IFN-uri care ofera credite fara acorduri. Cerinte specifice.

Last update: septembrie 14, 2023

E simplu azi sa iei un credit fara verificare ANAF atata timp cat ai venituri invederate

Va intrebati ce inseamna credite fara acorduri? Este vorba despre cele doua acte pe care bancile lle solicita la acordarea unui credit, si anume, acordul de verificare ANAF si cel de examinare in Biroul de Credit.

Pentru cei nefamiliarizati cu subiectul, acordul de verificare ANAF este folosit de toate bancile si de o parte dintre IFN-uri pentru investigarea veniturilor clientilor si determinarea implicita a bonitatii acestora.

Acordul de analiza a bazei de date a Biroului de Credit este solicitat de toate bancile si de multe dintre IFN-uri, si reprezinta o imagine a istoricului de creditare pentru persoana solicitanta a unui nou imprumut.

De cand bancile au inceput colaborari cu cei de la ANAF, verificarea veniturilor se face in primul rand prin intermediul bazei de date a celor de la ANAF.

Dar mai trebuie sa stiti ceva. La ANAF nu se verifica doar veniturile, ci si eventualele datorii pe care le aveti. Intr-un cuvant se examineaza bonitatea persoanei in cauza.

In acest mod procesul de creditare al bancilor s-a simplificat foarte mult, iar timpii de acordare pentru un credit s-au diminuat in avantajul clientilor.

Pentru a scapa de aceste examinari, unele persoane cauta sa se imprumute fara verificare ANAF.

Credeti ca e simplu sa accesezi un credit fara ANAF? Uneori da, alteori nu! Depinde de societatea la care apelezi.

Solicitari de credite fara verificare ANAF – sistematizare

CategorieCerinteAccesarePasii de urmat
Creditare personalaCredit fara verificare ANAFCum sa obtii un credit fara verificare ANAFAfla cum poti solicita un credit fara ca ANAF sa fie verificat. Evita birocratia si acceseaza rapid fondurile de care ai nevoie.
Creditare personalaCredit online fara verificare ANAFObtine un credit online fara verificare ANAFDescopera cum poti primi un credit rapid, online, fara a fi necesara verificarea ANAF. Completeaza cererea online si primeste banii in cel mai scurt timp.
Creditare ipotecaraCredit ipotecar fara verificare ANAFGhid pentru obtinerea unui credit ipotecar fara verificare ANAFVrei sa cumperi o casa, dar ai probleme cu ANAF? Afla cum poti accesa un credit ipotecar fara a fi verificat de ANAF si indeplineste-ti visul.
Creditare autoCredit auto fara verificare ANAFCum sa obtii un credit auto fara verificare ANAFDoresti sa cumperi o masina dar ai restante la ANAF? Afla cum poti primi un credit auto fara verificare ANAF si delecteaza-te cu noua ta masina.
Creditare autoLeasing auto fara verificare ANAFAlege un leasing auto fara verificare ANAFVrei sa conduci o masina noua dar ai probleme cu ANAF? Afla cum poti accesa un leasing auto fara verificare ANAF si bucura-te de confortul unei masini noi.
Creditare autoCredit auto cu doar buletinulCredit rapid doar cu buletinul fara verificare ANAFAi nevoie de un credit auto urgent? Afla cum poti obtine un credit rapid doar cu buletinul si fara verificare la ANAF.

In fapt, o dovada de plata o poti obtine simplu de la angajator, daca nu doresti sa treci prin analiza de la ANAF.

Citeste si  Atentie sporita din partea BNR pentru banci si IFN-uri

In acord cu codul muncii, „angajatorul este obligat sa intocmeasca state de nominale de plata” si de asemenea, „dovada achitarii se face prin semnarea de catre salariat a statelor de plata sau a extrasului din statul de plata”.

Altfel spus, angajatorul trebuie sa aiba in orice moment o situatie cu angajatii sai si cu platile efectuate catre acestia. Din acest motiv este simplu sa-si si emita un act doveditor al veniturilor.

Cat conteaza veniturile in acordarea unui imprumut?

Putem spune ca veniturile conteaza decisiv in acordarea unui credit. Ideea e ca, daca in cazul istoricului, unele societati mai inchid ochii, cu veniturile nu fac concesii.

Din acest motiv, obtinerea unui credit rapid fara ANAF este posibila doar pintr-o justificare alternativa a veniturilor.

Avand in vedere ca gradul de indatorare este cel care stabileste in mod categoric aprobarea sau respingerea unui credit, intelegeti de ce este important sa se cunoasca veniturile.

Toate institutiile verifica veniturile, pentru a se asigura ca ai capacitatea de a rambursa sumele imprumutate.

Nu toti doritorii de imprumuturi au venituri inregistrate la ANAF.

credit fara verificare ANAF

Spre exemplu, cei care nu au un loc de munca stabil, cei care nu obtin venituri pe carte de munca, sunt nevoiti sa faca dovada existentei unui venit prin metodele vechi de investigare, anume, prin adeverinta de venit.

