You are here: Home Info credite nebancare Imprumuturi rapide fara carte de munca

Imprumuturi rapide fara carte de munca

Cei ce cauta astfel de imprumuturi rapide fara carte de munca, obtin indeosebi venituri din activitati independente

Imprumuturi rapide fara carte de munca vor cauta toti aceia ce nu lucreaza cu carte de munca, ori care lucreaza “la negru” ori la “gri”, cum se spune la noi.

Pentru ca ma veti intreba de ce cauta oameni astfel de facilitati, va voi raspunde: pentru ca, conform noului cod fiscal, micile afaceri vor fi dezavantajate, foarte multe firme mici se vor inchide, foarte multe vor fi nevoite sa iasa din circuit doar pentru a nu plati niste sume mari trimestrial, doar pentru ca asa a vrut un fost primar, fost ministru, actual acuzat.

In prezent, foarte multi romani care isi desfasurau o anumita activitate se angajau de forma in vreo microfirma pentru a le “merge cartea de munca si vechimea”. Acum, cu aceste noi taxe impuse firmelor mici, va fi aproape imposibil sa mai tina cineva o societate doar pentru a cumpara cateva facturi fictive de la doamna cu fuste largi de la colt.

Asadar, care va fi urmarea? Oamenii nu vor mai spera la un credit rapid doar cu buletinul si un fluturas de salariu, ci vor dori sa gaseasca imprumuturi rapide fara carte de munca.

Cartea de munca va fi un bun de mare valoare in urmatorii ani, atat din cauza acestor ingradiniri fiscale, dar si din cauza asigurarilor care isi vor schimba, dupa parerea noastra, orientarea. Sa nu uitam ca inspre asigurari nu s-a uitat nimeni cu adevarat pana acum. Doar la o mica aruncare de privire a disparut un intreg galon de la ASF, trebuie sa ne mai intrebam ce se va intampla daca va fi analizat in detaliu acest sector?

Anul acesta a fost si anul in care, s-au echiibrat destul de bine impozitarile pe persoana fizica cu cele pe firma, astfel ca, oamenii prefera mai degraba incasarea venituriolor pe persoana fizica, pentru a nu mai plati contabil la firma, pentru a evita complicatiile aferente desfasurarii activitatilor pe o firma in Romania.

Cum se prezinta in acest moment sectorul al imprumuturilor rapide fara carte de munca? Rau! Chiar foarte rau!

Practic, sunt cateva societati nebancare ce acorda credite rapide doar pe baza buletinului de identitate, insa, acestea solicita un extras de cont, chipurile pentru a-ti trimite banii imprumutati. Daca rascolesti un pic prin platforma online, vei intelege ca extrasul de cont este util in vizualizarea veniturilor tale intrate de-a lungul unei perioade in banca. Deci, nu va garantam ca cei ce spun ca acorda credite doar cu buletinul, o si fac.

Pentru solicitarea de credite fara carte de munca, musai e sa va adresati societatilor nebancare. Bancile nici gand sa acorde credite fara carte de munca. In acest punct, bancile sunt foarte restrictive, inca. Mai mult de atat, bancile solicita vechime in munca si vechime la ultimul lor de munca. Deci, nici vorba sa-ti acorde imprumuturi fara carte de munca.

Haideti sa vedem cateva dintre societatile nebancare, care la prima vedere par a acorda imprumuturi rapide fara carte de munca:

1. Credius. Aceasta societate nebancara ce si-a facut lansarea in marile magazine de mobila, oferind rate avantajoase in conditii lejere pentru achizitionarea unor obiecte de mobilier. Acum a devenit una din cele mai cunoscute societati nebancare, romanii fiind atrasi indeosebi de partea lor de creditare fara adeverinta de venit. Este adevarat ca acestor credite le este alocata o dobanda mai mare, insa si riscurile asociate sunt pe masura. Conform celor de la Credius, daca opteti pentru varianta fara adeverinta de venit, deci, implicit pentru imprumuturi rapide fara carte de munca, n-ai decat sa suporti o dobanda fixa de 17% pe an si un comision de administrare lunar de 3,6%. Pentru aceste imprumuturi veti avea nevoie de buletin, de o cerere de credit tip si de un extras de cont bancar.

2. Creditul fulgerica de la Fast Finance IFN, un credit destinat urgentelor, fara adeverinta de venit, fara acte, pentru restantieri, foarte usor de obtinut. Am aflat de la Fast Finance ca aceste imprumuturi rapide se pot obtine fara garantii, fara giranti si fara adeverinta de venit. Dobanda lui Fulgerica este de 1 % pe zi de creditare.

3. Creditul Extrasimplu de la IFN Extra Finance. Aceasta oferta este una deosebit de flexibila, dupa cum declara pe platforma online aceasta societate. Imprumuturile sunt rapid si acordate fara garantii, doar pe baza buletinului de identitate si a unei copii dupa extrasul de cont. Pentru ca este simplu, banii ii puteti obtine chiar si in aceeasi zi. Cei de la IFN Extra Finance, ne atrag atentia insa, intr-un colt ca puteti accesa acest credit daca aveti 18 ani minim, daca aveti o sursa de venit stabila si un card bancar in care sa va fie livrat salariul ori pensia. Mai mult, nu mai spunem, va lasam pe dumneavoastra sa aflati daca aceste cuvinte inseamna imprumuturi rapide fara carte de munca, cu conditia sa aveti un venit.

Acum, trebuie sa stiti ca, a nu avea venituri e una, a nu avea venituri incasate pe carte de munca e alta. Stiti cu totii ca fiasco-ul fiscal din ultimii ani a bulversat pur si simplu sistemele de impozitare, nu mai vorbesc de cetateni.

Comments are closed.

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies