Solutii de finantare pe termen scurt Viaconto

1, 2, 3, start accesare! Unul dintre cele mai rapide credite online din piata este in oferit de Viaconto. Vezi conditiile si actele necesare.

Aplicarea la un credit rapid Viaconto este una simpla, care presupune existenta unei copii dupa buletin si a uneia dupa extrasul de cont bancar.

Pot accesa toate persoanele cu varsta intre 20 si 65 de ani care au o adresa de email activa si un numar de telefon valabil.

Accesarea imprumutului Viaconto se poate face online, fara acte, fara deplasari. Ai nevoie doar de copii dupa CI/BI si dupa extrasul de cont bancar unde iti incasezi ventiurile.

Cererea de credit se verifica rapid, iar banii iti sunt transferati in contul bancar in zilele lucratoare – transferul depinde de banci, din momentul in care imprumutul ti-a fost aprobat.

Avantajele oferite de Viaconto

 • accesezi 100% online, fara depasari
 • nu ti se solicita acte fizice
 • nu ti se solicita adeverinta de venit ori de salariu
 • ai nevoie doar de extras de cont pentru dovedirea veniturilor personale
 • dobanda este fixa
 • imprumutul se acorda pe termen scurt, deci nu te indatorezi pe perioada lunga de timp.

Cum va spuneam la inceput, Viaconto ofera un credit de maxim 4.000 de lei pentru o perioada de 30 de zile.

Care sunt conditiile pentru accesarea unui imprumut Viaconto

Cei de la Viaconto ofera un produs financiar usor de accesat.

Practic, pentru accesare trebuie sa indeplinesti urmatoarele cerinte:

 • sa fii cetatean roman ori sa ai rezidenta in Romania
 • sa ai intre 20 si 70 de ani
 • sa nu ai datorii active (restante pe care nu le-ai rambursat la un credit anterior)
 • sa faci dovada existentei unor venituri periodice (salarii, pensii, chiar si cu indemnizatie de somaj)
 • sa ai un cont bancar activ cu card atasat si sa ai activ serviciul de banking.

Cum aplici pentru un imprumut rapid

Accesarea unui credit la Viaconto se face online, de pe platforma online a IFN-ului. Dupa ce completezi suma dorita, trebuie sa apesi pe solicitare si sa completezi formularul cu informatiile generale solicitate. Doar la o completare completa se trece la evaluarea cererii.

Citeste si  Omnicredit IFN - solutii simple in 4 pasi

Actele necesare

Pentru solicitarea unui imprumut n-ai nevoie decat de copii scanate ori fotografiate dupa buletin ori carte de identitate si dupa extras de cont.

Din extrasul de cont teebuie sa reiasa ca detii venituri.

Acte acte se transmit online prin intermediul formularului pus la dispozitie la accesarea imprumtului, ori ulterior la adresa de email a IFN-ului info@viaconto.ro.

Cum rambursezi creditul

Rambursarea creditului se face in plata totala a creditului ori printr-o plata partiala. Plata partiala inseamna sa rambursezi 5% din creditul principal si dobanda aferenta, dar nu mai putin de 50 de lei. Rambursarea se face la data scadenta, daca nu cardul vi se debiteaza automat cu valaorea minima de plata.

Ideal ar fi sa rambursezi creditul in 30 de zile de la accesare. Dar, daca nu poti face asta, ai posibilitatea sa amani. Totusi, va trebui sa achiti 5% din suma folosita plus dobanda acumulata in cuantum de minim 50 de lei.

Costurile unei linii de credit Hora Credit sunt urmatoarele:

 • 55 de lei este comisionul de analiza dosar
 • dobanda de 1% pe zi
 • daca intarzii, vei plati o dobanda de 1,2% pe fiecare zi de intarziere.

Care sunt parerile celor ce au accesat un astfel de credit

Din cercetarile noastre online reiese ca oamenii sunt multumiti de produsul financiar oferit de Viaconto.

Am citit multe pareri pe forumuri si pe diferite bloguri, pareri ale celor ce au accesat un credit Viaconto (ori cel putin asa sustineau) si am remarcat ca majoritatea sunt pozitive. Sunt, fireste, si nemultumiti, dar in general nemultumirile deriva din perioada prea scurta de accesare si suma prea mica.

In general vorbind, multe persoane au contractat un credit nebancar, dar putine au citit conditiile si mai ales contractul. Urmarea a acestor inactiuni, respectivele persoane s-au trezit ca au de rambursat sume mari de bani, pentru ca nu rambursasera la timp banii imprumutati. Ei bine, penalizarile sunt mari la aceste imprumuturi rapide, pe masura riscurilor asumate de IFN-urile care le acorda.

Citeste si  Credite pentru achizitia de bunuri BRD Finance

Acordate in conditii permisive, aceste produse sunt disponibile si unor clienti cu risc mare de neplata.

Am remarcat ca cei de la Viaconto au si o pagina de facebook bine pusa la punct, cu informatii detaliate despre program, despre modul cum puteti sa intrati in contact cu ei.

Programul de lucru al celor de la Viaconto este de luni pana vineri, intre 9 si 18. Pentru informatii detaliate puteti sa-i sunati la numarul de telefon 031 2295849, ori puteti sa le vizitati site-ul https://www.viaconto.ro.

Related Posts

Add Comment