Acordarea unui credit fara loc de munca stabil, dar cu venituri permanente, nu mai este un impediment nici la banci si nici la IFN-uri.

Este important ca sistemul bancar s-a adaptat noii pietii a muncii, pentru ca, stim cu totii cat de mult s-a schimbat aceasta in ultimii ani. Au aparut in piata foarte multe meserii care nu existau cu ceva vreme in urma, numarul de persoane care castiga bani din activitati independente a crescut si el destul de mult.

Pe de alta parte, cei care cauta sa se imprumute fara acordul de consultare la Biroul de Credit reprezinta acele persoane care se stiu cu musca pe caciula, adica isi cunoscut raportul din BC si stiu ca au un istoric negativ de creditare.

Citeste si  Cum se stabilesc ratele unui credit?

Cum in Romania inregistram in 2023 peste jumatate de milion de datornici este de la sine inteles de ce exista atat de mult interes pentru credite acordate fara examinare in BC.

De ce ar cauta cineva sa acceseze un imprumut fara sa fie nevoit sa semneze cele doua acorduri?

Raspunsul este simplu: sa scape de verificarile respective fiindca stie ca altfel nu s-ar califica pentru un imprumut.

Bancile nu acorda credite fara analiza BC, dar poate sa treaca peste acordul de verificare la ANAF daca dovedesti intr-un alt mod ca ai venituri cu caracter permanent.

IFN-urile inca ofera credite fara acorduri, atat fara cel de verificare la ANAF, cat si fara examinarea raportului din Biroul de Credit.

De la IFN poti trage nadejde sa obtii un credit rapid fara verificare ANAF daca ai un extras de cont din care sa reiasa ca ai obtinut venituri.

Nu toate IFN-urile sunt ingaduitoare insa cu datornicii si cu cei cu venituri instabile. Principalele societati la care aceste persoane se pot califica pentru un credit sunt cele axate pe microcreditare si cele care ofera credite nebancare pe termen lung cu garantie ipotecara. La primele enumerate poti obtine un imprumut urgent de 1000 de euro ori mai mic, la cele ce ofera produse garantate sumele de bani ce pot fi accesate sunt mult mai mari.

IFN-uri care nu verifica baza de date ANAF sunt inca multe in piata, celelalte, insa, care nu solicita raportul din BC s-au diminuat considerabil ca numar.

Mai sunt si acum banci care nu lucreaza cu ANAF? Mai sunt, dar putine. Dar si cele care nu lucreaza cu ANAF iti vor cere dovezi de venit pentru acordarea unui credit.

Gandit-va ca in Romania una din patru firme lucreaza doar cu numerar. Institutiile financiare se adapteza.

Daca ar fi sa cautam IFN-urile care sa indeplineasca ambele cerinte, si anume, sa ajungem la punctul de plecare – credite fara acorduri, iata ce putem gasi in piata:

Citeste si  Te poate ajuta Ralfi IFN cu un credit ori o refinantare?

Din categoria IFN-urilor care acorda microcredite:

  • Viva Credit – pentru acest IFN nu conteaza istoricul slab (nu stim daca examineaza sau nu Biroul de Credit, dar stim ca participa la Biroul de Credit), iar drept dovada de venit solicita un extras de cont bancar unde iti incasezi veniturile;
  • CreditFix – o societate nebancara care ne informeaza ca ii accepta la creditare si pe cei care au avut probleme in trecut cu rambursarea banilor imprumutati, si ne transmite clar ca ofera un credit fara acorduri. Cei de la CreditFix solicita adeverinta de venit pe anul precedent si extras de cont pentru intreaga luna precedenta pentru contul unde iti incasezi veniturile
  • Smile Credit ne transmite ca acorda credite si persoane cu istoric slab de credite. Ei spun ca va ofera sprijin si nu pun intrebari. Sumele la care aveti acces nu sunt mari (intre 200 si 3.000 de lei), pe o perioada de 24 de luni.

Din categoria IFN-urilor care acorda credite pe termen lung cu garantie imobiliara, amintim:

  • Fast Finance ofera creditul urgent cu garantie imobiliara, disponibil si celor raportati la Biroul de Credit. Sunt acceptare toate variantele de venituri ale solicitantului precum si ale co-debitorului. Pentru verificarea veniturilor acest IFN solicita un extras de cont bancar. Totusi, venitul minim pe care trebuie sa-l detineti este de 2.000 de lei.
  • Easy Credit ofera un credit de consum cu garantie imobiliara. Acest IFN accepta si persoanele prezente in baza de date a Biroului de Credit. Pentru venituri este necesar un extras de cont dar si certificate fiscale.
  • Happy Credit este un alt IFN care ofera credite cu garantie imobiliara. Sunt acceptate la finantare si persoanele ce figureaza inscrise cu istoric negativ in Biroul de Credit.

Exista de asemenea si IFN-uri care acorda credite auto fara verificare ANAF, plus ca accepta si persoane care au avut necazuri in trecut cu rambursarile unor credite.

Una dintre societatile nebancare permisive cu oferte de credite auto este Mogo IFN.

Related Posts

One Response

  1. B I

Add Comment