Solutii de finantare auto – vireaza la oferte!

Vrei sa-ti iei masina anul acesta? Iata care sunt posibilitatile actuale de finantare. Fii pe faza!

Daca tocmai ti-ai luat carnetul si esti dornic sa conduci prima ta masina, cu siguranta acest articol va fi de interes pentru tine.

De asemenea, daca masina ta veche nu mai face fata cerintelor din trafic, iar tu nu mai faci fata cheltuielilor, poate e cazul sa te gandesti la a-ti achizitiona una noua.

Iti vom prezenta in continuare cateva variante pe care le ai la indemana, fiecare cu beneficiile dar si cu dezavantajele sale.

Solutii de finantare auto mulate pe nevoile tale

Finantare auto fara avans

La acest capitol stau foarte bine masinile second hand.

Intalnim astfel mai multe firme ce ofera finantare auto fara avans.

Printre ofertele populare din piata se numara cea pusa la dispozitie de catre DS Auto Center. Ei sustin ca aduc masini din Germania, direct de la proprietari. Zic, de easemenea, ca au si o echipa de mecanici buni care pot verifica usor masinile. Plus de asta, am observat ca ofera mai multe avantaje: cumparare direct de la producator, garantie cutie si motor, masini de calitate, aprobare in rate in 2 ore. Ei cu siguranta va pto oferi un leasing auto fara avans, iar conditiile ramane sa le analizati voi in detaliu.

DAS Auto House ofera la randul lor masini in rate fara avans. Au un parc auto in Ilfov foarte bine dezvoltat si aprobarea este cat se poate de rapida. Gama de masini pusa la dispozitie este de asemenea una bogata.

Masini in leasing fara avans ofera si NextCarlease. Finantare la aceasta firma este de 10 ani, masinile sunt din clasa premium din stoc ori daca doresti, la comanda.

Mara Autohaus ofera si ei masini in rate fixe, fara avans. Un alt atu al acestei firme este ca iti pot credita vehiculul chiar daca ai istoric negativ in Biroul de Credit. Asadar, poti lua o masina cu istoric negativ chiar daca esti inscris in Biroul de Credit. La ei gasiti masini hybrid, masini pe motorina ori benzina, masini de 7 locuri, masini cu cutie automata, masini cu cutie manuala etc. Altfel spus, masini second ce pot fi cumparate in rate fara avans, chiar daca ai istoric negativ.

Citeste si  Cati bani poti imprumuta de la Funcredit?

Printre cele mai facile oferte de finantare le gasim totusi la IFN-urile care nu verifica ANAF, dar costurile nu sunt tocmai mici. Avantajul este ca scapi de avans, ceea ce pentru unii conteaza foarte mult.

Credit auto de la banca

In aceasta categorie nu prea mai gasim oferte. De ce? Pentru ca marile grupuri financiare care detineau bancile si-au deschis societati de leasing prin intermediul carora ofera finantare auto.

Singura banca pe care noi am identificat-o ca avand un credit auto in portofoliu este TBI Bank. Nu spunem ca este posiil sa nu mai fie si altele, spunem doar ca nu le-am gasit noi.

Cei de la TBI Bank ofera un credit auto fara avans (o% avans si fara garantii). Plus de asta, nu-ti cer nici polita CASCO. Vestea cu adevarat buna este ca poti obtine 100% finantare. Ratele au dobanda fixa care incepe de la 12%, valoarea ei fiind in functie de istoricul tau de creditare. Daca iei un credit de 25.000 de lei pentru 5 ani, DAE-ul va fi de 21,45%, valoarea totala de platit ajungand la 45.300,70 lei.

Dar, haideti sa vedem si alte oferte de la societatile de leasing

Iata, de exemplu:

Raiffeisen Leasing – intalnim aici mai multe categorii de leasing: pentru persoane fizice, pentru agricultori, pentru firme mici si mijlocii, pentru PFA, etc. Avansul solicitat in acest caz este intre 10% si 15%. Valoarea reziduala variaza si ea intre 1% si 20%. Pentru persoane fizice, la achizitiile in lei, DAE-ul este de 12,84%.

BT leasing – oferta este exclusiv pentru antreprenori. Dobanda este formata din marja 3,5% si EURIBOR la 6 luni. La aceste costuri se mai aduga comision lunar de 20 euro si comision de analiza de 2,5%. poti aplica online si in acest caz poti fi ajutat de la un reprezentant BT leasing.

BCR Leasing – finantare auto pentru companii. Perioada de creditare este intre 12 si 72 de luni la creditele in lei, iar pentru cele in euro, intre 1 si 5 ani. Avansul este de cel putin 10%. Se solicita CASCO.

Citeste si  Cum obtii un imprumut rapid cu garantie auto IFN?

Finaintare auto oferita de IFN

UCEFIN – Unicredit Consumer Financing – ofera finantare pentru autoturismele noi si rulate. Perioada de creditare variaza intre 6 si 60 de luni. Avansul depinde de sumele imprumutate, astfel: pentru sume intre 4.500 si 120.000, se acorda finantare auto fara avans, pentru sume intre 120.001 si 150.000 avansul este de 10%, iar pentru sumele intre 150.001 si 250.000 lei, avansul este de 20%. Valoarea creditului este intre 4.500 si 250.000 pentru autoturismele noi si intre 4.500 si 150.000 lei pentru cele rulate. Pentru accesare aveti nevoie de venituri tip salarial (1814 lei, pensie 1281 lei, indemnizatie crestere copil 1495 lei, navigatori 1250 lei).

MOGO IFN – acorda sume de pana la 60.000 de lei. Se aplica online si poti rambursa in maxim 5 ani. Poti opta pentru o masina noua ori second-hand. Dobanda este de 2% pe luna. Pentru accesare, trebuie sa ai rezidenta permanenta in Romania, sa ai minim 3 luni vechile la actualul serviciu, sa ai un venit de cel putin 1524 de lei. Poti sa accesezi un credit auto si cu istoric negativ in Biroul de Credit. Iar pentru intregirea veniturilor se accepta si un co-platitor.

IMO Credit este un alt IFN de la care puteti obtine un credit auto pentru persoane fizice. Finantare in acest caz este de pana la 30.000 de lei, iar pentru autoutilitare de pana la 40.000 de lei. De exemplu, pentru un credit de 100.000 de lei, DAE-ul este de 12,15%, iar rata lunara este de 2232 lei. Pentru un credit de 30.000 de lei, DAE-ul este tot de 12,15%, rata lunara fiind de 670 de lei.

V-am prezentat asadar cateva solutii pentru finantarea unui autoturism. Exista, dupa cum observati, mai multe tipuri de oferte. Pentru alegerea uneia sau alteia dintre ele, trebuie sa fiti eligibili in primul rand, dar conteaza mult si ce fel de masina va doriti. Unele dintre firmele prezentate de noi finanteaza doar masini noi, altele doar masini rulate. Costurile sunt si ele foarte importante, deci nu neglijati acest aspect. Daca platforma va permite, efectuati o simulare inainte de a aplica pentru o oferta sau alta.

Citeste si  Din acest an, bancile si IFN-urile pot acorda credite online 100%

Related Posts

Add Comment