Cel mai rapid procedeu de obtinere a unui credit in 2021

Last update: ianuarie 4, 2021

Cateva recomandari din partea noastra privind alegerea unui credit rapid 2021

Provocarile anului 2020 sunt multiple si destul de neasteptate, chiar suprinzatoare pentru marea majoritate a locuitorilor acestei planete.

Din toate punctele de vedere traim vremuri atipice, greu de anticipat. Cel mai greu mi se pare faptul ca nu poti sa planifici nimic pentru ziua de maine, pentru ca n-ai cum sa stii ce se va intampla.

Din punct de vedere financiar, 2020 va fi un an dificil, acest lucru resimtindu-se indeosebi spre sfarsitul anului. Se anunta crize financiare majore in multe tari. Cu siguranta nici Romania nu va si scutita de aceste probleme financiare.

Criza economica generata de pandemie o sa ne loveasca din plin pe toti, fie direct, fie indirect. Somajul deja este in crestere accelerata, multi oameni isi vor pierde locurile de munca. Din acest punct de vedere va fi foarte dificil pentru multi oameni sa mai reuseasca sa acceseze un imprumut.

Practic, sa obtii un credit fara loc de munca este nefezabil in conditiile in care nu detii venituri. Nu mai vorbim de faptul ca, neavand un venit stabil, nu te incadrezi din punct de vedere al gradului de indatorare.

Cum procedezi pentru a grabi accesarea unui credit in 2020?

Pentru obtinerea sa ne-am lamurit ca avem nevoie de venituri. Pentru a accelera obtinerea lui trebuie sa te adresezi acelor institutii financiare care au cele mai simplificate proceduri de accesare.

Daca locul de munca pe care il ai este sigur, ori ai venituri din activitati independente certe, poti sa accesezi un credit in cazul in care treci printr-o situatie financiara dificila, ori ai idei de afaceri in aceasta perioada.

Ce mai rapida cale de a obtine un imprumut in 2020 ramane insa accesarea online. De aici putem lua in considerare atat bancile cat si IFN-urile, pentru ca ambele tipuri de institutii admit astfel de accesari.

Citeste si  Imprumut 15 minute - Ce e nou in 2021?

Pentru obtinerea unui imprumut rapid de bani in 2020 la cine apelezi, la banca ori la IFN?

In ultimii ani IFN-urile si-au luat un avant considerabil in privinta rapiditatii de oferire a produselor financiare avute in portofoliu. Dar, nici bancile nu s-au lasat mai prejos si au venit in intampinarea clientilor cu tot felul de beneficii, simplificand si ele destul de mult procesul de accesare.

Bancile au introdus si ele posibilitatea accesarii unui imprumut online, astfel ca obtinerea de bani rapizi de banca nu mai este o utopie.

Bancile au dezvoltat aplicatii aplicatii mobilemenite a oferi bani imprumut rapid celor ce aspira la astfel de credite.

Care dintre aceste institutii ofera bani mai rapid? Sunt tot felul de factori de luat in seama, solutiile oferite de banci ori de IFN-uri avand la baza diverse cerinte care s-ar putea sa pretinda eligibilitati diferite.

La o prima analiza (luand in considerare timpii de accesare, numarul mic de acte solicitate, conditiile mai lejere etc), putem afirma despre creditele nebancare ca sunt solutia cea mai rapida si mai simpla de a face rost de bani imprumut in 2020.

De ce sunt mai avantajoase IFN-urile?

 • au permisivitate mai mare
 • accepta si persoane cu istoric negativ
 • IFN-urile proceseaza mai repede cererile de credit
 • societatile nebancare accepta si persoane cu venituri mici
 • accepta o mai mare varietate de venituri
 • accepta si persoane cu varsta mai ridicata
 • actele solicitate sunt mai putine

Valoarea creditului ce poate fi solicitat de la IFN este mai mica comparativ cu bancile. Costurile, de asemenea, sunt mai ridicate la IFN decat la banci. Plus ca, IFN-ul nu poate sa-ti deschida cont, trebuie sa ai tu unul la banca ori sa-ti deschizi unul, pentru a putea primi creditul solicitat.

Ce alte aspecte sunt importante in vederea obtinerii unui credit in 2020?

Tinand cont de aceasta situatie in care ne aflam, independenta de vointa noastra, trebuie sa ne gandim la mai multe aspecte atunci cand vrem sa facem rost de un imprumut.

Citeste si  Cel mai avantajos credit rapid 2021 acordat online

In primul rand, pentru ca mai toate operatiile financiare de astazi se executa online, trebuie sa fim constienti ca avem nevoie de siguranta.

Alte aspecte ale creditarii:

 • solicita doar sume necesare, nu imprumuta in plus
 • alege cu grija produsul astfel incat sa-ti maximizezi avantajele obtinute
 • e mai sigura dobanda fixa decat cea variabila pentru ca nu mai ai grija variatiilor in timp
 • imprumuta pe perioade scurte de timp, pentru ca este greu sa ai o predictibiliate de lunga durata in conditiile actuale
 • verifica mai multe oferte si compara-le pentru a o obtine pe cea mai avantajoasa tie
 • daca esti novice in accesarile de la IFN, poti beneficia de avantajul primei accesari cu dobanda 0
 • ramburseaza la timp, nu intarzia, pentru ca altfel vei plati penalizari.

Cum spuneam la inceput, anul 2020 este o provocare pentru noi toti. Este un an ce va sta sub semnul incertitudinilor din toate punctele de vedere, dar in special al celor economice.

Nu este momentul acum sa exagerati cu cheltuielile, trebuie sa va dramuiti bine finantele, sa va organizati mai bine din punct de vedere financiar. Nu asteptati sa se schimbe ceva pentru a lua o hotarare, veniti in intampinarea problemelor cu solutii proprii.

Imprumuturile vor fi si ele destul de afectate de aceasta perioada. Cu siguranta creditori vor fi din ce in ce mai reticenti la a acorda facil credite. Bancile si IFN-urile vor prefera sa imprumute clienti cu istoric pozitiv, cei cu un loc de munca stabil.

Dar, pana una alta, debitorii cu istoric negativ au sansa de a obtine un imprumut la una din societatile nebancare la care mai este inca posibil acest lucru.

IFN-urile care acorda credite restantierilor isi pastreaza inca linia acestor asumari, in baza principiului bonitatii. Cu alte cuvinte, daca ai un venit actual substantial, poti sa te imprumuti chit ca nu ai un istoric de creditare pozitiv.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Related Posts

Add Comment