You are here: Home Info credite nebancare Credite IFN pentru tineri si studenti

Credite IFN pentru tineri si studenti

Ofertele de imprumuturi IFN pentru tineri in 2019 impun totusi o limita minima de varsta, de regula de 18 ani.

Sunt student si nu am venituri si as vrea sa obtin un credit. Pot obtine un credit pentru studenti de la institutiile financiare nebancare? IFN-urile acorda credite pentur tineri si studenti?

Sunt multe intrebari venite pe adresa noastra din partea tinerilor, unii dintre acestia fiind studenti c venituri mici.

Pentru ca suntem intr-o perioada in care tinerii vor sa faca rost de bani rapid, cheltuielile fiind mari in aceasta perioada, a crescut foarte multe interesul pentru produsele financiare facile de la IFN.

Imprumuturile online pentru tineri si studenti sunt limitate totusi ca varsta, majoritatea institutiilor financiare admitand la finantare pe cei cu varsta mai mare de 18 ani. Unele institutii pornesc de la 21 de ani cu eligibilitatea.

Unii studenti vor bani de vacanta, altii vor sa-si plateasca taxele de studii. Unii vor sa-si mareasca bugetul pentru mare ori munte. Fiecare cu nevoile si cu doleantele lui.

IFN-urile nu sunt restrictive cu tinerii si cu studentii. Totusi, accesul la creditele nebancare este interzis celor cu varsta mai mica de 18 ani. Venitul este iarasi un factor determinant in acordarea unui imprumut nebancar.

IFN-urile acorda credite in mod permisiv, dar solicita sa ai un venit care sa-ti permita sa rambursezi la timp sumele de bani imprumutate. Credite fara venit nu exista nici macar la IFN.

Bine, ca tanar, poti sa beneficiezi de sprijinul parintilor care sa-ti garanteze creditul dorit.

De cand s-a limitat gradul de indatorare, chiar si institutiile nebancare sunt mai atente la verificarea veniturilor. Am vazut multi oameni plangandu-se ca, desi sunt buni platnici si au un scor pozitiv in BC, nu sunt admisi la creditare nici la IFN-uri din cauza venitului mic.

Citeste si  Pareri despre Simplu Credit

Ca student, daca muncesti part timpe si obtii un venit cat de mic, ai posibilitatea sa te imprumuti la IFN. Sunt unele societati care accepta si venituri mici. Spre exemplu cei de la Provident acorda credite si celor cu venituri lunare de 300 de lei. Fireste, imprumutul pe care il vei obtine este proportional cu venitul tau, astfel incat sa se incadreze in gradul de indatorare admis.

Credite pentru studenti fara venit poti obtine si de la unele banci, daca parintii vin ca garanti.

Sunt unele banci care acorda credite studentilor pe periada de scolarizare, pentru a-si plati taxele, de exemplu. Cei de la BRD, spre exemplu au o categorie aparte de creditare numita credite pentru tineri. In aceasta categorie regasim creditele studentesti, cele pentru munca si calatorie si cele pentru studii. Sumele acordate nu sunt mari (creditele studentesti sunt limitate la 13.000 lei) dar pana la urma iti poti face treaba cu ele.

Si cei de la BT au un credit dedicat tinerilor, este vorba de creditul Gaudeamus. Se acorda pentru calatorii ori pentru studii. Are un cuantum de pana la 20.000 de euro daca este negarantat pe 10 ani, ori poate urca pana la 150.000 de euro daca vii cu o ipoteca asupra unui imobil.

Tinerii cauta tot felul de oportunitati de creditare, de la creditele fara dobanda la cele fara loc de munca. Cu siguranta se lovesc toti de gradul de indatorare, atata timp cat nu sunt oferte dedicate tinerilor, care vin cu niste avantaje de la inceput.

Citeste si  Oferta de credite pentru rau platnici in 2020

Chiar si Institutiile Financiare Nebancare acorda credite in anumite conditii. Nu poate oricine, oricand, sa acceseze, fara venit, fara loc de munca, fara vreo dovada ca are potential de rambursare a sumelor imprumutate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies