati independente, bancile solicita alte documente, in functie de specificul fiecarui caz in parte.

IFN-uri la care puteti apela pentru un credit fara carte de munca:

1. Credite online Credius

Aceasta societate nebancara ce si-a facut lansarea in marile magazine de mobila, oferind rate avantajoase in conditii lejere pentru achizitionarea unor obiecte de mobilier.

Acum a devenit una din cele mai cunoscute societati nebancare, romanii fiind atrasi indeosebi de partea lor de creditare fara adeverinta de venit.

Citeste si  Iti doresti sa obtii venituri suplimentare?

La Credius ai nevoie doar de CI pentru a lua un credit avantajos si de o luna vechime. Ai la indemana accesarea online ori la birourile Credius din toata tara. Poti sa-ti calculezi ratele lunare utilizand calculatorul de pe platforma IFN-ului.

Cei de la Credius solicita mai nou sa ai o vechie minima de o luna la locul de munca, sa ai peste 18 ani si sa fii ceatean roman. Credius verifica Biroul de Credit, iar pentru venituri are la indemana baza de date ANAF, cu acordul tau expres.

2. Creditul simplu de la Ferratum

Eeste unul rapid, functionand cu succes pe piata bancara mai nou (Ferratum IFN s-a transformat in Ferratum Bank). Poti solicita la Ferratum un credit doar cu buletinul.

Cei de la Ferratum ne informeaza ca se poate sa accesam un credit rapid fara carte de munca, cu conditia sa ai venituri, indiferent de sursa (PFA, bani din chirie, etc.).

Ferratum IFN s-a transformat mai nou in Ferratum Bank, dar multe din caractersiticile creditelor acordate in trecut s-au pastrat.

Pentru accesa un imprumut rapid fara carte de munca la Ferratum trebuie sa completezi datele din buletin si sa oferi datele de venit.

3. Imprumutul CreditFix

Aceasta oferta este una deosebit de flexibila, dupa cum declara pe platforma online aceasta societate. Imprumuturile sunt rapid si acordate fara garantii, doar pe baza buletinului de identitate si a unei copii dupa extrasul de cont. Pentru ca este simplu, banii ii puteti obtine chiar si in aceeasi zi.

Cei de la CreditFix, ne atrag atentia insa, ica puteti accesa acest credit daca aveti 18 ani minim, daca aveti o sursa de venit stabila si un card bancar in care sa va fie livrat salariul ori pensia.

Mai mult, nu mai spunem, va lasam pe dumneavoastra sa aflati daca aceste cuvinte inseamna imprumuturi rapide fara carte de munca, cu conditia sa aveti un venit.

Acum, trebuie sa stiti ca, a nu avea venituri e una, a nu avea venituri incasate pe carte de munca e alta. Stiti cu totii ca fiasco-ul fiscal din ultimii ani a bulversat pur si simplu sistemele de impozitare, cetatenii fiind si ei la randul lor ametitit de aceste noi reguli fiscale.

Related Posts

5 Comments

  1. D F
  2. N A
  3. C C
  4. Josan F
  5. A Sandu

Add Comment