Omnicredit IFN – solutii simple in 4 pasi

Ce este Omnicredit? Este o platforma fintech ce pune la dispozitie persoanelor juridice finantari online: factoring, scontare, etc.

Cea mai buna descriere a acestei societati ar fi urmatoarea: prima platforma fintech de microfinantare pentru persoanele juridice.

Si aici se pot adauga si produsele pe care le putem accesa, cum ar fi spre exempluȘ factoring, scontare si microcreditare.

Solutia oferita este una deosebit de rapida, iar documentele solicitate nu sunt de speriat.

Echipa celor de la Omnicredit este una impresionanta, majoritatea venind din domeniu financiar-bancar cu multi ani de experienta capatati in domeniile lor.

Ei bine, una peste alta, aceasta echipa a dat nastere unei solutii simple pentru finantare a afacerilor. Iar idee de baza este aceea de finantare usoara, fara presiune.

Lucrurile nu se opresc aici, cei de la Omnicredit au venit si cu un portofoliu bogat, mai exact 8 tipuri de produse care sa acopere intr-un fel sau altul nevoile micilor intreprinzatori.

Din punct de vedere al rapiditatii, lucrurile stau exact asa cum spun. Se preconizeaza ca o inregistrate dureaza in jur de 30 de secunde, decizia de creditare nu se ia in mai mult de o ora, iar in cont banii in primest in cel mult 8 ore. Adica, rapid.

Pentru orice nelamuriri, va vor raspunde consilierii si veti vedea ca aceasta din punctul de vedere al comunicarii nu prea aveti ce le reprosa.

Credite oferite de Omnicredit

Cum va spuneam exista cateva produse destinate persoanelor juridice pe care le puteti analiza, si anume: factoring, scontare, microcredit si credit pentru plati furnizori.

Factoring

Aceasta solutie de finantare are un plafon cuprins intre 500 si 250.000 lei.

Perioada de finantare variaza intre 7 si 120 de zile (3 luni).

Ca sa poti solicita un factoring de la Omnicredit, trebuie sa ai o microintreprindere.

In principiu, accesand un astfel de produs, nu mai trebuie sa astepti sa incasezi banii pentru plata serviciilor efectuate.

Citeste si  Solutii de finantare pe termen scurt Viaconto

Cu alte cuvinte, daca esti intreprindere mica si duci lipsa de lichiditati, pentru ai facturi emise si neincasate (de 30, 60 ori chiar 90 de zile), factoringul Omnicredit este exact ce-ti trebuie.

Pana in acest moment firmele care au apelat la Omnicredit activeaza in domenii precum transporturi, constructii, companii ce colaboreaza cu statul, mici intreprinzatori ori retaileri.

Ce poti face cu banii din factoring? Poti sa platesti salarii, taxe ori furnizori.

Pentru factoring costurile asociate sunt de 3% lunar din valoarea imprumutata.

Scontare

Si in acest caz sumele variaza tot intre 500 si 250.000 lei. La fel de altfel ca si in cazul perioadelor de rambursare (tot de la 7 la 120 de zile precum sunt la factoring).

Scontarea se adreseaza acelor microintreprinderi care sunt in cautare de lichiditati, atunci cand o firma doreste sa incaseze in avans contravaloarea instrumentelor cu plata la termen, adica un bilet d eordin ori un cec.

Scontarea este de ajutor in cazul in care ai incredere in clientii tai caci iti vor plati la data scadenta ceea ce-ti datoreaza.

Folosinf scontarea, poti sa incasezi pe loc bilete de ordin ori CEC-uri primite de la clienti dar care au termen de plata undeva in viitor.

Costul asociat scontarii este de cca 3% lunar din valoarea instrumentului de plata.

Linia de credit pentru firme

Ca si in cazul celorlante doua produse, si aici avem de-a face cu aceleasi valori (intre 500 si 250.000 lei sume puse la dispozitie, iar perioada de ramnursare intre 7 si 120 de zile).

Linia de credit pentur firmele mici si mijlocii este o cale de -ati rezolva problemele curente plata furnizori, achizitionare utilaje, plata salarii etc.

Pentru a accesa o astfel de linie de credit pentru intreprinderi mici si mijlocii, trebuie sa ai minim 3 luni de actviitate economica. Ei spun insa ca ”in principiu” sunt necesare 3 luni, asta inseamna ca este loc de discutie.

Citeste si  Cel mai rapid procedeu de obtinere a unui credit

Avantajele unei astfel de linii de creditare deriva in primul rand din lipsa birocratiei. Aceasta este principala probleme cu care se confrunta oamenii de afaceri atunci cand solicita un credit.

Apoi, conditiile de creditare sunt si ele flexibile, se pot discuta cu reprezentantii Omnicredit.

Credit pentru plati furnizori

Ultimul produs pe care vi-l prezentam de la Omnicredit este acest credit plati furnizori.

Cu un astfel de produs iti poti rezolva problema platilor catre furnizori rapid. De fapt, cei de la Omnicredit promit chiar o rezolvare in 8 ore.

Pe langa timpul scurt de accesare, mai ai de-a face si cu documente putine, fara garantii materiale, totul se deruleaza online, comunicarea este buna cu consilierii Omnicredit.

Daca ai o comanda ferma, dar nu ai bani pentru a-ti cumpara materiale, poti apela la un astfel de credit pentru a-ti plati furnizorii si a duce la bun sfarsit contractul incheiat.

Costul acestui serviciu este un comision de acordare atunci cand se acorda creditul si mai apoi dobanda lunara calculata la soldul utilizat de tine.

Accesarea unui produs Omnicredit

E bine de stiut ca pentru accesarea oricarui produs ori serviciu marca Omnicredit nu este nevoie de deplasare, totul se deruleaza online.

Va spuneam la inceput de cei 4 pasi simpli prin care iti rezolvi o problema, iata care sunt acestia:

  1. in primul rand trebuie sa accesezi platforma omnicredit, unde trebuie sa-ti deschizi un cont (furnizand datele companiei tale) ori sa te autentifici daca ai deja un cont
  2. aici poti sa folosesti abilitatile comunicative ale consultantilor Omnicredit pentru a clarifica lucruri care va sunt neclare. In acest moment veti stabili si care dintre produsele Omnicredit se potriveste afacerii voastre.
  3. urmeaza sa depui cererea de finantare si sa astepti raspunsul – acest va veni in cel mult o ora.
  4. daca cererea va este aprobata, veti primi banii in cel mult 8 ore in contul tau bancar.
Citeste si  Din acest an, bancile si IFN-urile pot acorda credite online 100%

Pentru informatii suplimentare puteti sa luati legatura cu cei de la OmniCredit prin telefon la 0731 005 336 sau 0723 528 967, program luni – vineri intre 8:30 si 17:30, ori puteti sa le vizitati site-ul la adresa https://omnicredit.ro pentru a afla mai multe detalii.

Related Posts

Add Comment