Imprumut in 15 minute – Se mai poate in 2023?

Accesarea unui credit in doar 15 minute in 2023 e posibila la IFN-urile cu conditii laxe de eligibilitate. Vezi cateva oferte certe.

Daca ai o urgenta financiara ce nu suporta amanare, solutia este accesarea unui credit rapid nebancar online – Oferte noi 2023.

Exista posibilitatea sa accesezi si in 2023 un credit online rapid de la firmele nebancare. IFN-urile si-au pastrat pe cat posibil conditiile lejere de accesare, desi multe dintre aceste societati si-au modificat destul de mult produsele de finantare aflate in portofoliu.

Posibilitatea accesarii unui credit rapid 2023

Am observat in ultimul an o tendinta de scadere a permisivitatii de accesare a creditelor nebancare. S-au inmultit IFN-urile care verifica veniturile clientilor prin intermediul ANAF.

Din ce in ce mai greu sunt acordate credite fara documente certe de venit. In fapt, de la 1 ianuarie 2019 cand au intrat in vigoare noile standarde de creditare (limitarea gradului de indatorare pana la 40% la creditele de consum), IFN-urile vor fi si mai atente la veniturile clientilor ca pana acum.

Totusi, ofertele de credite rapide nebancare vor ramane cele mai facile produse financiare din piata si in 2023. Exista inca multe IFN-uri care acorda astfel de imprumuturi facile.

Sumele de bani, dupa cum stiti, nu sunt mari, iar perioadele de creditare sunt scurte (desi au fost marite in ultima vreme), iar conditiile de eligibilitate sunt si ele inca destul de lejere – accesibile pentru multi clienti.

Rau platnicii vor avea acces si ei la imprumuturi rapide nebancare online in 2023, pentru ca bonitatea va fi punctul culminant al investigarii riscului asociat fiecarui client in parte. Cu alte cuvinte, daca ai un venit important, IFN-urile vor mai inchide ochii in privinta altor cerinte, cum ar fi scoringul din BC.

Creditele doar cu buletinul vor mai exista in masura in care intelegem prin acest produs un credit rapid online acordat doar in baza copiilor dupa cartea de identitate si dupa un extras de cont.

Citeste si  Credit cu poprire pe salariu. Posibil cu contul blocat?

Descrierea creditelor acordate online fara documente

Aceste imprumuturi sunt cautate de persoanele care vor sa obtina urgent o suma de bani, fara deplasari, fara acte. Este in fapt o modalitate simpla de a face rost de bani, pe termen scurt.

Acum, sa nu asteptati sa imprumutati sume exorbitante apeland la un imprumut rapid online nebancar.

Nici in 2023 nu o sa fie posibil acest lucru. IFN-urile isi calculeaza bine riscurile, iar imprumuturile mari acordate pe termen lung vor fi acordate in continuare in baza unei certecetari mai minutioase asupra clientului, cu aplecare atat pe bonitate, cat si pe celelalte criterii de eligibilitate (scoring in BC, vechime in munca, calitatea institutiei la care esti angajat, etc).

Sumele ce pot fi accesate apeland la credite fulger nu sunt mari, ele variind de la un IFN la altul.

In alte tari, astfel de credite sunt acordate in conditii mult mai drastice.

Spre exemplu, in tarile occidentale, cand acceseaza un credit rapid online, clientii semneaza un cec pe numele societatii nebancare, astfel incat, in ziua salariului, societatea isi trage datoria cu dobanda aferenta.

O alta varianta este aceea a pre-rambursarii direct din contul clieentului, caz in care, la primul viramanet pe care clientul il primeste in contul sau bancar, societatea nebancara isi trage datoria. La noi inca nu exista astfel de practici.

La noi, IFN-urile acorda credite rapide online in conditii lejere, dar mai putin limitative.

Riscurile, in aceste conditii, sunt mai ridicate, de unde si dobanzile mari practicate pe segmentul nebancar.

Cat poti imprumuta de pe piata romaneasca, apeland la un astfel de credit rapid nebancar online in 2023?

Iata ce ofera unele IFN-uri din piata romaneasca

 • de la Provident poti imprumuta sume cuprinse intre 500 si 20.000 lei
 • Credius – ofera sume de bani cuprinse intre 1.500 si 50.200 de lei
 • Ferratum ofera credite de la 200 la 19.000 de lei
 • Viva Credit – ofera sume de bani intre 100 si 3.000 de lei
 • CreditFix te poate imprumuta cu sume de bani intre 100 si 10.000 de lei
 • de la Cetelem poti imprumuta sume cuprinse intre 1.000 si 225.000 lei
 • BRD Finance pune la dispozitie clientilor credite intre 3.000 si 100.000 de lei
 • TBI Credit are in portofoliu produse cu valoarea de maxim 5.000 de euro, echivalent in lei
 • Mozipo – ofera credite intre 100 si 20.000 de lei.
Citeste si  HopCredit - pana la 20.000 lei in rate cu cerinte minime

Related Posts

4 Comments

 1. I S
 2. M J
 3. T H
 4. Carmen Ion

Add Comment