Credit tip revolving marca Okcredit IFN. 100% digital!

OKCredit ofera o un credit de pana la 3.000 de lei pe o perioada de maxim 60 de luni. Pentru asta trebuie sa ai peste 20 de ani, un venit stabil, un cont bancar, email si telefon.

Linie de credit de tip revolving de la OkCredit IFN

Acest IFN intrat relativ recent pe piata, este o solutie facila de obtinere a unei sume de bani imprumut prin intermediul unei linii de credit de tip revolving.

Printr-o linie de credit de tip revoling, clientii pot sa aiba acces la fondurile din cont disponibile dupa rambursarea sumelor folosite pe perioada contractarii. In cazul de fata, perioada de contractare este de 5 ani.

Acest instrument financiar poate fi sfolosit in mod repetat, cat timp nu se depaseste valoarea maxima.

OKCredit IFN a fost inregistrata la BNR in anul 2022 si este axata pe finantarea persoanelor fizice printr-un proces automatizat, clar si transparent.

Imprumut online okcredit este o solutie ce poate sa te ajute la nevoie. Accesabil sub forma unei linii de credit de consum, tip revolving, iti da posibilitatea sa scoti din cont orice suma iti doresti. Vestea buna este ca vei plati dobanda doar pentru sumele utilizate, nu si pentru cele care iti raman in cont.

Odata ce rambursezi o anumita suma de bani, banii iti reintra in cont si devin imediat disponibili, daca doresti sa retragi din nou.

Cu alte cuvinte, pentru 60 de luni, ai o pusculita de bani din care poti sa folosesti cat iti doresti si cat ai nevoie si vei plati exact pentru cat ai folosit.

Flexibilitatea acestei linii de credit de tip revolving este clar avantajoasa din multe puncte de vedere.

Cum accesezi un imprumut de la OkCredit IFN?

Sistemul de accesare al liniei de credit aflate in portofoliul celor de la OkCredit este unul simplu. Aplici online, fara grija, de acasa ori de la birou, din vacanta ori de la dentist.

Citeste si  5 lucruri importante despre creditele non-bancare

Solutii suma dorita, oferi informatiile solicitate si astepti sa ti se aprobe. Odata aprobat imprumutul, timp de 5 ani poti sa dipui de suma respectiva de bani asa cum crezi de cuviinta. Important e sa rambursezi pentru a-ti reimprospata contul.

Foloseste calculatorul pe care IFN-ul ti-l pune la dispozitie pentru a vedea cum stai cu costurile si mai apoi treci la pasii sugerati de accesare.

Trebuie sa completezi un formular si sa trimiti niste documente. Dupa asta trebuie sa astepti sa fii anuntat daca ti s-a aprobat creditul sau nu.

OkCredit este o varianta fericita de luat in calcul pentru obtinerea unei sume mici de bani cuprinse intre 200 si 3000 de lei.

Avantajele liniei de credit de la OkCredit

In primul rand, principalul avantaj al acestui produs financiar este durata de accesare. Din acest motiv poate fi considerat ca facand parte dintre creditele nebancare pe termen lung chiar daca cuantumul este unul scazut.

Pentru ca se acceseaza exclusiv online, poti sa aplici indiferent de locul unde te gasesti, indiferent de gadgetul pe care il ai la dispozitie. Important este sa ai conexiune la internet.

Sumele sunt mici, e adevarat, dar dupa ce rambursezi se reintorc in cont si poti sa apelezi din nou la ele. E ca si cum ai avea disponibil un salariu in plus pentru care sa platesti dobanda atunci cand il utilizezi.

Solutia de finantare oferita de OkCredit IFN este una permisiva.

Deazavantaje

Costurile sunt ridicate. DAE-ul variaza intre 4350,12% si 15.454,83%.

Pareri despre OKCredit IFN S.A.

Deocamdata avem de-a face cu o institutie financiara nebancara aparuta recent in piata, deci oamenii inca nu stiu prea multe lucruri.

Din observatiile noastre, au inceput sa fie vizibili in mediul online si asta conteaza.

Platforma online este una usor de accesat, intuitiva, cu multe informatii utile pentru consumatori.

Parerea noastra deocamdata este una favorabila, dar asteptam mai multe informatii pe masura ce se vor inmultii si clientii.

Citeste si  Poti lua un credit daca te elimini din Biroul de Credit?

Contact OKCredit IFN

Acest IFN este localizat in str. Caiuti, nr. 18, sector 1, Bucuresti, telefon 031.9036.

Intervalul de lucru cu clientii este intre 8 si 17, de luni pana vineri.

Pentru mai multe informatii puteti sa le scrieti pe adresa contact@okcredit.ro, iar daca doresti sa fii sunat, n-ai decat sa completezi formularul de la contact si sa astepti sa fii sunat de catre consultantii IFN-ului.

Related Posts

Add Comment